53

Анонимен

преди 10 години

Golemiq vapros e, koga shte ima nov jivot za Balgarina, s samochustvie kato nemec naprimer?

52

Анонимен

преди 10 години

***Едно време му викаха заточение , а сега ''зелена карта '' за Сибир...***Руснаците нямат полза от бежанците и по този начин ги "мотивират" да си стоят в Родината си и да се борят за нея, а не като нас балърите да побегнат по света.

51

asd

преди 10 години

барнаул - вижте снимките и после ми говорете за ЕС .. ебб съм им мамата. ще емигрирам там... дооста евро изглед има за разлика от София ...

50

БРУ

преди 10 години

До софиянецТук не става въпрос за Рамзес II, а за флашифицирането на историята и оформянето на общественото мнение.

49

софиянец

преди 10 години

До Анонимен Какво значи "властта е законна или е преврат"? Украинският парламент е законен- или оспорвате законността му?

48

Анонимен

преди 10 години

До софиянецИменно Истината ще се разбере след време не бъди сигурен, че власста е законна или е преврат

47

Скъпа

преди 10 години

До софиянец 56не бързай да се обиждаш, но нямаш идея какво е да си в бойна ситуация. Когато те нападат с танкове и артилерия и трябва да се защитаваш. Украинската армия настъпва срещу сепаратистите, стреля по градовете и убива цивилни. Аз не бих се чувствал гузен, ако убия някой, който иска да ме убие. Това е война, на война се убива. Всички убити в конфликта имат майки, които скърбят за тях. И двете страни. И ще се мразят десетилетия за това.

46

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 32- "...Историята се пише от победителите..." Това клише е опровергано още с разчитането на египетските йероглифи:) Както и да се е хвалел един фараон, че е унищожил една чужда армия, колкото и огромен надпис да "удостоверявал" писмено неговите подвизи, археолозите открили писмени и археологически източници, които доказали, че фараонът е ..излъгал:)

45

софиянец

преди 10 години

До Скъпа 49-".... Но заради сигурността на нероденото си дете е предпочел да се махне от бойните действия..." А ЗА СИГУРНОСТТА И ЗАПАЗВАНЕТО НА ЖИВОТА НА ТЕЗИ, КОИТО Е УБИВАЛ, НЕ Е МИСЛИЛ, А? Не мога да ги разбера тези неща!!!

44

БРУ

преди 10 години

До С.С.С.РАй стига с тоя СССР . Той навреди най-много и на самата Русия

43

софиянец

преди 10 години

До Абориген 32- Украинците не идват в България, щото от Украйна не бягат етнически украинци, а етнически руснаци и е естествено да бягат в рф. Освен това - сред "бежанците" има лица, които са се "сражавали" в армията на сепаратистите- е, че при кого да идат- естествено- при руснаците в рф- нали сепаратистите искат отделяне на донбас от Украйна и присъединяването му към рф!

42

Анонимен

преди 10 години

До софиянецЗаконна власт или Преврат няма как да се знае. Всеки ще тегли чергата към себе си. Винаги така е било и ще бъде Историята се пише от победителите

41

Смешно

преди 10 години

Пращат ги в най-бедните и мизерни райони да ги понапълнят малко...Типично по руски, все едно са овце, а не техни братя, само някой ненормалник може да ми хвали Сибир и Русия извън Москва и Петербург.

40

Анонимен

преди 10 години

майката от Койнаре, бащата от Луковит = а он се родил в Красно село.

39

Скъпа

преди 10 години

До софиянецчовекът се е защитавал от украинската армия. Сигурно е убивал, не споря. Но заради сигурността на нероденото си дете е предпочел да се махне от бойните действия. И за разлика от украинските военни, не е убивал цивилни. И смята Украйна за своя родина, свой дом.

38

софиянец

преди 10 години

До БРУ ЗАЩИТАВАЛ ОТ КОГО? ОТ ЗАКОННАТА ВЛАСТ? И ТЯ- ЗАКОННАТА ВЛАСТ - НЕ МУ Е ДАЛА ШАНС, ВМЕСТО ДА ВОЮВА, ПРОСТО ДА СЕ ИЗТЕГЛИ?! Как беше заглавието на онзи филм- "Седмо- лъжи по-малко":)

37

С.С.С.Р

преди 10 години

Слава Путина , слава СССР !

36

софиянец

преди 10 години

До Леле че народ "...Всички бежанци родени преди 1989..." В статията НЕ Е ОПИСАНА ВЪЗРАСТТА на военният, който "....Облечен с бойна униформа, нейният съпруг признава, че е воювал в редиците на проруските сепаратисти.." 2014-1989= 25 години, а и в статията по-горе пише:"....В съседство живее млада двойка украинци, чийто тригодишен син Льоша..." Нищо чудно "военният да е на 23-24 години - т.е. роден СЛЕД 1989г. или около 1989г.

35

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народТакива като него първи ще побегнат към Калотина и през Сърбия. А други ще са облечени в бойна униформа.

34

Леле че народ

преди 10 години

До софиянец ОО боже,ти си наистина много тъпо парче Всички бежанци родени преди 1989 са родени в СССР а не в Украйна Така че могат да се пределят както и душа сака А ти си роден софиянец и може да сеопределиш като *** То бездруго там все подобни сте се събрали