101

Анонимен

преди 9 години

е нашта Тиква е най хубава.

100

Анонимен

преди 9 години

Заради такъв тип реплики до сега никога не съм гласувал за него! Няма да гласувам за плужека, но и за тоя няма да гласувам. Вижда се че са си партиика с ония, щом праща там хората които не го харесват.

99

CS

преди 9 години

buahahhah .Nagla tikva e opedeleno BB

98

Румен до 120 ббб

преди 9 години

И като беше толкова добре , защо хората не ги избраха пак да управляват , нещо не ти се връзват разсъжденията, червено ***.

97

Анонимен

преди 9 години

Нарцисът пак започва да го бие тока!!!

96

Анонимен

преди 9 години

Паметник да му се вдигне моментално!

95

АНОНИМЕН

преди 9 години

ПРЕДИ ВАС УПРАВЛЯВАШЕ ТОДОР ЖИВКОВ ПОВЕЧЕ ОТ 15 ГОДИНИ , ЗА ТОВА СТЕ НА ВТОРО МЕСТО. ТОЗИ ПЪТ ДРУГ ВИ БИ.

94

БУДА-ла

преди 9 години

Политиката в България е "маса за празни приказки", от която Някой си тръгва с твоите пари, а ти продължаваш да му вярваш и да гласуваш за Него!?...

93

Румен до 115

преди 9 години

Те твоите хора от БСП няма да имат 40 човека, ти за ГЕРБ си се замислил.

92

Анонимен

преди 9 години

Пичове -тия от ЕС са ни отписали - не е възможно на територия, която е част от ЕС (със съответните претенции) да оставиш парапитеци на власт - продадоха ни на Русия....

91

мила

преди 9 години

А КАКВО НАПРАВИ ЗА НАРОДА КОЙТО ИЗНЕМОГВА ДАЛИ МУ УВЕЛИЧИ ДОХОДИТЕ ДАЛИ ПОМИСЛИ ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ ,ЗА МАЙКИТЕ С ДЕЦА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛЕДА СИ ЛИЧНИЯ ДОХОД И ДАЛАВЕРИТЕ ДА ВЪРВЯТ ЕМИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ А ЗА БАРЕКОВ НАПУК НАДУТ!!!!

90

--

преди 9 години

Още един месец (колкото всъщност е предизборната кампания) Б.Б. да продължава да плещи глупости и не 100, ами и 60 депутата няма да може да вкара в Парламента. Той обърна държавата на бащиния ... а уж е извън властта в момента ...

89

Анонимен

преди 9 години

Бай *** в банята (това май отзад е басейна дето го откривали) крещи -*** , ***, бие се в гърдите (като гледам май не са го пуснали на скочи) пък за тия булки си вика -уххх на батя - (разликата е че в тая баня няма чужденци )

88

д-р рефлексов

преди 9 години

В сравнение с патологията на Борисов Сидеров е здрав като бик !!!

87

John Doe

преди 9 години

ОТВРАТ!

86

Castor

преди 9 години

"Който не ни харесва, да отива при Станишев"... болшевиките казват: "Който не е с нас е против нас". Не е ли същото? Голям си ***, Борисов!

85

Мухоловка за тролове

преди 9 години

Тролският *** на земята се нарича България. Докато има професия ***, което е очевидно, България не е мръднала и на сантиметър от посткомунистическия си период към демокрация. Троловете са като *** - само папкат благата, които данъкоплатците произвеждат, а за благодарност само замърсяват пеизажа.

84

Румен

преди 9 години

А ха ха бат Бойко не така бе , гледай кво ги направи червните *** тук , ми те направо се разпениха, разтрпераха, изпозадавиха се от злъч и плюене . Продължавай така бой по дебелите им кратуни бетонни.

83

Анонимен

преди 9 години

Какво ви обещават ГЕРБ ако дойдат на власт:увеличение на тока/сметката ми вече е с 15 лв.повече при по-ниско потребление;актуализация на държавния бюджет/защо се налага,при положение,че в хазната има над 8,2 милиарда лева/;вземане на 5-6 милиарда лева заем за да може Бойко да си харчи на воля.И това е само началото.Ако имате глупостта да гласувате за тези безумци,бедна ви е фантазията какво ви очаква.

82

Анонимен

преди 9 години

От фотото лъха на комунизъм. И тоя ще обвинява някой друг, че е комунист. Долен лъжец и манипулатор.