37

1

преди 9 години

Коментиращите хора саУмни, проницателни и от всичкоРазбиращи!Злато и диаманти не искамАз, а само тях да чета!Разумът им вездесъщУмора не знае!Съкровеното им знание заИстината път прокарва иЯсните им слова озаряват!

36

смях в залата

преди 9 години

"Големия" Путин разцепи единствено собствената си държава, направо върна Русия в първи клас.

35

Анонимен

преди 9 години

Това се очакваше -Русия ще го построи до 20 км в морето от Варна и после ЕС ще трябва да го строи и да изплати реституираните имоти чак до Унгария,

34

Гроб

преди 9 години

Така като гледам на Унгария и трябва малко американска "демокрация", че комунистът Орбан съсипва всички усилия за справяне с руската "агресия"! Залагайте дали МакКейн или Кери ще се разходи до Будапеща или направо Орбан ще бъде свален от протести за нещо...а може да има уръжия за масово поразяване някъде покрай стадиона на Дебрецен???

33

добре

преди 9 години

Няма как. То добре да се купуват домати от Бразилия, ама някой трябва да дава долари. Щото ако решат да продават газ на Бразилците, може и да не успеят. Пък кой ако не България е готова да прави от доларите рубли. Сега обаче ако иска да отиде до Сърбия и Унгария ще трябва да предложи атрактивна цена. Например като тази за Германия. И тогава Българската индустрия ще стане конкурентноспособна като Германската.

32

Анонимен

преди 9 години

Ура, ще бъдем независими от Турция. Нас транзит ни не трябва, важно е да сме енергийно независими хем от Турция, хем от Русия, казват реформаторите и реформират, реформират, реформират...

31

Краси

преди 9 години

"Русия може да насочи нов подводен газопровод към България" - Може ако си платим, а оня безплатния по който щеше да идва газ за нас и пари от транзит, вече само през крив макарон ще го гледаме.Чудя се кога най-сетне ще благодарим подобаващо на управниците си за отговорна евро и нато политика и безотговорността им по отношение на България.

30

да ама не

преди 9 години

Руснаците днес са по-зле от нас и това лято ще са поне 50% по-малко на морето. Това си е самата истина - войната в Украйна и оная лудата Ципура в Гърция не ни се отразяват добре, но все ми се струва, че ще оцелеем.

29

Стоедин

преди 9 години

*** ми дойди ми, Путине. Хич не ни требва Корупционния Поток.

28

Анонимен

преди 9 години

Изтървахме турският и гръцкият транзит, какво ще транзитира тази тръба? Това ще е интерконектор със съседката Русия.

27

Анонимен

преди 9 години

ААааааа не, този форум е абурден.Само *** и от двете страни.Ама Русия е добра, ама ЕС е добър и само това си знаете :( И само обиди и простотии.***, еврогейове, пиндоси, ***, комунисти, ***, зелени човечета.Мноооого омраза беее.Много тъжно.Никога повече няма да влезна в тоя сайт.

26

Анонимен

преди 9 години

Спри съ, ***! Ако обичаш.

25

Анонимен

преди 9 години

Централна газификация за банкя. Директна тръба от Русия, преч Черното море. Не може Банкя да е зависима от Турция. Банкя не е България.

24

detelina

преди 9 години

Ха, дано, ама ,на дали. Турция да не по-проста, че тръбата ще минава там?Кой, да ни дава газ ,Америка ли!?Ако, не са руските туристи, плява ще ядем! Кой, Обама ли ще ни докара туристи!? Ил с каво ,ни е помогнала Америка, че не се сещам!? Лятото всички разчитат на руския турист, защото са платежоспособни , и никога не се пазарят , като западните туристи. И ,да пишете ,,минуси,, това е истината!

23

Анонимен

преди 9 години

едно хъбче, 20 см тръба, специално за БУДАлата.

22

до "путкина&quo

преди 9 години

Спрете да се дрогирате , здравето ви вече е силно разклатено, това може да са последните ви писания...

21

Анонимен

преди 9 години

Тук става въпрос за това, че НИТО ЕДИН РУСКИ ПРОЕКТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗА ЦЕЛ ПРОСПЕРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА НИ.Дори най-големия руски фен не може да отрече, че в проекта АЕЦ Белене Румен Овчаров и Първанов загробиха няколко милиарда лева.Давате ли си представа колко пари са това и какъв ефект можеха да имат върху икономиката ни.Огромен.Пред статистиката и боговете мълчат.

20

-10

преди 9 години

Не само Унгария се нуждае от Русия, цяла Европа се нуждае от една приятелска Русия, с която може да се работи.--------Тук разковничето е в думата "приятелска", което е много трудно постижимо за руските олигарски.

19

ЕС

преди 9 години

Айде и тоя иска помощ от Европа. Върни откраднатия Крим, излез от Украйна и тогава ще говорим.

18

Анонимен

преди 9 години

ми изпросихме си го !Са ще ни турят тръбата в гъзовия хъб!