165

Анонимен

преди 9 години

До Формула 1Много бъркаш приятел,руснаците пройзвеждат страшно много нови технологий вече,ама страшно много.дори и преди две години заделиха едни 200 млрд долара,създадоха фонд,именно за такива разработки и високи технологий!Няма нещо вече което да не се прави в Русия,да едно време СССР изоставаха спрямо запада в технологиите,гледаха в оръжията да не изостават,но в съвременна Русия страшно много се работи в тая област!

164

Анонимен

преди 9 години

САЩ е враг номер едно на всички терористични комунистически диктатури свързани с Москва . Но това е нормално с оглед на факта че Кремъл подхранва световния тероризъм

163

Dea Atargatis

преди 9 години

В другия сайт, във форума им поставих следния въпрос от диалектиката:"Добре де,Русия - продава газ и суровини на Европата, срещу евро и долари !Ако Европата свие производството си, или то стане нерентабилностно поради внос от други страни от Третия свят или й ги няма нишите.На кого ще продава Русия, газ и суровини срещу евро и долари ?Диалектика ! "-------------няма да крия: - половината не харесаха въпросът ми, а по-умните не си харесаха отговора

162

аз

преди 9 години

Ами има логика,ако ти не продаваш и оставиш ниша друг ще го направи,нали сме капиталисти и живеем в развиващ се свят на безкомпромисен бизнес,е това е едва ли тази ниша ще стои празна и няма да има огромни интереси да се запълни,русия е близо 180 милиона и това си е голям консуматор особено и с тяхната пословична разтотичелност.Другото което е ще накарат мързеливите им бизнесмени да се размърдат малко и вместо да харчат за яхти да започнат нови производства и бизнеси предвит същата ниша...

161

Анонимен

преди 9 години

В световната икономика парите вече не са водеща сила.Водеща сила са ресурсите не само газ и нефт,а и технологии,работна ръка и т.н. Така, че банкерите много скоро ще гризнат дръвцето и всички,които разчитат само на валута.Ако и тъпите араби го разберат Западът трябва сериозно да разкопае задния си двор за шистов газ.

160

анонимен

преди 9 години

Американците не искат големи държави,те искат да господстват.След Сърбия,която разбиха ,сега са се запътили към Русия.Сигурно много пари хвърлят за тая работа,след Русия ще последва Китай.Това са ограмни държави с ресурси и опасни за американците.А относно демокрацията им,това са голи фрази за лапнишарани.

159

Анонимен

преди 9 години

СССР фалира !

158

неутрален

преди 9 години

и понеже съм ходил в Москва и навсякъде из Европа, не мисля че руснаците могат да са модел за подражание. изключвам монголците и китайците, за които може би Русия е върха

157

KU-KU

преди 9 години

До Анонимен RABOTIA V STROITELSTVOTO.POLUCAVAM 10 EVRO CISTI NA CAS/200-220/CASA NA MESEC.TOK I GAS>50 EVRO NA DVA MESECA,BENZIN>1.70 L.HRANATA E PO EVTINA>GRESHISH I E PO KACESTVENA.IMAM KOLA-RENO KLIO NA DVE GODINI E.ZABRAVIH-PUSHA CIGARI 5 EVRO NA DEN,KARTA ZA GRADSKI TRANSPORT-65 EVRO.MISLIA CE POLUCAVAM POVECE OT EDIN KOLEGA V BALGARIA.DVA PATI GODISHNO/ULI I DEKEMVRI POLUCAVAM OBSTO OKOLO 5000 EVRO PLUS MESECNITE SI ZAPLATI.IMAM SILNA ZASTITA OT MOIA PROFSAUZ-20 EVRO CLENSKI VNOS.

156

Анонимен

преди 9 години

Пикайте върху Русия !

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 174: Приятел,нали и аз това казвам че тези русофоби са абсолютни ***,пишещи абсолютни глупости,нямащи връзка с реалността!Аз вече се забавлявам с коментарите им!

154

Формула 1

преди 9 години

До Анонимен 171Абе като отидеш на лекар не те возят на ракета,трябва апаратура за да ти сложат диагноза и лекарства за лечение.Операциите вече се извършват със супер технологични и компютаризирани системи.Тия новите медицински скенери са тъпкани със специални технологии,руснаците и един свестен ренген не могат да направят.За какви ракети ми говориш,аз ти казвам,че ако запада спре лекарствата,руснаците ще пият китайски и индийски ментета,а ти за ракети все говориш,на зъболекар пак същото нямат.

153

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 170А ти влез в наш хранителен магазин и поогледай колко от стоките са български! Особено традиционните земеделски! И тогава (ако не си абсолютен ***!) ще си помислиш имаш ли право да критикуваш други страни и народи!

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 170:Другият умник в коментарите,Русия не само не внася жито,тя изнася,дори е един от най-големите износители в света!Пак неуко и промито мозъче пише тъпотий че Русия внасяла пшеница!Вече се забавлявам с коментарите ви честно!

151

Анонимен

преди 9 години

Азия и Латинска Америка са в състояние да прездоволят нуждите на руския пазар, да видим европейските отворковци къде ще намерят заместник на руския пазар. Може би ще открият нов континент с друго население хахахха

150

Анонимен

преди 9 години

"Великият" и "технологичният" Запад от 30 години нищо не произвежда. Всичко е Made in China. A Kитай и Русия са в БРИКС с договори за милиарди. Яд ли ви е, ***?! Дъртият плъх Рейгън умря. Санкциите не действат. Русия е по-силна отвсякога, а Джони със смъкнатите шорти гледа завистливо Дмитрий дето има яхта в Маями и си вика: "Абе тия колхозници, уж ги бихме в студената война, а какво стана - живеят си като царчета, а ние цял живот бачкаме за чичо Сам".

149

Анонимен

преди 9 години

До Формула 1Ти направо изби рибата с тъпотията си!Ама вярно са изостанали технологично Руснаците,щом и американците им използват космическите технологий и кораби!Абе ,няма как да си страна номер едно в космоса и да говориш че е изостанала!Напълно се съгласявам с коментар 166,че всичките ви антируски писания са плод на болните ви и ограничени мозъци!Поне четет,не е сложно,та да не се излагате!

148

Анонимен

преди 9 години

Lada Largus например си е Dacia Logan MCV/ Renault Symbol ТУРЦИЯ, Dacia Румъния, Лада Русия.. Разберете го тук се правят много модели на немски, френски , японски и южнокорейски компании, но под друг бранд

147

Анонимен

преди 9 години

Кому Москва , кому Париж а тука всички ние за гара Черепиш

146

Анонимен

преди 9 години

Защо зомбитата от ЕС толкова мразите Русия?Ама вижте се какви инфантилни *** сте.Съзрявате бавно ,на 29г излизате от юношество,живеете в експериментална лаборатория,със сигурност не еволюирате,а деградирате,зубрите готови фрази,мен вече ме е страх от вас.