88

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** Путин съвсем се самозабрави.

87

Учителя

преди 9 години

Границите, за които се бори Руската империя се изместиха за двадесетина години от линията Берлин - Прага - Будапеща на няколко хиляди километра - чак в източна Украйна. Една империя не се ли разширява - умира (Лао Цзъ). Явно Руската империя агонизира.

86

С.С.С.Р

преди 9 години

В. Путин да праща Красная срещу сатаНАТОвската гнет ! СМЕРТЬ ФАШИСТСКОЙ ГАДИНЕ !

85

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Който се е сбил с руснак добро не е видял. Питайте Наполеон и Хитлер.

84

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 95-------------Ти се чудиш защо преписват статии, трият коментари и т.н.Ами и ти да си и ти ще триеш! Кво мислиш - "Визия 2020" на НАТО как ти звучи?!Знаеш ли как на бързо се спретва едно дело и не се знае кога ще излезеш от затвора!Чак като ти сипят всичките обвинения ще се чудиш дали си ги извършил наистина тея престъпления и от кога е забранено!

83

Пешко

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !аре стига с тия гей паради бе, два пъти повече ги популяризирахте. Я си виж Фицата Киркоров, Борис Моисеев, Сергей Зверев

82

Русофил

преди 9 години

Молете се за силна Русия. Иначе западните *** ще ви чипират, глобализират и асимилират.

81

АТАКИСТ

преди 9 години

до 94Значи Путин си търсел повод за Крим, затова на МегданЯ имаше терористи спонсорирани от Вашингтон зимата? Т'ва да си промит мозък не е лесно!

80

Анонимен

преди 9 години

То на всички им е ясно вече, че тук целодневно пишат хора със смесено потекло... българо-руско. Онези които направиха войната, също като вас са мрънкачи.България е прекрасна страна, ако не ви харесва, що не си ходите Русията? Не говорете лошо.

79

Анонимен

преди 9 години

Ексклузивно! Украински войници реват и молят за пощада! Няма да го видите в официалните медии, а само в тубата:youtu.be/xCuz6q9B7OQ

78

Анонимен

преди 9 години

До факт Путин от 2 години си търсеше повод за Крим. Първо подкупи Янукович - който в предизборната си кампания беше обещал про-европейска ориентация на Украйна (то и за това 2009та му играха номера с газа), когато украинците потърсиха сметка на Янкукович за лъжите и последния се наложи да бяга в Москва - вече си намери повода. Нищо че през това време нямаше един пострадал руснак в Украйна (на фона на средно 4 убийства дневно в Москва). САЩ го играха ку*ва защото явно знаеха, но не им дремеше..

77

Анонимен

преди 9 години

сите са македончета, ама още не са разбрали

76

Даниел

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯГледай си гурбета по-добре, защото историята не ти е силна страна. Македония винаги си е била българска. Това, че Гошо Тарабата си продаде г*за на Сталин и организира измислено преброяване, за да накарат хората насила да се пишат "македонци" (в полза на югославска федерация) е предателство към България и историята й. Реално *** и сподвижниците им са точно това - национални предатели. Такива са си били открай време, такива си останаха и до днес.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 88----------Не забравяй, че в България се прилага "Визия 2020"!Забрави за свободата на словото, живей си живота и не се занимавай с неща, които не са ти работа

74

Анонимен

преди 9 години

И така да е, това няма никакво значение, шото конфликта не е между украйнци и руснаци, а между нормални хора и твоятав шайка разбойници, ПОНИМАЕШ ! Просто хората там не ти искат диктатурата

73

Анонимен

преди 9 години

"Русия не анексира Крим, а го защити"----------------- Също както защити Финладия и Полша през 1939, Освободи България през 1944, защити Унгария през 1958, Чехия 1968, Помогна за прибирането на ориза в Китай през 1969, защити и Афганистан 1979-1989. Въобще много обича да помага и защитава Русия. Само дето тези на които е помагала после не понасят руснаците - защо ли?

72

факт

преди 9 години

До дсбъркал си , ако не беше Обонго нямаше да има война в Украйна

71

Анонимен

преди 9 години

Алооо, Г-н Путин! Заради вас руснаците е създадена Република Македония!!! Нещо да имате да кажете?

70

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯПреди да коментираш такива глупости, се върни назад в Историята на Македония, Украйна и Крим. Виж история на Украйна bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0

69

ии

преди 9 години

Жириновски го каза преди няколко години в руската дума иска руски войници да си мият краката на средиземно море.За малко да стане президент!