73

Анонимен

преди 9 години

тази година ще започне разпадането на ес.това ще даде отговор на много въпроси.голямата грешка на ес е че се съгласи да бъде инструмент в ръцете на сащ.русия ще се стабилизира и ще стане втора икономическа сила в света след китай.това ще стане до пет години.

72

MAO

преди 9 години

Дрън, Дрън, Дрън....

71

Анонимен

преди 9 години

Слава на Путин!

70

Анонимен

преди 9 години

"Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много поднесени жертви има. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света"

69

до 98

преди 9 години

Да е това както е тръгнало ще го вадят и без пари ПЪК ЩЕ ТИ ГО ПРОДАВАТ КЪМ 1,50ЕГАТИ *** ДЕТО СА НАЧУКУЛИЛИ ФОРУМА

68

Хм

преди 9 години

"Като правило действията на Русия са ответни и отбранителни, дори ако изглеждат нападателни и агресивни", значи. Вижте, Лукянов, чуйте сега, чугунена главо: правилно е да се говори през устата, а да ССР през другия край на храносмилателния тракт - не обратното. Иначе мисълта ви се усуква на кравай и уф, че мирише...

67

Анонимен

преди 9 години

Ako ще и 20 долара за барел да стане нефта, цената на бензина ще падне само с няколко стотинки, защото другото е към 80-90% акцизи, такси и данъци които се прибират от държавата. Напразно се подпикават тук и се радват някои необразовани индивиди на ниската цена на петрола.

66

дюнера

преди 9 години

Москва. Около 130 000 мюсюлмани отбелязаха празника Курбан Байрам по улиците на Москва, съобщи Интерфакс, позовавайки се на столичното управление на полицията.От там отбелязват, че нарушения на обществения ред и инциденти не са били допуснати.

65

Анонимен

преди 9 години

Барелът - под 40 $ !Благодарим ти, Бащице ! :)))Карай я все така :)))Може и до 20 $ за барелец да стане :)))

64

55

преди 9 години

Eлементарна и тенденциозна статия!

63

до 87

преди 9 години

Ае ти знаеш ли да смяташ я сметни от 110 долара на барел 2,35 лв за литър нафта и сега 50 долара за барел на 2,05 за литър Къде отива разликата от печалбатаи 30 стотинки ли е мотива за тая твоя Радост

62

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия, слава на Владимир Владимирович.

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Пише се Сомалия ,смешнико, с О ! И не знам дали си забелязал, но ние заприличваме все повече на Сомалия и ще изпреварим Украйна.

60

Анонимен

преди 9 години

Нефта е последната битка, на живот и смърт. Вече 30% от компаниите за шистов нефт в Америка са пред фалит, уволняват работници но тези които водят битката отдавна са ги пожертвали. Може милиарди долари да загубят - после ще си ги напечатат - но ще продължат и на загуба да произвежадат за да свалят цената на петрола. Ако този път загубят битката срещу Путин с Америка е свършено като световен лидер. 2015 ще бъде година на големи промени, само *** с гранатата да не направи белята.

59

Анонимен

преди 9 години

1 Евро =74,3730743 Руски рублитик-так тик-так

58

Хм...

преди 9 години

до 26 до 17 ху.*** от класа.-------------------------------------------Имало три вида мнения: обективно-субективно - на САЩ! Твоето е на САЩ, нали? :)))

57

Анонимен

преди 9 години

Шапка свалям на Путин - ако не беше той, щяхме да зареждаме все още на 2,75 литъра че и нагоре.А днес пълним до гърло на 2,05Още може.Бравос!

56

тарзан

преди 9 години

И да разберете какви планове има,какво от това .Пука му на Путин ! Велик народ!!! Не е като наште к*рви на квадрат

55

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКой си ти бе Одисей? Гледам те само под статии на *** и винаги срещу Русия. Да не се работиш нещо с авторката а.....

54

Анонимен

преди 9 години

Честит Ивановден на всички православни !