30

Алекс

преди 9 години

До Анонимен 27Като те слушам, нямаш и 5 лв в джоба, а и така ще си останеш.

29

Дари

преди 9 години

Изобщо не ме интересува.Чудя се само как на чичо члена е по-голям от на батко,а уж е на 20.

28

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 17 То да е само той . . . . .

27

погр ебален агент

преди 9 години

Най-вероятно, Джон Маккейн е казал на Орешарски, че ако Орешарски не спре Южен Поток, Джон Маккейн ще нареди на американското посолство в София, да спретне един въоръжен метеж, като в Киев!

26

Анонимен

преди 9 години

Американците ликуват---българите сме нас.ани---европейците ще си получават газ---Турците ще правят пари--Путин си продава газта..........е кой е пре.....е...бания...

25

wer

преди 9 години

До нивата на Вуте спря баровска кола и от нея слезе бизнесмен - Твоя ли е нивата?-Епа моя е - отговори Вуте-Даваш ли да прекараме през нивата ти една тръба с поливна вода, и на теб ще даваме да поливаш, и всеки месец ще ти плащаме наем- Ама я немам пари за тръби.- И тръбите и работата от нас - Вуте ,който беше човек без никакво образование се почеса по главата, чак не можеше да повярва на такъв шанс и веднага отсече- Дадено - съгласен!

24

Анонимен

преди 9 години

До *** 6 : ***, Путин не е казвал такова нещо ! Къде си го чел това ? Има една закачка в "БЪЗИКИЛИйЗ" . Написано е псевдоинтервю с Путин уж, че е казал нещо такова ! Написано в стила на едно времешният вестник "Стършел" - за смях и развлечение ! Но понеже си злобно и тъпо парче, чел-недочел, чул-недочул налапа въдицата !

23

zeus

преди 9 години

До ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТОМаккейн е бил толкова некадърен пилот, че има на сметката си общо 28 самолета, все американски. Спасявало го е само това, че е адмиралски син. Дори в плен на виетнамците е живял царски по същата причина.

22

2020

преди 9 години

2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

21

zeus

преди 9 години

Спряха ЮП след посещението на сенатор Маккейн на 08.06.2014На 12.06.2014 Тиквата беше на инструктаж във Вашингтон по същия въпрос.България е нищо повече от колония на САЩ заради продажните ни политици.Доказахме, че не ставаме за партньор в големи проекти, понеже нищо не зависи от нас. Всички ни се присмиват тихичко сега, не само Русия, но и ЕС и САЩ.

20

Анонимен

преди 9 години

А бе някой се пука от яд, вижда се!За щастие, този път не е България.

19

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Пушков. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик. Желая му успех!

18

Анонимен

преди 9 години

ХаааХХхаааа 2020 година ще се радваме на американски газ.Ама дотогава шистовия газ ще е свършил там--то още сега почнаха да фалираит американските фракинг фирми--а той обещава 2020 ххаааххаах ***

17

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

Нека кажем че Макеин е закоравял военно-престъпник от войната във Виетнам на чиято съвест лежат хиляди избити цивилни.След това е пленен и държан като кръвожадно животно в яма -отгоре затворена с бамбукова решетка .По късно е освободен по погрешка след обмяна на пленници .Сами си направете изводите....

16

бивш крепостник

преди 9 години

Колкото Русия е по-далеч от цивилизованият свят, толкова по-добре за другите, ако се преселят на Марс, тогава даже може някой да ги заобича без да е нужно да му се плаща за любовта както са сега путлеристите.

15

Do 6

преди 9 години

Български народ не е достоен за уважение. Русия 3 пъти ви освобождавала, и винаги получавала нож от вас. Срещу Турция Русия воювала поне 8 пъти и се оказа че по лесно да се договориш със врагове от колко то със " Братушки".... Тфу!

14

Иван

преди 9 години

До Както винагиТи имаш ли представа, кой спря проекта бе д*бил? Я ходи на село да пасеш овцете!

13

слуга

преди 9 години

Пожарникарят е слуга на много чужди господари. Включително и на Цру, на Нато, на Ес.

12

набюдател

преди 9 години

Като сме партньори защо пътуваме със визи?ще ни дадат ли 400 милярда годишно за България или ще дупчат страната ни за шистов газ и ще изнесат природните ни залежи на мизерна заплата за българина от 300лв?

11

Ха-ха-ха

преди 9 години

България се пука от задоволство, че отново не ни набутаха да плащаме а други, като Газпром , путинската камарила и нашите *** да печелят. Руснаците се опитват да изкарат малка България...като непреодолима пречка за велика Русия.Та това е толкова смешно. До там ли стигнаха...ние с нашите 110 000 кв км. и 7 милиона---да спрем великата Рус...Ха-ха-ха.