48

дохохо

преди 9 години

"руският президент изглежда много земен човек"Я да видим. Разведен. Бившо ченге. На власт от 15 години нон-стоп. Кожата му нещо доста лъщи напоследък, не знам със стимулантите дали не прекалява. Напълно земен.

47

Анонимен

преди 9 години

До Неразбранзащото запада ограбва останалите за да живеят те по-добре, използва армиите си ако се налага, пример БГ, нали сме от тях, защо сме бедни като сомалийци и се топим, докато Сомалия нараства с 3 млн за 10 годиникато е толкова добър запада защо не станем като Мюнхен за 2 седмици а?

46

Анонимен

преди 9 години

До До Неразбран 64Свободата, драги ми русофилистичен, изисква качества които 80% от руснаците не притежават. 75 години систематично избиване на интелектуалния елит на Русия от КГБ доведе до това, че тия искат нов Сталин. Нов сатрап който да ги храни с помия, държи вързани и поизбива по гласовитите прасета. Жалка история.

45

читател

преди 9 години

Не случайно тази иначе никаква статия събира огромен брой коментари за един час:Засегнати са пряко интересите на троловете!Ето сега бих повярвал на всеки ***, че коментира безплатно!

44

нано

преди 9 години

Ха! Значи не всички технологии още имат ЕС и САЩ. Бих казал, че много жалко, ама... няма да кажа. Докато те са търсили "нано", Русия е намерила "мега".

43

До Неразбран

преди 9 години

ДО НеразбранТи кое точно не разбра, приятелю ?Откога човешкия мозък свързва, високия стандарт на живот с честноста и морала ?Целият свят имигрира на запад защото там има работа, а на юг и на изток няма работа, а няма работа защото запада е изнесъл демокрация там на изток и на юг.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59Обикновено руснаците като се борят за мир, камък върху камък не остава :) знаем.

41

Анонимен

преди 9 години

С прости думи, в статията пише, че Западът започва да поглежда по-сериозно на троловете и скоро ще се вземат мерки техните заплати да паднат значително!

40

до 56

преди 9 години

Защото тези който даваш за пример не са единствените важни хора, и защото това, че имаш пари не ти дава право да си играеш на господ.А това ти мнение само доказва факта, че ти вече си загубил способността да преценяваш фактите. Облъчен си от едната пропаганда; )

39

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Днес информационната, утре световната ... :)

38

Анонимен

преди 9 години

Когато фактите говорят, дори полу-идиотската англо-саксонска пропаганда следва да мълчи. Путин каза, "Ние ще победим, защото се борим за справедливоста и истината".

37

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Нормално е хората да симпатизират на Путин. На фона на самозабравилия се световен псевдоелит руският президент изглежда много земен човек.Всички го уважават. Мнозина го харесват и подкрепят.Да е жив и здрав !

36

Станимир

преди 9 години

Истината е като Слънцето, а лъжата като облака. Истината винаги излиза наяве и доброто побеждава иначе щеше да настъпи отдавна края на света. Аз се стремя да гледам обективно на нещата, да ползвам различни информационни източници и да си анализирам информацията, като отсявам пропагандата и от двете страни. На хората по света им става все по-ясно, че Русия е страната в случая, която има моралното право да се защитава с всякакви средства от грубите териториални интереси на кукловодите на Запада.

35

С.С.С.Р

преди 9 години

Помните ли през соца какво лъжеха от радио "Свободна" Европа и Си Ен Ен , че видите ли ако падне комунизма , едва ли не всичките самолети на Америка и НАТО ще бъдат натоварени с палети с долари и ще ги изсипят на "освободените" страни . То и затова скачаха като гламави 89 г по площадите и гледаха към небето , хахахахаха , на ви сега .

34

Неразбран

преди 9 години

Ако ние като интелигентни същества не можем да преценим кое е истината, просто разсъждавайки. Защо човешкия мозък не може просто да анлизира фактите, а се подвежда по пропагандата (т.е. парите на някой) Защо целия свят имигрира в Европа и САЩ? Защо не отиват при добрите руснаци? Защо не учат там? Защо не работят там ?

33

млад червен бунак

преди 9 години

Прави са хората. От сутрин, до здрач, дращя колко е велико джудженцето, за без пари. Другарите казаха че ще платят после.

32

Маркс

преди 9 години

Соросе, птицо хазарска, докога ще пилееш долари, плащайки на *** калинки???

31

Анонимен

преди 9 години

Za koe im vqrvat na rusnacite(Putin) , 4e razbiha jivota na 7 miliona ukrainci v Ukraina ?Naivnici dal bog , Bulgaria ne e izklu4enie.

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46И какво са излъгали ? Бивши служители на РТ съобщават лично какво са преживели. Това, че РТ е финансирана от Кремъл не е тайна за никого. Това, че РТ манипулира е факт.

29

Анонимен

преди 9 години

До 43 сър елтън джон ли?