256

ТВ

преди 9 години

Алексис Ципрас, изглежда да е гръцкият Бареков... Ха сега да видим какво би станало у нас, ако и ние си го бяхме избрали...

255

айдеее

преди 9 години

Унгария,Гърция,наред е Франция с Лъо Пен...Ние какво още дремем?Хората искат,борят се и постигат възможности за по добър живот в ЕВРОПА.А НИЕ 25 ГОДИНИ ВСЕ СЪС СТАРИТЕ КРАДЛИВИ МОШЕНИЦИ...

254

Анонимен

преди 9 години

Дори само на ниво инстинкт за самосъхранение, без да се използват доводите на разума е достатъчно за да се направи извода - Русия трябва да бъде изолирана като болен от проказа. Освен обществени болести и злини, оттам нищо хубаво не може да се придобие. Да си пият газта и петрола сами - и без тях ще можем да живеем.

253

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 343Че то това в Гърция го писаха веднага, но народът не се уплаши, защото народът е жаден за промяна!!! Той Драги-Драги ще раздава мъни-мъни, ама лихвите кой ще ги плаща!?

252

Анонимен

преди 9 години

До 342Веднага казвам - защото през лятото на 2013-та нямаше фалирали КТБ, Агрикол и Виктория. Защото въпреки защитените влогове, няма държава в Европа, която има фонд, който да покрива една от най-големите си банки, заедно с 2 малки. Дори и двигателя на Европа - Германия.

251

Анонимен

преди 9 години

След военното нахлуване на Русия в Украйна и анексирането на Крим Путин си мисли, че западните държави се страхуват. Според 90% от руснаците обаче, и най-вече трезво мислещите Путин изперква, обзема го мания за величие, вижда се по-велик от Христос. Руснаците мразят Путин и искат да живеят като Европейци и запандяци. Какво точно обаче ще направи Западът - това предстои да се видим! И това ще бъде моментът на истината за диктатора Путин и неговата КГБ-шайка

250

Анонимен

преди 9 години

Само да имат късмета ЕС да им спрат субсидиите и Гърция за нула време ще се превърне в Куба! Ще си карат цял живот една кола! Те са забравили какво е комунист да те управлява, сега ще се сетят! Няма само ние да сме потърпевши от комунистическата управленческа и всякакви други комунистически простотии!

249

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 327Само че се гласят да смъкват данък на 9 %, така, че.... ще има да чакаш...

248

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има една поговорка: Като се роди грък, евреите плачат.

247

Анонимен

преди 9 години

Заради кризата в Гърция, Румъния вече е най-голямата икономика на Балканите

246

Анонимен

преди 9 години

Някои селяндурчета за часови зони не си ли чували - от наше село по големо нема - хе хе хе. Сидни . След новините за това, че партия Сириза печели изборите в Гърция, на ранните търгове на борсите в Австралия курсът на еврото е паднал по отношение на по-голямата част от останалите валути

245

Анонимен

преди 9 години

През 2015-а се планира поемането на нов държавен дълг от 8,1 милиардаАршин наш насущнийКогато Орешарски искаше да вземе 1 милиард дълг за рефинансиране ГЕРБерите и умните и красиви техни кресльовци ореваха орталъка. Сега, когато властта и паричите потоци са в ГЕРБ, ще ни натришат 8 милиарда нов дълг. С вече взетия от тях преди месец, това са над 12 милиарда нов дълг!!! Матрялеееееееее що сега не викаш из площадите? Що не ревеш срещу заробването на децата с гигантски дълг? Устенцата май са пълни с мазното пръстче на Боце. Закачиха се протестърите за ,,цицката,, на властта и вече ,,млякото

244

Анонимен

преди 9 години

Четейки коментарите разбрах, че повечето нямат хал хабер за какво става въпрос. И още нещо, от някои лъха толкова злоба, завист... Но няма значение! Да пожелаем на гърците, че не е нужно да виждат цялата стълба, важното е да изкачат първото стъпало с вяра!

243

Анонимен

преди 9 години

До 333как "тръгна" при затворени банки и пазари в неделя?

242

Анонимен

преди 9 години

българските комунисти се радват сякаш те са спечелили.Абе гледайте си там БКП дето изчезва, какво се радвате.Пълни сте с гейове и алкохолици... електоратът ви е само от пенсии, и то най-глупавите от тях.

241

Джон Ленин

преди 9 години

Дали древна Гърция щеше да търпи Цецка Цачева ,повече от месец

240

ASD

преди 9 години

Ако гръцките популисти си мислят че ще им се размине, и ще могат да изнудват Европа се лъжат. Гърция ще бъде изхвърлена като мръсен ***, всички икономически подготовки за това са вече направени.П.П.Ако Гърция излезне от ЕС, ще е възможно Македония да влезне, което означава ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЗАЕДНО.

239

Анонимен

преди 9 години

Еврото тръгна стремително надолу!

238

Анонимен

преди 9 години

Утре залагам 10000 лева, че до 1 година Гърция ще е новата Сирия и няма да говорим за сирииски а за гръцки бежанци.

237

Анонимен

преди 9 години

Ти не се грижи за Иран. Иран елиминираха напълно долара, какво ще има вместо долара те са си намерили решение. След десетилетия санкции налагани на Иран накрая какво стана - САЩ клекнаха пред Иран, и Иран става все по силен и по силен. А Китай и Русия също от 2015 елиминират долара. Гледайте си там вашата миризлива ***.