23

да бе

преди 9 години

няма нормален човек , дето да има пари и да не плаща 16 лв .то е видно ,ч е нашите управляващи не са наред как ще накарат хората да плащат за 15 години назад

22

Анонимен

преди 9 години

Не удря цветнокожите този закон, защото те почти всичките се водят "социално слаби", а тях държавата ги осигурява. От тоя контингент ще загазят единствено тези, които няма даже и лични карти. Всъщност ударът е по българите, които нарочно не внасят, аз познавам такива. Те не желаят с техните вноски да бъдат лекувани цветнокожите. И са прави!

21

Анонимен

преди 9 години

tozi vece buta maslo

20

Анонимен

преди 9 години

Цените на горивата падат, но цената на билета в градския транспорт, цената на тока и осигуровките се качват и не се отчитат от статистиката в инфлацията.

19

Анонимен

преди 9 години

До до 12Задължително е за всички, който не работи обаче трябва да умира, защото няма пари за осигуровка.

18

Анонимен

преди 9 години

Биячите на лекари да започнат да спазват законите на страната. Иначе всичко е напразно.Българите ги бият в София като са без билет едни здрави "контрольори", а тея другите сио се возят гратис.

17

Анонимен

преди 9 години

Продължение на 15Нашето здравно осигуряване, не е здравно, а вид социално. Всички внасят в кюпа и не е ясно къде точно потъват голяма част от парите. Има огромна икономическа неефективност. По- скоро да го прекръстят на доброволни дарения за обществена здравна култура или нещо подобно и да си има реални здравни вноски, за здраве не за коли, сгради и раздута администрация. Да не пропусна и кражби. Дори да се осигуряваш пак си плащаш на много места все едно си на частно.

16

БОЛНИ СТЕ

преди 9 години

СЪЩЕВРЕМЕННО ДА ПОЧНЕ ДА ПРОВЕРЯВА И МНИМИТЕ БОЛНИ С КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ,КАКТО И ХИЛЯДИТЕ ПРОЦЕДУРИ, КОИТО СЕ НАДПИСВАТ НА ВСИЧКИ ЛЕЖАЩИ В МАЛКИТЕ БОЛНИЦИ, БЕЗ ДОРИ ДА ЗНАЯТ ЧЕ ИМ ГИ ПРАВЯТ!!!!!!!!!

15

Гневен българин

преди 9 години

В България има здравеопазваНЕ.За какво да плащат хората?Има много семейства,в които работи само един човек и получава смешни пари,които въпреки това са им единствен доход,а тези плюнки искат да плащат.От какъв зор ?Уж плащаш осигуровки,а отношението е като към ***-никакво уважение,нулева грижа,условията са трагични и накрая се оказва,че въпросните не покриват абсолютно никакъв набор от здравни услуги.Те крадат милиони от това министерство,а са се вторачили във вноските.

14

Анонимен

преди 9 години

Никога нямаше да повялвам, че фашизмът и геноцидът би могъл да се възроди през 21 век ... докато Москов не стана здравен министър на Тиквата.

13

Анонимен

преди 9 години

Това ще има обратен ефект, няма да се съберат дори и тези за последните три години. Да не говорим за качеството на услугата. Вноските ми към НОИ бяха в пъти повече отколкото в частен здравен фонд и разликата в обслужването беше космическа. Като отида с картата от частния фонд обикновено не чакам, обръщат ми внимание, изследванията стават по- бързо. Като отида с осигуровките в НОИ може да откарам цял ден някъде с великото направление и то ако имам късмет и не се наложи да ходя и друг ден.

12

Анонимен

преди 9 години

Доктореййй, Вие рушветите си ги искате и от най - осигурените!

11

Анонимен

преди 9 години

Адолф много би се гордял с това момче Петърчо. Жалко че не е жив.

10

Гневен българин

преди 9 години

Ние сме работили за тази държава,а някои и са я строили.Гнусно и долно е да искат от такива хора пари и то по толкова нагъл,грешен и двуличен начин.На отвратителни арабюхи и ***,с които напълниха България им лижат задниците и с нашите мизерни пари ги лекуват без да имат право и абсолютно безплатно.На миризливите *** също предоставят тотално безплатна медицинска помощ,но на малкото стабилни останали тук се дървят.Аре *** бе,*** в костюми.

9

Анонимен

преди 9 години

АЛО БАЛОНИТЕ.. АМИ ТЕ НЕОСИГУРЕНИТЕ СА В ГЕТАТА БЕ. Я ОТИДИ ДА ИМ ПОИСКАШ ОСИГУРОВКИТЕ ДА ТЕ ВИДЯ НА КАКВИ КЮЧЕЦИ ЩЕ ТЕ ИЗНЕСЪТ. АКО ИЗОБЩО УСПЕЯТ ДА ТЕ ИЗНЕСЪТ. ЧЕ НЕЩО МАЙ СЕ СЪМНЯВАМ.

8

Владко

преди 9 години

Единственият ефект от това ще е увеличение на здравнонеосигурените.

7

Д-р Живаго

преди 9 години

Босият тогава да не се чуди защо му искат рушвет за лечение

6

Анонимен

преди 9 години

Най-после и тоя есесовец да свърши нещо смислено. Подкрепям.

5

РБ

преди 9 години

Като се вземеш на сериозно,това вече е тежък случай!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

През последните 20 години не съм ходил на лекар и не съм стъпвал в болница.За какъв х.й да ти плащам бе, Москов ?!Като ми се наложи да не дава Господ, пак ще ме накарате да си плащам ...Тогава какъв е смисълът от тези здравни осигуровки ?!