10

Дядо Петър

преди 9 години

Тоя професионален ПЛАЧЛЬО и международен ПРОСЯК за пореден път показва истинската си същност.След като заяви, преди време, че Тодор Живков, освен че му е ментор и патрон, му е и КУМИР.Сега отново започва да ближе г-за на агресора ЛилиПутин.Но не той е виновен. Виновни сме ние, че все още го търпим.Виновни са и европейските "политици", които продължават да се лигавят и мляскат с тоя най-отявлен мафиот и ***.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Добро утро, Бойко ! :)Русия е велика държава и ще се оправи. Всъщност Русия има проблеми, защото и ги създават, а не защото тя сама си ги е създала.България е в катастрофа - икономическа, социална, здравна, образователна, демографска ...България се *** с всеки изминал ден !Етническите българи са застаряващата част от населението.Най-младите и най-будните бягат в чужбина ..В България влизаха доста руски капитали. Сега и тях няма да ги има заради колониалната политика, която водим.

8

Шшш...

преди 9 години

сега министерствата на земеделието и храните, на културата, на младежта и спорта, и на регионалното развитие, имат ангажимент да издадат документите, тогава вече ще чуем "Газпром" дали прекратява проекта. Ако го прекрати, това вече е по тяхна вина, не по българска----------------------- Доколкото виждам, Бойко се подиграва с Владимир Владимирович ама нека. Може после да ни се брои за актив. В крайна сметка, мисля че д-р Борисов ще уволни Путин, все пак е дипломиран доктор по психология...

7

Гвербер

преди 9 години

До ЛалеКажи ми една държава с близки отношения с Русия и хората да живеят добре. Само една, и ще ви раздам по още една премия в тролската стая. 1939г Бългаерия беше най-богата държава на балканите. И какво стана 50г руско влияние и е най-бедната, а защо Турция е напред, защото ги подкрепяха американците, а Гърция, пак така. На другия полюс България, Румъния

6

Ala_Bala

преди 9 години

Върви да плачеш на чичо си Сам да ти докара втечнен шистов газ.Помниш как през юни се върна от Америка и три дни ходи по София като селски глашатай и тръбеше как ще дойде МВФ и ще осигуриш енергийна независимост с газ от Америка. Късно е либе за китка. Тичай при Ердоган, него прегръщай.

5

Анонимен

преди 9 години

Трябва да сме благодарни на "далновидните" ни политици , че ще ни докарат до просешка тояга.Със техните политически упражнения България остава без никакви големи енергийни проекти.Заради безгръбначното им поведение , нямаме уважение нито на Изток , нито на Запад.

4

se

преди 9 години

А бря докога шъ показвате тая кукла на конци? Туй момче се репчи тука ама кат *** на гости и му зачервяват вратъ! След като разтуриха канала южен сега ша са моли пред джамията в София за газъ! А и не се еб.....те с пенсионерите че ако извадят бастуните на цветарите д...,то да им е яко!

3

бай Боцо полицая

преди 9 години

Ей, тюфлеци, немъ 'ъ псувате началнико оти палим патрулката и у кауша.Мо он началнико не е учил у Симеоново за държавноко ,а у Симеоново за бандито.

2

Лале

преди 9 години

До ГерберИди сега при батко си Обама да ти подсигури енергийка- ама гледай да не прегрееш още от собствената си простотия! Не разбра ли, че Европата ни изигра. Те ще си имат газ - ние ще си останем без нищо. А може и да имаме- от Турция на доста по-висока цена.

1

Гербер

преди 9 години

Абе, Бокйко , опита се да го играеш ни рак ни риба преди 2 години и те изрита руската мафия. Избрали сме те за да ни водиш към Европа, ако искахме към Русия, щяхме да изберем Волен.На България НЕ И ТРЯБВА нито един енергиен проект с Русия. Имаме предостатъчно руски проекти. Затова сме единствената държава в Европа, при намалено енерго потребление с увеличени енергийни разходи