16

ha ha

преди 9 години

Вдигайте с още два метра оградата по границите ни, защото след тези размирици се очаква нова вълна на бежанци от хамерика, яко, а ?

15

HP

преди 9 години

До АнонименGlupak.

14

Антисоросоид

преди 9 години

Кога започват бомбардировките с обеднен уран?

13

Анонимен

преди 9 години

Кой както иска да го разбира, но за мен това изказване си е музика за ушите.

12

казано е

преди 9 години

казано от американски политик - "САЩ защитават демокрацията по навсякъде по света, САЩ не практикуват демокрация"

11

Kanto

преди 9 години

Каквото повикало - такова се обадило. Въпросът "А вие защо биете ***?" освен че е класика, тук е направо в десетката по актуалност. Както при всяка война, даже и икономическа, контра мерките и похватите на противника за печелене на стратегическа позиция не могат да подлежат на критика от нападащата страна. Чест прави на медията, че дава гласност на мнение и от другия окоп.

10

st

преди 9 години

Ххехеехехех ей тез казаци хехехехехехехехе

9

Лала

преди 9 години

Ех, усетиха се руснаците. С американски камани по американските глави ! Само те ли могат да говорят за демокрация и са си пъхат ръцете на всякъде?!?!

8

Антисоросоид

преди 9 години

Това е нечувано! Геноцид! Етническо прочистване! Веднага да се свика Съветът за сигурност на ООН и да се пратят миротврците в градчето!Вашингтон да се бомбардира, а САЩ да се демократизират!

7

boc

преди 9 години

Всичко написано е абсолютно вярно! Няма по полицейска и расово настроена държава от САЩ!Нооо, иначе са големи демократи - демократично продават оръжие на всички терористи по света и още по-демократично унищожават цели държави - Ирак, Тунис, Либия, списъка е много дълъг и накрая Украйна!

6

***

преди 9 години

Омбудсмана на ****ьо обвинява САЩ в неспазване на човешките права! АХХААахахахахахаахаАХАХААХАХАХАХААХХААХХААХХХАХАХАХахахаххаххаххахАХХАХАХХАХАХАХАХХААХХАХААХХАХА

5

Анонимен

преди 9 години

Гадно заяждане, пример за цинияна демагогия. Руснаците от известно време и те почнаха така. Изглежда, след като дълги години Европа и Америка демонстрират откровено лицемерие и цинични манипулации с тотална демагогия, на руснаците им писна и в момента посланието е: "ето, гледайте, и ние можем като вас, кво си мислите". Поне аз така го разбирам. Един вид с ваште камъни по вашта глава. Както и малък елемент на сарказъм.

4

люлин 3

преди 9 години

Запомни едно, моя протест е много по-добър от твоя протест!!!!!!

3

дон

преди 9 години

САЩ Е ВЕЧЕ ПРЕД РАЗПАДТОВА Е ПРЕДСКАЗАЛ НОСТРАДАМУС

2

***

преди 9 години

Руският омбудсман: Обичам водката!

1

Иван

преди 9 години

Майната и на Москва в случая, нигрите са най-големите расисти толерирани от еврейското лоби за въвеждане на световния ред на антихриста базиран на на едно фалшиво равенство обаче истината е друга - белите европейци са много по-добри от нигрите и е срамно и недостойно да се смесват с тях.Раша използва случая обаче да се набърка във вътрешните проблеми на сатанинската синагога в САЩ което е резонно тъй като и те правят същото навсякъде по-света.