82

Бранник

преди 9 години

хахахха подчовеците били "като Римляните", "ще станели" КОЙ БЕШЕ РИМ???ахахахахаха ше стенете, кога ви цъфнат налъмите хахахаха що не "станахте" до сега ве леле нема такъв смех, я напишете още такива афоризми:))))))

81

o

преди 9 години

Проблема на тоя *** Карл Билд е православието. Официално го заяви. И тъй като аз съм християнин искам да му кажа на тоя мръсен лицемер , че тоя път номера няма да мине. Нещата се промениха. Ресурсите свършват *** мръсен. Само лед ще гризкате в тъпата Швеция в много близко време

80

Анонимен

преди 9 години

125Помолих да дадеш оригинален източник, ти не го направи, значи казаното от теб не е вярно. В нета много хора "превеждат" интервют, "коментират" и изопачават факти и събития! Та такива наивници, като теб "четат", "четат" зобят, зобят и зомбясват..., информацията колкото е полезна, толкова и вредна. Въпроса е в източника! хайде със здраве и чети ПЪРВО от кого четеш!

79

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯсно си Шумадиец икато тъкъв знаеш как да цалуваш коня под опашката както са го правили трима от Князетеви

78

Stamat

преди 9 години

До Анонимен 129Sprel si v 1990. Nema da ti obru6tam vninamie ;-)

77

идиот

преди 9 години

До БранникРано се радваш,много рано....

76

Анонимен

преди 9 години

Фашагите и нереализираните убийци на деца и жени от форума и да врещите и да не врещите, руснаците са като Римляните, те забавят но неумолимо наказват, неслучайно ще станат 3-тия Рим.

75

Stamat

преди 9 години

До Анонимен 115Mnogo to4no! NAbii im go v glavite kuhi!

74

????????

преди 9 години

До Анонимен122Путин ли стреляше по своите и по полицията,той ли палеше и биеше той ли раздаваше кифли на площада?

73

Бранник

преди 9 години

117 Войната батка те първа ЗАПОЧВА, Украйна със Западна помощ ще воюва и десет години, да видим утепаните руснаци как ще издържат. Днеска МВФ е дал още 1. 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА на УкраIна, Япония има е подарила 100 милиона Доларчета, Полша им даде 300 т. хуманитерна помощ за Армията, Хърватска буквално им подари 14 военни хиликоптера. и това е началото! абе ядете го немит няма мърдане:)))))

72

Анонимен

преди 9 години

От днес Хунтата вече не може да обстрелва Луганск и мирните жители там. Очкава се до няколко дени и Пески да е превзето и Донецк вече също да не е в обхвата на Хунтата. Очкава се голям сеир в Мариупол... из укросайтовете цари паника, някои вече от няколко дена са дали на Ротшилдови да им продават украинските активи... явно ще се бяга в страни без договор за екстрадация... на ли Парасьонко?

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен114: Не е сложно вземи напиши в Гугъл"Американски генерал за война на САЩ срещу Русия и ще ти излязат поне 50 различни медий отразили изказването на Дейвид Дептула,чепри евентуална война руската армия ще унищожи американската,а ако почетеш още малко ще разбереш,че и US президента изключва военна конфротация с Русия,а Расмусен направо заявява че днешната руска армия няма нищо общо с тази от 2008г срещу войната с Грузия,много отлично подготвена и оборудвана!Чети приятел,чети!

70

Stamat

преди 9 години

Slojete o6te sankcii. Kato vi udari edno embargo na avtomobilite i vnasqt samo qponski i koreiski, 6te zapee6 druga pesen. Ama qvno tova iskate, ES ;-)Samo sopa za vas!

69

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДобър пример за Унгарците във Войводина и За Българите в Покрайнините

68

кой

преди 9 години

Отговорете кой създаде тази криза,кой подкрепи и финансира преврата в Киев?от който започна всичко кой?

67

Анонимен

преди 9 години

Обаче новорусите как подпукаха, укропитеците... направо им завряха нагорещен ръжен в четирибуквието. Щом врещите така, значи дълбоко ви е влезнало, но аз съм оптимист, може още, още... до Киев, до Лвов...

66

Анонимен

преди 9 години

Не бях особен фен на Русия,но като гледам за какво става въпрос,как украйнската армия убива цивилно население,САЩ и НАТО как системно дразнят и провокират Русия с дрънкане на оръжие и разполагане на военни бази до границата им,как свалиха малайзиският бойнг,а обвиняват Русия,как всички се опитват да искарат Русия агресор,нищо че САЩ организираха преврат в Украйана,направо ми идва да прегърна Русия!Ако се наложи и ще воювам на страната на Русия,защото правото е с тях!

65

Анонимен

преди 9 години

104 Ти английски говориш ли или само руски? Питам сериозно, защото тия руски лъжи за Щатски генерал твърдящ, че US. Army ще загуби от русия как ти се струват? Ти нормален човек ли си, или смяташ ГЕНАРАЛ на САЩ за ненормален. Я дай ЛИНК НА АНГЛИЙСКИ ЗА ТОВА КОЕТО Е КАЗАЛ ВЪПРОСНИЯ?!! Ще дадеш на куково лято блюкук! То бива проруски лъжи, ама това е абсолютно безсрамие и наглост!

64

Анонимен

преди 9 години

Тази Победа се посвещава на сръбския народ!

63

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 100'ко стана, истерия нещо... я взимай хаповете надигни пърцицата в панелката и се хващай за палците с лице към ***.