42

Сандо

преди 9 години

напълниха ми душата Лудогорец! а Роналдо дето струва колко летище София оскар заслужава след тези сценки

41

Р.Илиев

преди 9 години

До Анонимен 46 НЕ СЪМ ФЕН НА СЕЛЯНИТЕ НО ТИ СИ МНОГО ***

40

Гошко

преди 9 години

За тия пари които са дадени за футболистите на Реал Мадрид и заплатитте и премиите които взимат, отбор от ранга на Лудогорец даже не трябва да може да погледне към топката. То кво стана? Съдията им свири като музикант на сватба, трябваше само да му ляпят банкноти по челото. Гарет Бейл струва повече от целия Разград. Може би са очаквали Лудогорец сами да се бият, а те за излязат само да ги видим. Голямо браво на Лудогорци, България се Гордее с тях!

39

Анонимен

преди 9 години

Подобна смешна симулация от истински футболисти като Меси няма да видите.

38

123

преди 9 години

Bravo na Ludogorets, neveroiaten mach!!

37

Домус паша

преди 9 години

38, целувай ръка на императора си и на Негово величество гела! Аз те храня с кренвирш, давам ти лудоп.тец, а ти ще ме кълнеш!

36

Винету

преди 9 години

Европейска мафия.-2 дузпи за уважаваните гости и нито една за сърдечните домакини. Абсолютна мафия, Перуката трябва да подаде контестация, иначе ще го скалпирам.

35

Анонимен

преди 9 години

Само зелен *** може да се оправдава със съдията. И миналия мач така и сега. Никога няма да се погледнат колко са некадърни и не струват. Съдийска тесла има само в очите на селските бекове. Всичко си е редовно и обективно.

34

Рали1

преди 9 години

Адмирации за Лудогорец! Равностойна игра ,можеха и равен срещу най-добрия в света!Браво и успех!

33

циника

преди 9 години

34, бъркаш, Реал изобщо не се изпоти. ***, които напълниха стасдиона, ако имат малко достойнство ще си искат билетите - то е все едно като да платят за концерт, а групата да симулира пеене...

32

Анонимен

преди 9 години

Ако все още фенове на Реал в България, по-добре да емигрират. Разбрахте ли сега защо на Реал им викат к**** на правителството в Испания? Няма дузпичка, няма победа. А в град Мадрид има точно един отбор - Атлетико. Фенчетата на Реал са предимно из крайните махали около големите градове както и в чужбина.

31

Анонимен

преди 9 години

тъпите хейтърчета не ме интересуват. гледах мача по английска телевизия и слушах ИСТИНСКИ коментари на английски футболисти и коментатори. ще ви цитирам няколко от думите им: 'авантюристични българи с невероятен футбол', 'изключителен вратар', 'реал се задъхват', 'мач, спиращ дъха', 'невъзможно дори на теория да вземеш отбор и за 4 години да го пратиш от втора дивизия в шампионска лига', 'ливърпул ще дойдат насила в България', 'какъв дух, каква игра'...мисля, че няма какво да се добави!

30

Анонимен

преди 9 години

Велик Лудогорец, жалки Реал и Ливърпул стигнали до там да бият със съдийска помощ. Левскарската и цецесакрска *** да оставим просто без коментар и да им пуснем водата от казанчето.

29

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец игра футбол,а Реал театър!Ако така ше се гледа и отсъжда то футбола трябва да бъде закрит като спорт и да бъде обявен за хазартна игра!!!!!!!!!!!Болно ми е за тия момчета,дето трябва да клякат на такива ***!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

Наложи се пак УЕФА да се намесва и да спасява големия отбор, че както беше тръгнало отиваха на 2-0 (особено след първата изпусната дузпа на Пеналдо).А видяхте ли ги накрая звездите за милиони как бавеха топката от страх край ъгловия..

27

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец игра ганкиното

26

!!!

преди 9 години

Доживяхме да видим как Роналдо симулира драматично за дузпа за да изравни резултат срещу български отбор.

25

Анонимен

преди 9 години

Съставът на Реал Мадрид - 592 милиона евро.Лудогорец - 41.50 милиона. 14 пъти по-малко. :)Третия най-скъп отбор в света леекичко се изпоти цели 90 минути. Гледах мача на английски, защото бТВ са алчни нагляри. Англичаните искрено се кефиха на зелените, хвалеха добрата им игра, единодушно се съгласиха, че втората дузпа беше измислена. На Роналдо му измислиха засада, но също така измислиха засада и за Мисиджан (към края).

24

Анонимен

преди 9 години

Селската публика на лудогорец при 1:0 мълчи все едно са на голф . Така е като гледаш футбол от вчера.

23

Домус паша

преди 9 години

на 24 му спирам кренвиршите! неблагодарник!