56

Анонимен

преди 9 години

До 60: Топлиш таратанци, отиди и си пипни стените - лед. Като спреш климатика точно 5 мин. след това може да пускаш пингвините

55

Анонимен

преди 9 години

Тоя е *** като атакист! Акъл море глава шамандура!

54

Варна

преди 9 години

В моя блок сме на кубатура...и е мед

53

до 56

преди 9 години

Който ползва туй топло да си го ползва със здраве и да си го плаща и да си го подържа, никой не е длъжен да плаща на другия, на мен ако ми се повреди киматика ще дойде ли съседа да ми плати ремонта няма да дойде ама също го топля.

52

Анонимен

преди 9 години

Лъжепатриотите пак се изцепиха. С тези свои популистки намерения, ще привлечат малкото хитреци, които искат да ползват парно без да плащат, но ще отбъснат нормалните хора, които си плащат за парното, защото ако в сградата има парно, то всички го ползват. Даже и да не пускат радиаторите си, в апартаментите е обикновено около 19 градуса. Ако го няма парното в същия този апартамент ще е 5-10 градуса. Е, ползват или не ползват парно?Аман от хитреци на дребно.

51

Анонимен

преди 9 години

Бай *** винаги е бил скъп на триците, той пари за вход мрази да дава, пари за асансьор и покрив-само ако е пряко засегнат, но и в този случай ще си ги избие с крадене на крушки от мазетата или брошури от пощенските кутии(на съседите разбирасе). Все цепи стотинката на две и все накрая е прецакан.

50

Варна

преди 9 години

Незнам при вас как е ...но във варна вечер не се диша от миризма на въглища. Не можеш да си отвориш прозореца

49

Анонимен

преди 9 години

На някои и безброй пъти да им повтаряш, пак няма да им светне, че тръбите за парното в сградата не са собственост на Топлофикация, а обща съсобственост на всички съсобственици в сградата и като всяка друга инсталация не могат да се режат, махат и т.н.Това за такива като номер 43.

48

Варна

преди 9 години

По голяма благина от централно парно няма.....но като всяка българска работа и тук всичко е опорочено с цел ограбване. Вместо да предлагат ниски цени и топлинната енергия да достига до повече хора .... И да печелят от оборот- те се чудят как да ни прецакат.

47

Депутат

преди 9 години

Саниране му е майката ! След това с една клечка кибрит,ще си топлите жилището за 24 часа ! Честно ви казвам,вервайте ми :))

46

Анонимен

преди 9 години

Кви топлофикации бе кви са тез щуротии две слънчеви батерии на покрива две медни тръби към апартамента и готово и една помпичка аман вече от тез остарели и изпаднали технологии топлофикации айде у лево.

45

анонимен

преди 9 години

39,ч пак го кажи , защото ползвам КЛИМАТИК, ПРЕЗ ЗИМАТА МИ Е ТОПЛО А ПРЕЗ ЛЯТОТО-ХЛАДНО.

44

Обективен

преди 9 години

Някои съвсем са изперкали - социалистическия начин на разпределение беше за отоплението на определена кубатура. Капиталистическият начин на разпределение е първо за друга услуга - някаква потребена енергия. Второ, капиталистическият начин на разпределение разреши да се наруши топлинния баланс на сградата с спирането на радиаторите, вкл. и с тези винтили и направи парното значително по-неефективно и по-скъпо. Трето, капиталистическият начин на разпределение узакони междусъседските кражби на топло

43

!

преди 9 години

и при -10,-15 градуса сметката за ток не слизаше под 180-200 лв. Говорим за двустаен нов апартамент, при ползване на две духалки. Първо, че като ги спреш след максимум един час е станал *** студ и второ - общо харчеха 4 киловата на час.......Признайте си, че от както сложиха топломерите вече не ви харесва парното отопление. Има ли някой да се е отказал когато цялата енергия се делеше на броя на апартаментите?

42

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се отоплявам на дърва отгоре живеят други хора дето се отопляват на климатик все едно те да ми плащат половината дърва аз да им плащам тока закривайте ги тия топлофикации защото имало етажна собственост я си оправяйте законите.

41

До 41

преди 9 години

Газта не се вкарва вътре, стои си навън. Вътре влиза само топлата вода за отоплението и кухнята и банята. Съвременните газови нагреватели са проточни и затоплят водата за душа за около 5 мин. при -5 грд. Те не работят постоянно а се палят автоматично когато ти трябва топла вода. Парното е с датчик за стайна температура и за температура на вътрешния воден кръг и също не работи постоянно. В белите страни обаче има поне 5 доставчика които не са картел и цените са поносими. Няма и обвързващ договор.

40

Обективен

преди 9 години

Тези лъжепатриоти искат да узаконят ползването и неплащането за парно. Няма блок с парно, в който някой да не ползва, независимо дали има или няма радиатори. Единственото изключение трябва да бъде, ако в някое жилище няма парно, няма и тръби до жилището, но останалите съсобственици не са съгласни да се включи и това жилище към парното в сградата. Има и такива случаи. Забравя се, че една сграда с много собственици е съсобственост и някои неща се решават общо, както е и с парното.

39

Анонимен

преди 9 години

do 43: Защо си купил апартамента с тръби тогава???? Що не гледа по-рано??

38

пенсионер

преди 9 години

От 2000г. махнах радиаторите си и спрях топлата вода.Защо ще трябва да плащам за услуга, от която съм се отказал.Щели да се натоварят другите с такса мощност-който може да си позволи парно, да плаща.Не може да продължава социалистическият начин на разпределение.Нека се повиши контролът и който ползва и не плаща-да си носи отговорност.Омръзна ми от мародери.Бедните, пак да издържат богатите.БРАВО НА СИМЕОНОВ.НО МАФИЯТА НЯМА ДА РАЗРЕШИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.

37

!

преди 9 години

Забравих да кажа, че в сметката влиза и топлата вода, чиято цена на кубик е доста по-ниска от тази на мой познат, който живее във вход, отказал се от парното. И вземете се прегледайте....ако живущите в един вход ползват нормално парно, то сметките им излизат. Ако обаче само един апартамент пуска топло, а другите се греят на тръбите....сметката е от 1000 лв нагоре. Проблемът с парното дойде, когато сложиха топломерите и вече файда за *** няма. Живял съм в чисто нова кооперация....