154

Анонимен

преди 9 години

Проверявам бюрото по труда в Москва и ето пример Касиерка в голям Магазин заплата 26000 рубли това е 400 лева -- цени ами хляб 700 гр е 1лв и 10 ст Водка 750 гр е 16 лв и 90 ст..................Аз също проверих и заплатата на шофьор в Москва град е 45 000 рубли,касиерка в Универмаг 40 000 рубли ,младши държавен служител в министерство е 60 000 рубли.За почасова работа 2+2 часа на ден е 20 000 рубли.

153

Анонимен

преди 9 години

НАЙ ДОБРИТЕ са Англичаните после са Германците и от скандинавските страни

152

Безнадеждно

преди 9 години

Като чета коментарите срещу Русия и срещу Путин разбирам защо тъпият български народ е на това дередже! Защото е ***. Аз също преди години бях фен на Сащ и срещу СССР, но дойде време и слепите даже прогледаха. Само тъпите- НЕ!

151

Анонимен

преди 9 години

Забавно е,че всички тези,готини пичове,които управляват света,не могат да оцелеят без балъците в Индия , Китай и другите супер бедни хорица.В хедж фондовете продават за милиарди незасятите ориз или пшеница,неродените глави *** и бедняците безропотно ще изпълнят целия черен труд за жълти стотинки.Добре,че китайците не са българи.

150

до Крива Ракета

преди 9 години

Заплатите в Русия за 2 месеца паднаха с 50% и от средна заплата за Русия от 750 долара тя стана на 380 долара, е как го виждате вие руските туристи с такива смешни доходи да дойдат в България?.....................Доколкото знам в Русия заплатите са в рубли.В долари не плащат никъде в Русия за да ги притеснява кой знае колко курса на долара.Инфлацията скочи,но руснаците пак си подкрепят Путин с 81 %.Няма умрели от глад и безработни заради спада на рублата,хората са весели.Само ти си крив!

149

Анонимен

преди 9 години

украйнците ще плащат с нарязани тръби от газопровода , когато русняците ги заобиколят , а може и да плащат с украйнски гриви , а може и с гривни

148

Анонимен

преди 9 години

Проверявам бюрото по труда в Москва и ето пример Касиерка в голям Магазин заплата 26000 рубли това е 400 лева -- цени ами хляб 700 гр е 1лв и 10 ст Водка 750 гр е 16 лв и 90 ст

147

Анонимен

преди 9 години

Седерастията трябва спешно да бъде обявена за тежка заразна болест, засягаща главния мозък, а *** (предимно бивши комунисти и партийни секретари) да бъдат настанени за лечение в съответните заведения.

146

Анонимен

преди 9 години

България трябва да спре издаването на визи за руските туристи които замърсяват българските курорти на черноморието. Братята американци ще ни изпратят богати туристи от Калифорния и Флорида които ще правят десеторно по голям оборот от руснаците.

145

ХОТИЛИЕР

преди 9 години

До 189 печалбата от руски туристи си бе слаба работа основния плюс бе някоя друга евтинка Наташа

144

Мунчо от село

преди 9 години

Ние нямаме производство.Комунистите обезкостиха фабриките на скрап.Вече нямаме и скрап.От глад се появиха много простетутки.Но и тях не можем да ги изнесем за Украйна,защото те искат да ни изнасят техни.Ето,че пак сме в омагйосания кръг от Тошово време.

143

Анонимен

преди 9 години

Рублата не се обезцени. Русия не фалира. Още една американска мечта...умря

142

Анонимен

преди 9 години

Световната икономика се управлява от банки,борси,фондове.От момента,в който България е управлявана от МВФ ,ние не разиграваме нашите карти,разиграва ги друг.Националните правителства са марионетки в ръцете на корпоративните интереси,за които БГ явно не представлява интерес поне за сега, ние живеем от помощи.Както на нас така и на Украйна няма да се позволи икономическо развитие,защото това би означавало независимост.

141

Анонимен

преди 9 години

Слава на велика Русия. Слава на братския руски народ.

140

мерзавец

преди 9 години

Порошенко ще бъде съден. Украинци и Руснаци са братски народи а както е казал поета кръвта вода не става!!!! Плюйте по Путин но той жестоко ще отмъсти на ЕС и САЩ затова,че се опитаха да отмъкнат Украйна. ЕС го чака крах много скоро много... Англия до лятото се махат Германците ще им стане тежичко да поят португалци,испанци италиянци и др. Държави от ромски сой. Русия до една година прави евразийски съюз. Помнете ми думата заблудени ***.

139

до 185

преди 9 години

Да руските туристи не са богати, но бяха основната маса от хора, които посещаваха България, а сега изгубихме и малкото, което имахме като печалба от туристическия сектор. Трябва да си много ***, за да не виждаш това.

138

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ А и евтина работна ръка понеже те това ни позволяват и на теб ако това ти харесва продължавай да ги боготвориш и си работи там и знай че при това положение ще си останеш там

137

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Митов отряза Путлю... - и той още бълва змии и гущери срещу България... - само рубладжийчетата подскачат от кеф...Лукарски е пич

136

до 170 Шоп

преди 9 години

Украйна може да си произведе ВСИЧКО.Украйна е уникална държава, само дето е под руска атака и единственото, което и трябва, е да и се помогне да оцелее.Украйна след това ще намери как да се отплати на всеки, който честно им е помагал.Неподобава сега да се правят сметки за бъдещи облаги.Лукарски ми е дълбоко антипатичен и според мене плещи глупости само от желание да каже нещо свое............Разбрахме,че си украинец...що не си гледаш твоите министри в Украйна,а правиш сметка на българите.

135

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ ВИЖ сега моето момче преди около 4 години говорих с един познат в голяма фирма за колбаси и той ми каза 80% от свинското и 90% от телешкото в България са внос а за колбаси са 100% внос от ЕС След като ние внасяме суровината от (Германия ) примерно няма как да сме им конкуренция освен с евтината работна ръка и за това на тях субсидиите са им много по големи от нашите ние можем да изнасяме примерно (луканка лютеница и др.) такива които те не произвеждат .