263

Жо

преди 9 години

ДАЛИ ИМА ПОНЕ ЕДИН депутат на ГЕРБ, роден преди 1970 г., който да не е бил член на БКП/БСП?

262

Нукем

преди 9 години

Еми като няма какво да ядем, си хващаме самолета и отиваме в някоя бяла страна, няма я вече желязната завеса и граничарите с кучетата, при глобализацията такива заплахи като няма какво да ядем и режим на тока не минават!

261

Анонимен

преди 9 години

Брей на мен от два коментара единият само се публикува.Сигиурно някаква нова мода туй.

260

Дойн

преди 9 години

До Анонимен 296Мааалко си объркал времената - вярното е, че всичкото все комунизъм беше, но когато хляба бе 0,80 , а бензина лев и 50 минималната заплата бе 140 лв., парното бе 18 лв., тока 7,53, а водата бе стотинки! А когато заплатата бе 80 лв. кебапчето бе 6 стотинки, хляба бе 32, а бензина 23 !!! Всичкото това в стотинки. Така , че не пишете глупости само като преразказ по картинка!

259

Анонимен

преди 9 години

ДА живее новата ДОБРУДЖАНСКА РЕПУБЛИКА - ДР

258

Хиршел Мордехай Леви

преди 9 години

Аве Дниес.бие.гие !Що не сложихте снимката на Бат Бойко с генералската парадна униформа, с леко набола брада и лампази и еполети - баш като Пиночет ама оня остави Чили в перфектна икономическа форма а Бат Бойко е по харчлъка и просташките изказвания ... въздух под налягане и миризливи газове...

257

Анонимен

преди 9 години

Пенсиите бяха 50 лв.Пенсионерите работеха на две места за да свързват двата края.

256

Йоши

преди 9 години

Какво падение, Тикво, от ушите на Живков до *** на Доган! Ако Тиквата се опита да се върне на власт протестите ще започнат от първия ден и няма да са мирни като на педитата от Протестна мрежа.

255

Анонимен

преди 9 години

Ако тоя се намърда пак фащам автомата и наред копилета продажни

254

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да пишат смешната бройка хейтъри тук, над милион и половина българи ще гласуват за Борисов. Това е ДЕМОКРАЦИЯТА и ако на някой не му изнася този модел - да ходи в Северна Корея. Всеки човек има право да гласува за когото желае. Дори и протестите бяха от максимум няколко десетки хиляди души, което е незначителен процент от хората, гласуващи в страната. Нямата никакво право да оказвате психологически натиск, камо ли да обиждате. Радвам се, че повечето хора не са, като тези тук в сайта.

253

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 306Не лъжи по младите. По време на комунизма имаше огромна безработица и голяма бедност. Това мога да го докажа защото това е истината. Тогава беше лукс да се иде на почивка. Да не казвам за другите неща.

252

Анонимен

преди 9 години

А тикву тквич винету САМОЛЕТА кой го плащаше заедно с певачките, фастъците и вискито в количества като за голям ПРИЕМ.

251

лъжеш 296

преди 9 години

До Анонименлъжеш маме, мин. от 1985 г. заплата беше 120 лв, хляба беше 36 стотинки, бензина беше до 90 стотинки имаше и по 70 ст. - 86 октана.1.60 стана когато луканов яхна държавата, през лятото на 1990 г.А за зимата просто нямаше бензин, посети страницата - изгубената българия и ще видиш километричната опашка пред бензиностанцията при кат. и тогава бензина беше с купони.

250

бай иван

преди 9 години

какво ще кажете да отбележим 1 година срам от трагедията на Орлов Мост миналата година? 1 година от Манифеста на *** на Орлов Мост. мисля да се съберем да запалим свещичка и 1 минутно мълчание в памет на срама и трагедията, която видяхме там.

249

riana

преди 9 години

Искам да знам ще освободи ли Пловдив от тотевото иго.

248

Радо

преди 9 години

Нали ти бяха най-удачния партньор, който може да имаш? Нали ги хвали там, че сте били заедно в ЕНП, не знам си кво си, а сега обърна палачинката? Що така бе, Тиква, не можете да разделите нещо с Ваньо ли?

247

Анонимен

преди 9 години

По времето на комунизма беше много хубаво.Не работиш нищо, *** взимаш заплата.Верно малка заплата, *** много се крадеше, и си докарваш отгоре още една заплата.Немаше пари, *** ако искаш да построиш къща и вземеш малко тухли от тук, малко цимент от там и строиш. С крадене. Отделно беше мизерия, *** на морето ходехме, защото имаше бунгала без баня и тоалетна, *** евтини. С една заплата отиваш на море. В Бунгалата имаше външни бани и толетни. Хляба беше скъп, *** ние пестехме. От нищо нещо правехме.

246

Анонимен

преди 9 години

Не се сещам за друг политик, който така да сее омраза и раздори около себе си, какъвто е Борисов! С противопоставяне на всички държава не се управлява! Не може всички да грешат, а само той да е прав, как си го е внушил това нещо, не разбирам, това за мен е душевно болен човек.

245

Анонимен

преди 9 години

ДО бай иван И баба ти ще я погребе гръб начело с тикву тквич винету

244

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ Е ПРАВ !