135

опааа

преди 9 години

Баба Ванга пак леко полеко се оказва права!

134

Гено

преди 9 години

ВЛАСТ НА ПРОЛЕТАРИАТА !!!

133

американецо

преди 9 години

С такъв президент на САЩ - отявлен левичар и социалист е съвсем закономерно чумата на комунизма да надигне глава в Европа. Просто е време умните хора да действат, защото има реална заплаха в най-скоро време всички да се окажем еднакво бедни граждани на комунистическа Европа, със силен турско-арабски мюсюлмански привкус! Как ви се струва тази перспектива?

132

Анонимен

преди 9 години

Краварите зад Атлантика сигурно са много доволни! Отчитат ръст на икономиката за сметка на ЕС!

131

жеко

преди 9 години

колко са наивни повечето, мислите ли че богатите и властващите така лесно ще пуснат кокала... много сте смешни, просто обръщат същата плоча обратнодържавите управляват политиците, корпорациите управляват политиците, корпорациите са собственост на олигарсите"Как ще решиш проблема?Може да решава тоя ,който има пари бе!Щом немаш пари,какво ще решиш ти бе?Ти немаш право да решаваш!"

130

ДО 188

преди 9 години

До икономист. Има, има как. Ето ти един пример Вместо по 3мрлд да се стичат в ЕВН, ЧЕЗ и другите разгащени капиталистически разбойници, ще отидат за училищата, болниците, пътищата

129

реалиста

преди 9 години

След комунистите и потоп. Пример - България. Не можеш да харчиш пари, които не си изкарал. Ако има промяна от комунисти , не, благодаря.

128

икономист

преди 9 години

Добре другари да приемем , че от утре се повишат двойно заплатите и пенсиите . Нали някой трябва да ги изработи тези пари. Няма как да стане с мерак , просто се чудя защо е тази неграмотност и злоба. Западна Европа досега живя извън възможностите на икономиката си и сега народа е недоволен , защото няма вече пари . И аз искам уиски, ама няма пия си гроздовата.

127

Анонимен

преди 9 години

Никакъв европейски съюз няма да се разпада, вижте гърците популизъм до дупка и на следващия ден одобряват новите санкции срещу ***. Шоу да става...

126

Анонимен

преди 9 години

Вън ЕС и НАТО от България! Вън дедо Сорос и Родшилд от родината ни!

125

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Мунчовци, ако ЕС се разпадне, вие ще сте още по-бедни - ама те толкова акъл да проумеете това нещо!

124

Анонимен

преди 9 години

Глупави ***, не разбрахте ли че за да стане по-добре трябва да бачкате ?

123

Анонимен

преди 9 години

Виж народа на какъв е хал!Не чакай политикът да се трогне,от кражби и предателства преял

122

Мечката

преди 9 години

Топчето пукна, боят настана, ето ги близо наште душмани...Долу кредитните върхушки, тотален дефолт за всички, урааааа!

121

Анонимен

преди 9 години

СЪЮЗ С ДВОЙНИ СТАНДАРТИ НЕ Е СЪЮЗ! ДА СЕ ЗАКРИВА!

120

99

преди 9 години

Бре, тук се оказа пълно с Андрешковци, които мразят умните, богатите, проспериращите! Драскайте глупости, това ви остава!

119

политолог

преди 9 години

Мераклиите за равенство никога няма да го видят . Вижте какво стана в Арабските държави , само разруха и войни . Там също искат равенство но са неграмотни и дебилни . Ако искате това да стане в Европа ще го получите . После който оживее .

118

WIND OF CHANGE

преди 9 години

ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗАПОЧНА!!!!!! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА ЕВРОПА!!!

117

финансист

преди 9 години

Всички искаме добри доходи и достойни старини , аз също ги искам . Въпроса е обаче как да стане . Някой трябва да създаде работни места и да организира производството така , че да печели . Това обаче не може да стане с необразовани и елементарни хора , които мислят със стомаха си , а не с главата . Хората в Европа в това число и България с висше образование са около 20-25 % , но не всички са предприемачи . И какво остава 10-15 % го умеят , а другите 85 % какво могат . Това е истината .

116

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Нещастници, ЕС е най-голямата икономика в света. Това, че вие сте бедни не променя този факт. ЕС няма никакво намерение да се разпада, напротив - още страни ще бъдат приети в него. Еврото успешно измества долара като световна валута.