27

не е враг

преди 9 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Реформаторския блок и ЕС!

26

Анонимен

преди 9 години

Бъдещето на България е в НАТО и ЕС!Далече от средновековната монархия -РУСИЯ!!!Гадостите на комунизма трябва да служат за урок на поколенията.

25

BG

преди 9 години

България била "русофилска" - ами хайде да проверим в което и да е училище, колко от децата учат английски, немски, френски и колко руски :))))) Може да направим и справка колко студенти има в "Еврогейския Съюз" и колко в Русия :))))Бога ми, дори сирийските бежанци просто минават транзит през България и отиват в Англия и Германия, как пък един не каза че иска да отиде в Русия :))))Русофилите са хора чиито деца отдавна са отишли на Запад и сега плюят щото вият от мъка сам сами без деца и внуци

24

Анонимен

преди 9 години

Какво е отбранителна стратегия на НАТО? Да обградиш една страна от всички страни до границите и. Хиената като обгражда жертвата, отбранява ли се или напада? Вън терористите от нато, източник на всички войни по света!

23

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

До BGНикога не е имало руски бази в България ! Дори по времето на СССР.80% от българите са слуги и бели роби в прогнилия западен свят. Принудени са да напуснат дом и семейство, за да се спасят от ГЕНОЦИДА, който ни наложиха твоите западни господари.ГЕНОЦИД - социален, икономически, здравен ...Всичко това се случи под зоркия поглед на Вашингтон и Брюксел !Те ни унищожиха като нация ! Те ни поробиха и превърнаха България в колониална държава.Разбира се, вина имат и националните предатели !

22

до 24

преди 9 години

Името Рафет Сакатов на български ли ти звучи ?! И 80% от българите били в чужбина ?!

21

Анонимен

преди 9 години

НТО ни пази от НАТО !!! Те винаги са били единствената заплаха за България!

20

BG

преди 9 години

15 аз пък помня как неотдавна Български войници опикаха паметника на Български възрожденци в центъра на Карлово и техния Български командир започна да ги защитава !!!!Искатм да ти кажа че фуражките са си фуражки, без значение на народносттаИначе много ме "радват" коментарите че 80 % от българите били "русофили" - ами 80 % от българите не са в България бе атакисти *** !!! Работят в "гнилия Запад и Хамерика" :))))Хубаво че сте против бази на НАТО, ама за бази на Русия - ще им ближете краката

19

Анонимен

преди 9 години

Само за това им бяхме притрябвали, не за друго.

18

lud

преди 9 години

pak li sme na gube6ata strana

17

Анонимен

преди 9 години

Ясно е,че нашите управници са в тотален страх,след като обещаха на Кери бази и войска,а сега ясно разбират,че народът ще ги избие,ако го сторят.Атаката вече е по всички медии,на които не случайно никой вече не вярва,както се видя от вчерашното проучване.Снощи например предавяането"Референдум"се превърна в абсолютна *** с темата за отбраната ни и най-вече с"разбирачите",които участваха и"безпристрастното"изследване на"Алфа рисърч".Некакво сороско *** с английски акцент заплаши Русия с тояга

16

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не ни трябват нито команден център на НАТО, нито натовски бази у нас !От кого ни пази всъщност НАТО ?От братска Русия ?Палячовци !

15

Анонимен

преди 9 години

Америка и тяхната шпиц команда нато са вредни за света инсекти.

14

На кратко

преди 9 години

Ставаме ФРОНТОВА линия, така се изрази Виктория Нюланд

13

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко години в трамвай 5 един огромен *** , който си беше изпружил краката на пътеката, наби български старец, защото му направи забележка. Пътниците и ватмана извикахме полиция, която провери документите на *** и го пусна, като му козирува. Оказа се ,че маймунека е американски войник. Това ни чака, по-възрастните помнят как Франция беше пропищяла от американските военни съвсем до скоро, а в Япония поне два случая имаше с изнасилени момиченца.

12

Анонимен

преди 9 години

Честито на софиянци. Нека се гордеят , че вече са цел на ядрена ракета.

11

Анонимен

преди 9 години

Вън терористите от Родината ни

10

izgnannik

преди 9 години

rusia ke padne.amin

9

Анонимен

преди 9 години

ВЪН НАТО--ОСТАВКА НА ПРОДАЖНИЦИТЕ.....

8

до Ив

преди 9 години

Аз пък в последните години си мисля, че като се нареди чуждата армия пред Народното ни събрание, тогава ще ги забележат тия оядени прасета.