202

Анонимен

преди 9 години

И Обрешков, хубаво е, че го казваш, ние затова държим само на братушките руснаци.

201

Анонимен

преди 9 години

В Русия пенсионерите мизерстват и ровят в кофите за ***. В България пенсионерите живеят достойно като немските пенсионери благодарение на това, че сме в ЕС..

200

Москва

преди 9 години

До 253Ти като пишеш тия работи бил ли си някога в руски град ??? кажи къде искаш да ти изпратя снимки на биещи се руски пенсионери за тоав кой да рови в контейнера на баровски московски квартал, да видиш как 10-11 пенсионера се млатат за боклукчийски контейнер

199

Анонимен

преди 9 години

24знаем същото го казва johann.A.Saiger като подчертава че 2 световна воина са я направили англосаксите за да унищожат другите икономики и да господстват над света и кво излиза че хитлер е бил поставен от сащ британските масоноционисти за да доидат после американците като освободители и да окупират европа и до ден днен германия прави това което и заповяда сащ тои казва ние сме окопирани държава без глас

198

Анонимен

преди 9 години

До До Шопне ми давай като пример филми, музика и мобилни технологии или коли. ----------------------- А какви примери да ти дам? Добре давам ти - самолети.

197

Анонимен

преди 9 години

Очевидно е,че стара Европа и САЩ искат да командват света,а Русия е флагманът на съпротивата и затова аз я подкрепям.Не е честно по-малко от 1милиард ояли се перверзници да притежават всичко и да се отнасят към останалите над 6 милиарда като с ***.

196

Анонимен

преди 9 години

Одисей е прав, като падне Шаломов, ще дойде Мендел, после Милер и така, до края на света!

195

до шоп

преди 9 години

Шопе, чети другата статия - за Шарън Стоун. Там е по разбираемо за вас и лесно се смила...

194

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са хора на честа, ако са ти приятели, са ти приятели. Янките са едни хлузести влечуги, дето се навиват, навиват докато те глътнат целия и после те пакетират мармотите в целофан.

193

Анонимен

преди 9 години

Грешка-километър.

192

Анонимен

преди 9 години

За отопление на един двустаен в България една пенсия не стига, в Русия само с 1/5 от пенсията се отоплява. Тока и водата там са стотинки, тук свалиха правителството заради тока. В България е пълно с пенсионери които ровят в кофите за *** и дори нямат пари за кофичка кисело мляко и хляб. В клаката София е пълно с просяци и на всеки ъгъл, навсякъде мръсотия, кал, стари коли паркирани по разбитите тророари, гмеж от намръщени и зле облечни хора.

191

Анонимен

преди 9 години

Мразя неточнин данни:1.убийствата се изчисляват като брой убити на 100000 души и да в Русия са 9,а в САЩ 5.2.По гъстота на населението в 1-ва тройка е Монако с над 16000 човека на квадратен метър!!!,,Бенелюк са с около 300,но Англия и Германия са като тях,в САЩ са 30,в Русия-8,така,че в Русия гмеж няма.

190

Шоп

преди 9 години

До пфффХраната, ако не държиш да се изхранваш с сиомга - всичко е стотинки.---------------- В България също ако не държиш на качеството на храната, може да се храниш с кюфтета по 40 ст. Извинявай, що за неграмотен кютук трябва да си, за да пишеш "сиомга"?

189

Доказано

преди 9 години

Русия е номер 1,а Руските хора са най-готините на света!

188

Москва

преди 9 години

До пфффотоплението на двустаен апартамент в Русия на парно е около 5-6000 рубли на месец, да по-евтино е от България с тая рразлика че там зимата е 8 месеца, а тук 3, така че там живота на пенсиоенрите е много по-труден отколкото в Бг, ако си бил в Русия щеше ад го видиш, Москав е пълна с просещи хора по улиците и около гарите и спирките

187

Шоп

преди 9 години

А с какво ли Россия допринася за благоденствието на човечеството?Примерно питам, нищо лично. Някое ново лекарство да са изобретили напоследък? Някаква нова технология? Някакво по-добро устройство на обществото? Не - копаят полезни изкопаеми и задълбават още повече във варварство и феодализъм. Поравете ме ако греша - с факти, ако обичате...

186

Анонимен

преди 9 години

Как, та ние сме кенефът на ЕС, как звучи гордо, че сме там!

185

ЕНВЕР ХОДЖА

преди 9 години

КИТАЙ ЩЕ ЗАРОБИ СЛАЯНИТЕ.АЗ КАТО АЛБАНЕЦ СЕ РАДВАМ МНОГО.

184

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 225хайде ми кажете тази гмеж човешка бенелюкска с какво допронася за благоденствието на човечеството---------------------Хайде пък вие ми кажете с какво тази гмеж москалска допринася за благоденствието на човечеството?Примерно питам, нищо лично.

183

Анонимен

преди 9 години

Без Русия европа ще се върне в каменната ера, ще изквичат на умряло като недоклани прасета ако Русия им врътне кранчето.