76

за 108..

преди 10 години

На село работа ---до шия....ама нема желаещи!Искат все да са бармани у София ...или на морето!Скоро сиренето и кашкавала , нема да станат 2-лв......!Осигурация!!!!!!!!!!!!!!!!!

75

Анонимен

преди 10 години

До КатяНе се тревожи другарке,теб няма да те заобиколят.Точно се е разгонил шопара в твоето село,че само той ти остана,но все пак е нещо

74

Анонимен

преди 10 години

Ей 109 не петни името Странджа дришъл дребен.

73

Анонимен

преди 10 години

Чуждофилите ще закрият България!

72

РАВИН ДАНАИЛ

преди 10 години

АБЕ ***..ТОВА ЧУДО С ТРЪБА ЗА ГАЗ НЕМА ДА БЪДЕ.. ТОВА Е 20 ГОДИШНА КОНСПИРАЦИЯ--УГОВОРКА НА ТЪМНО, ДА СЕ ТОЧАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ЗАКОННО.ТРЪБА И СЕГА ССИ ИМА ЗА ЮГА--НАЛИ ТАКА СЕ КАЗАВА ЮЖЕН ПОТОК..НЯМА ЛОГИКА РУСИЯ ДА ПРАВИ ДУБЛИРАЩА ТРЪБА.ДО АВСТРИЯ ИМА ДВЕ РУСКИ ТРЪБИ.ЗНАЧИ--СТАНЕТЕ ХИТРИ--ИГРАТА Е ВАШИТЕ ПАРИ....И УКРАИНСКИЯ ТРАНЗИТ.ВСИЧКО ДРУГО Е КРАЖБИ НА ПАРИ И ЛЪЖИ.

71

Анонимен

преди 10 години

Апелирам до ГАЗПРОМ преместете тръбата от БГ, в страната ни останаха само зомбита.Направо я карайте в Турция не се занимавайте с ТИКВУНЕСТИ политици от България. Украйна-тъпъгьоз 2.0 НЕ ви трябва.- Наште продажници да си носят газ от Америка, ако искат и в кофа.То не беше ВОЙ от тиквуна и рб *** та чак опищаха орталъка и станаха за смях. Нека си правят тръби Набуко,Чибуко и Смукуко пърдейки в тях.

70

Анонимен

преди 10 години

Намерете работа за българския народ а стига сте викали от това няма сметка това не може това не е така и така вече 25 години я вижте Полша Чехия Унгария колко ни изпревариха за 25 години ама там милиардерите са по малко акак в бедна България ставаш милиардер вие ще кажете

69

Пешко

преди 10 години

Брех, така да разчитат Първанов и сие на ЮП, пък то през цялото време било по- на далавера да минавал през Гръция

68

Европейски Социалист

преди 10 години

Да заобикаля!Не ни трябват тръбите на Славяноубийците!

67

Анонимен

преди 10 години

ще, ще!

66

Анонимен

преди 10 години

Руснаците вече си имат един "СИН ПОТОК" с Турция дето се чудят какво да го правят ( Тръбата по дъното на морето се затлачва от кондензат и потокът работи на 17 % от разчетния обем), но могат да си направя още един паметник и без нашите пари!

65

гробокопачи

преди 10 години

Мнозина искат да затрият България от картата на света,но това едва ли ще се случи.Все пак България е оцелявала над 1300 години.Избягвайки Южен поток,България ще остане на милостта на Гърция и Турция да ни дават газ.А историята показва какъв сме го яли...Потока трябва да мине и през нас!!!

64

madamkrasi

преди 10 години

Може и да заобиколи БГ.Защото БГ политиците не си знаят интереса,или са се продали,или нямат смелостта да си кажат мнението.В Гърция Самарас излезе и каза-Гърция ще си гледа интереса,за нас е изгодно да подкрепим Южен поток,на първо място за нас е изгодата за страната.

63

Анонимен

преди 10 години

Южен Поток е оръжие което русия използва във войната с Украйна. Защо ни е да се месим във война, която може да подпали и нашата черга

62

за "наводнения&

преди 10 години

Удави се ,бе ....аман от руски дупедавци.....!!!

61

Трезвомислещ

преди 10 години

Прости им Господи ,те не знаят що говорят....

60

до 85

преди 10 години

а за теб и твоето семейство и твойте родители Герб какво направи за 4 години по добре ли станаха

59

до 89

преди 10 години

Водчицата ли то дойде в повече? Да не свършиха копейките за сельодка? :)

58

щас

преди 10 години

Ей Бойка , какъв тръбопровод от Русия !?!?Ние на теб за какво ти плащаме а ?!?!? Сега пак ще те качим на власт , въпреки че се усра предишния път , ама по *** от тебе търсихме и не намерихме . Слушай и записвай тикво - Мариците да бачкат и тока да поскъпне , никаква тръба , Шаврон идва и почва да дупчи Добруджа за шистов газ . Записа ли ?? Действай да не пращаме Йосич .

57

ЮЖЕН ПОТОК УМРЯ!

преди 10 години

НАЛИ ВЕЧЕ 50% от украинския газопровод е на САЩ и З.ЕВРОПА...??Руснаците нямат интерес да строят газопровод в България , ако не е тяхна собственост!НИЕ ПЪК --НЯМАМЕ ИНТЕРЕС ТОЙ ДА Е "РУСКА СОБСТВЕНОСТ"--защото нищо няма да получиме от преноса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО ЕДНА ЯКА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ И......НИЩО ПОВЕЧЕ!ЕВРОПА ,ПЪК НЕ Е СЪГЛАСНА ЦЯЛАТА ТРЪБА ДА Е РУСКА СОБСТВЕНОСТ---ЗАЩОТО ГАЗА ОТ "НАБУКО" , НЯМА КАК ДА СЕ СТРОИ НА НОВ ГАЗОПРОВОД!ТОЗИ ПРОЕКТ СИ БЕШЕ ОБРЕЧЕН.....ОЩЕ В ЗАРОДИШ!