105

До 138

преди 10 години

Ами тия в Украйна са терористи,подпомагани от руските престъпници в суверенна Украйна!

104

лекар

преди 10 години

До БрaнникИстина е човече болен си аз като лекар забелязвам сериозни отклонения,потърси специалист за твое добро е.

103

Анонимен

преди 10 години

109, новина от днесРусия и КНР се договориха за разширяване на доставките на руско програмно обезпечение в Китай.

102

До 137

преди 10 години

Е как ще се занимават като това ще е поредния им автогол. Не става дума за занимаване, ако спрат вноса и на тези коли от държави,подкрепящи санкции срещу тях, се връщат в мизерията на соца.

101

ох

преди 10 години

До До 123Това не е вярно,не лъжи.....

100

Брaнник

преди 10 години

136 Елa ми ги дaй, ще ти ги бутнa нa едно място мило

99

До 133

преди 10 години

Ами щом им харесва на руснаците и нищо не губят, нека продължават западните санкции,какъв им е проблема? Нали ЕС губи , а не те.хаха, ама така е в руската пропаганда. Русия е по-слабата страна в този конфликт и е напълно естествено да губи повече.

98

инфо

преди 10 години

Русия няма да въведе тези допълнителни санкции,срещу ЕС защото външните министри в събота решиха да няма нови санкции срещу Русия,също така решиха скоро да преразгледат същите и отказаха да приравнят опълченците в Новорусия с терористи!

97

Анонимен

преди 10 години

До До 123Под маргинални, казвам че Руснаците няма да се занимават да спират коли от Япония и Корея.

96

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен128Ти какво разбираш под "стокооборот" Русия внася неща за около 120 млрд. евро от ЕС т.е. ЕС взима 120 млрд. евро кеш от тази търговия. Престани с глупостите, моля.

95

До 123

преди 10 години

Япония и Корея подкрепят западните санкции.Дали са маргинални , или не, е твоя оценка. Целият западен свят подкрепя санкциите против дивашка Русия.

94

Анонимен

преди 10 години

Русия са прави, защото всичката стока на ЕС и САЩ е субсидиран *** и на кожодерски цени при положение че Китай и останалите БРИКС страни произвеждат всичко по-качествено и по-евтино.

93

Брaнник

преди 10 години

Сaнкции докaто не измрaт подчовеците в русия, Европa ще издържи, кaкто бе през Студенaтa войнa до 89 г.!

92

Арети

преди 10 години

До 69 Ние сме във виртуалното общество, което съэдават някои хора!!! Апропо, Третата световна война, ще эапочне или е эапочнала ПОРАДИ ЛИПСА НА РЕСУРСИ!!!

91

До 123

преди 10 години

Русия не може да уфари икономиката на ЕС,защото Русия е в пъти по-слаба икономика. тези,които могат да удрят са САЩ и ЕС.Русия е комплексаря в тази позиция. Русия зависи от западни технологии и стоки.Западът не зависи от нищо от Русия.

90

Анонимен

преди 10 години

стига смешки,руския пазар по стокооборот е по малък от този на Холандия и белгия. все едно ние да обявим санкции на турция и да чакаме турската икономика да фалира

89

Анонимен

преди 10 години

До До 116Еми съжалявам, че Руските санкции не отговарят на очакванията ти, но какво да се прави :)

88

читател

преди 10 години

От началото на инцидента от Русия са изтекли над 80 милиарда долара, и процесът се засилва.За какво спиране на стоки става дума? Шум за балъците, щом парите изтичат от там, ясно е накъде тръгнала Русия - или фалит, или война!!!Страна с БВП по-малък от Бразилия например, се мъчи да изглежда световна сила. И като не могат нищо да направят, търсят външния враг, стар соц принцип. Русия е страна на победилия национал социализъм, а този режим е обречен.Дано цената която ще платим не е висока.

87

Анонимен

преди 10 години

До До 112"Япония подкрепя запада и САЩ. И ако санкциите продължат по-зле за руснаците. Като са толкова важни руснаците да забранят и японските и южнокорейски коли, те са част от западната икономика и санкции."Япония и Корея са маргинални в тези санкции. За Русия е важно да удари икономиката на ЕС. Естествено, че ако забранят европейските коли ще си оставят вратичка в Азия.

86

До 116

преди 10 години

Ами да не би със спирането на запдни технологии да е без значение. Не,просто не смеят,защото са една технологично изостанала държава.Ако спрат западните технологии трябва да пазаруват от Северна Корея. Нека спрат западните технологии,нали са важни руснаците.