45

rumen

преди 9 години

За сведение на по-младото поколение : Южнокорейският самолет беше свален след Като навлезе в територията на Сьветския союз 500километра .Самолета бе управляван от бивш военнен американски пилот . На голяма височина над пьтническия самолет лети разузнавателен с цел да задлуди противовьздушната отбрана .Да се заблуди пилот 500 км специалистите заявяват-Невьзможно.Явно провокация.

44

Анонимен

преди 9 години

Прави ли впечатление, че на четни дати днес беге публикува повече статии, които ще се харесат на ***, а на нечетни дати - на ***.Хората не искат да изпуснат нуто еднуте, нуто другите си клиенти :)

43

Анонимен

преди 9 години

За 50 години нищо не се е променило, даже бройката на балъците които им вярват е същата.Какви ядрени войни, какви пет лева ?Кой ще остане при една ядрена война ?

42

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 56 A,споко ще става все по-зле и по-зле Просто целия Запад тотално изпростява с бързи темпове Вече почва да си личи сганта,която е градивната клетка на Западна Европа и САЩ Или целта е такава,че да има повече *** които да се навият да умират за да може Шеврон примерно да спечели някой и милиард повече Тука вече сме готови да се самоубиваме ,само и само ББ да в премиер и Шеврон да дупчи Добруджа

41

Анонимен

преди 9 години

Хич не ми пука за америка или русия, който използва ядрено оръжие е пълен ***. Да се срещнат двамата, черния маймуняк и русото комплексарче на един ринг и да се сбият. Защо миларди трябва да измрат заради политическите им интереси?

40

#$&

преди 9 години

ow.ly/Eue4vKaboom!

39

mwjrk

преди 9 години

Путин е като Пулев - пъне се, че е велик, че и той има ядрено оръжие(боксови ръкавици) обаче украинците му набиха канчето с КОНВЕНЦИОНАЛНО!

38

Анонимен

преди 9 години

"никога не съм обръщал особено внимание на жените"-очевидно е така

37

Шоп

преди 9 години

Путин блъфира.

36

Анонимен

преди 9 години

Омръзна ми от тази грозна и злостна пропаганда срещу Русия, чиято цел е да промие мозъците най-вече на младите българи, които изкл'чително изпростяха. Напоследък все повече ставаме свидетели на това, че младите не четат, не се интересуват от история, приемат всичко което се пише като чиста монета и тотално са зомбирани. Бях изумен тези дни, че маса народ не са чували дори за Майк Тайсън, за Майкъл Джордан, за Марадона и други величия в спорта, например. Уникална тъпотия цари навсякъде.

35

Анономен

преди 9 години

Жирналята са на норма-минимум 3 статии против Русия на ден.Като гледам резултата -90% от форумците не схващат опорните точки,затова от утре по 5 антируски статии на ден, докато не схванат.

34

Александър

преди 9 години

Чудесна статия, бравос. Чудесен начин да се види че лижеш *** на Щатите. Къде е журналистическото разследване на фактите довели до така грешно наложените пасажи.

33

до 51

преди 9 години

алчността на Путин...и да ти кажа Европа вече я няма-янките я превзеха

32

Анонимен

преди 9 години

При Елцин американската администрация се чувстваше в Русия като у дома си. Как само се преобърна палачинката!

31

Анонимен

преди 9 години

С тия ядрени заплахи накрая ще стане така, че поради алчността на Путин да притежава Украйна, няма да я има нито Русия, нито Европа, а Щатите ще бъдат доста засегнати.

30

Уау

преди 9 години

Защо и ми се струва ,че се опитват да ни обяснят събития като фактите малко ,ама мнооого малко се поизкривят.Говорят ни за кубинската ракетна криза само дето удобно премълчават за причината ,а именно разполагане на ракетни системи на САЩ в Турция.И се питам имали значение от чия гъба ще изчезнем или гъбките на едните са по-вкусни от гъбките на другите.

29

червеногъзков

преди 9 години

путин е джудже комплексар.

28

Анонимен

преди 9 години

Снимката е показателна...запънал се е като рак на бързей.

27

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно, лудият е "фаршив" !

26

Мунчо от село

преди 9 години

Абе къде изчезна Сергей Станишев.Да вземе да призове Обама и Путин и да им изтегли ушите.Не се занимават със заменки,а седнали да се занимават с глупости.