237

55

преди 9 години

Абе,Мая Костинбродска къде е ?

236

Анонимен

преди 9 години

Идва невиждана досега мизерия. Вече почва да се усеща, а зимата ще стане страшно. Мафиотите пак са плъзнали, мутрите са плъзват вече по София, усещат, че държавата е слаба и започват отново да наглеят и да мачкат. Връшаме се в 90те.

235

X+й

преди 9 години

ъй бай **йщом ората не та аресват няя да ставаш *** на държаваата

234

Въпрос

преди 9 години

Аз съм стар и уморен от демокрацията. Преди много се радвах но сега съм жив труп като повечето българи, където не ходиме да избираме. Само тука на компутъра ми е утехата, пък то една утеха. Идва ми да се напия и тази вечер.

233

Анонимен

преди 9 години

Абе мамка му,защо тези *** не направят което е добро за народа-да изгонят монополите,да върнат държавата в икономиката,да забранят Дпс,да излезем от Нато и Ес.да изгоним американските бази,да си върнем руското въоръжение,да имаме армия,да имаме ценностна система,да имаме здравеопазване,да изгоним чуждите банки-да заживеем един по добър живот с добри заплати???Защо не го правят и тогава народа ще ги носи на ръце?Такава *** от политици не е имало,народа ще ви измете с камъни *** !!!

232

Анонимен

преди 9 години

"Щом нямам мнозинство, няма да съставя правителство" така сигурно са смятали и Сталин, Хитлер , Садам Хюсеин, и Робърт Мугабе

231

ххх

преди 9 години

Сега всички чакаме американският посланик и съпругът му тайландския травестит да съставят новото коалиционно правителство,Амин!

230

Анонимен

преди 9 години

Ама как да има оправяне в таз държава като всичко живо плюе ГЕРБ Ами тогава другите партии да си правят правителство какво им пречи АЗ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА

229

До фена на резняка

преди 9 години

Не си чеши много езика, че токувиж сме направили православната държава и почваме кръстоносния поход.

228

Анонимен

преди 9 години

Тиквата отложи пресконференцията на герб за утре щот днес играели реал мадрид,хаха,явно не е на ясно какво следва и ще ходи утре до посолството на сащ за инструктаж

227

Брат Вурст

преди 9 години

Луд на шарено се радва :-)

226

Passing by....

преди 9 години

Браво!Значи около има няма 30% от всички българи не искат турци да ги управляват (от 40% активност като се премахне 13-15% горе долу толкова излиза).Останалите са пълни овце!Как не разбрахте че колкото по-малко гласувате толкова повече гласове за ДПС!Може и да нямаме свестни политици но поне няма да се потурчим така!Разбира се това важи и за гласувалите за БСП .... потурчването на държавата работи с пълна сила!*** народ слаба държава...!

225

Нако

преди 9 години

абе няма оправия пичове.. нали му гледах нахалното интервю на Бойко.. не били виновни политиците, а народа се опита да каже и да повтори даже... нови избори декември и пак същите муцуни щот нямало с кой да управлява много слаби и наранени били другите.

224

men

преди 9 години

няма ли един българин с чисто минало и без връзки с масони, КГБ и ЦРУ да ни поведе. на всички им е омръзнало от партийки, *ли, бежанци, *** съюз, гей паради и т.н. ще ги избесим за 3 дена, барабар с цялото им котило.

223

Ремзие

преди 9 години

Страхотен резултат за ДПС!

222

Анонимен

преди 9 години

Как можа Герб да спечели? Толкова ли няма образовани в тази държава?

221

Анонимен

преди 9 години

Не турците, гъбарите прецакват държавата. Как може турците да се организират и за тях гласуването да е задължително, а българите да не могат да си занесат трътките до секциите един път на 4 години и само да мрънкат. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ!!!

220

asd

преди 9 години

ЩОМ НЕ ГЛАСУВАТЕ, А ГЛАСУВАЛИТЕ - НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА АТАКА, ЩЕ Е ТАКА! СМЕЛА ЗИМА ЧАКАЙТЕ!

219

Въпрос

преди 9 години

Няма ли някои млад и свестен българин да се хване и обедини нацията? Не тези изтъркани муцуни дето ни омръзна да ги гледаме. Бих го подкрепил за благото на Отечеството въпреки че съм на педесе г.

218

ЦИНГАНИЯ

преди 9 години

ТОЛКОВА МНОГО КРЪВ СЕ Е ПРОЛЯЛА ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ЗЕМЯТА А СЕГА ЩЕ Я ОСТАВИТЕ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ ДА ВИ Я ЗАГРАБЯТ ***, *** НАРОД.............................................