102

Анонимен

преди 9 години

До Garibaldiчужденецо антибългарино ..време е да си ходиш в сибир ..хайде ..влакове до Москве на час ! тръгвай си чужденецо и никога не идвай в нашата държава вече и моля те спри да пишеш на български ....аре марш в сибир !

101

НЯМА КАК ДА СТАНЕ

преди 9 години

МЕЧТИ, МЕЧТИ ...КАКТО Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ НИКОЛАЙ ХАЙТОВ, КОЙТО БОКО СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ЧЕЛ:"ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ". ОЩЕ ПОВЕЧЕ БОКО ДОКАЗА,ЧЕ НЕ Е НИКАКЪВ ДЪРЖАВНИК, ОЩЕ ПО-МАЛКО Е СИЛЕН /БЕШЕ СИЛОВ, ЗАЕДНО С МИСИРКАТА ЦЕЦО/ УПРАВЛЕНЕЦ, НЕКОМПЕТЕНТЕН УСТАКЯР И ЗНАЕМ КАК ЩЕ СВЪРШИ...ВЪПРОСЪТ -ЗА КАКВО СЕ НАТИСКА ДА Е НА ВЛАСТ НЕКАДЪРНИКА. И ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН - ЗА ДА КРАДЕ, НЕНАЯЛ СЕ

100

до 99

преди 9 години

абе ей, не пиши така че във всички партии са комунисти. Ще се обидят хората :-)Ще се обиди шофьора на Григор шопов и неговия син от фотоса вляво. Близнашки ще се обиди, а той не иска да трие и комунистическото си минало. Пиши комунистите от БСП. Дебело подчертай. :-)

99

Владимир

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАне се занимавай с тези деца на партиини секретари братле ..неможеш ги убеди че са грешни ..оставиги да мизеруват ..скоро нещата в България ще тръгнат със сигурност та тогава те ще си идат удома от кадето са Русия! ..остави ги да се пържат в собствената си глупота ! Не виждажш ли как блика от тях городстта комунистическа без капка покритие ..не ги ли виждаш колко са смешни и как се излагат като показват колко са некадърни, прости и завидливи ...това са деца на убийци братле !

98

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен -92 Просто ми спести време да пиша.Ти много точно охаректеризире герберите.Направо гениално признавам ти го!

97

Нели

преди 9 години

Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример Странджата , Янето ,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Хора осъзнайте се ,че за власт се гласи ,най голевият бандит,буда .....

96

Анонимен

преди 9 години

И БСП, и ГЕРБ са ***, показаха го нееднократно. И двете партии обещаваха много благинки за народа, затвор за престъпници и крадливи политици, а не направиха нищо. Просто се прочуха с Пеевски, с Мишо Бирата, с Калинките....Така че на следващите избори гласувайте за някой друг, но не и за тези. В парламента трябва да попаднат повече партии, които мислят за народа, а не как да откраднат от народа. Освен това повече партии в парламенти - по трудни задкулисни игрички.

95

АНТИОВЦА

преди 9 години

Направих едно тайно проучване (допитване) на 1200 човека по плажовете на Черно Море. Герб - 1.015 гласове НФСБ - 100 гласове РБ - 50 гласове ББЦ - 25 гласове БСП - 10 гласове Всички са от различни краища на България.

94

БУДА-ла

преди 9 години

Нека да не се лъжем. Тук става въпрос за грабителски Фирми, маскирани под формата на Партии, които целят законно ограбване на народните пари, чрез високи заплати /дори и без да ходят на работа - така на друго място не дават!?.../, "законен" грабеж от изкараните с труд български пари, назован с благозвучното име "субсидии за Партиите", изписване на бензин с километри, колкото 4 обиколки на Земята... В България, най-високата норма на Печалба в съотношение с вложения Труд е създаването на Партия!

93

Вунд

преди 9 години

Мястото на всички политици, управлявали през последните 25 години е зад решетките. Вместо това, ще се явяват ПАК на избори и пак овцете ще им гласуват!!!Тоя народ не иска да е свободен. Комунисти, ченгета, американски шпиони го мачкат и колят и пак им им дават гласа си. Това е потресаващо, скандално, извън всякаква логика, античовешко.

92

До странджата

преди 9 години

Абе,Странджа,всички ли в Горубляне са толкова прости като теб?

91

Анонимен

преди 9 години

цоциолозите са ми много смешни като вземат да ръсят че образованите гласуват за тия. То 4 клас да има човек пък се гнуси... :-)

90

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Аспарух"Боко и циркът гербъ досега не са печелили избори без да плащат"...ДрОгарю, може би си забравил за похватите на сливенската, партийна органицация...

89

Анонимен

преди 9 години

БКП като партия в основите си е създадена от прости хора , кравари, трактористи и като казвам прости имам предвид в хубавия смисал ..но покрай тези хора дойдоха и много некадърници със склоности към извръщения ...много от тях са били еврей но и много то тях са си били чисти българи ...как може някой да гласува за партия която доказано е избивала собствения си народ 70 години.. която подари огромна част от държавата си на друга (ПОДАРИ!) ..как и с какви очи гласувате за тези мизерници ?

88

до Странджата

преди 9 години

Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш

87

АРХАНГЕЛ до 70

преди 9 години

....а 'демократи' са и герб и дпс и бсп! Единствената надежда е Атака! Волен бил луд? Още по-добре! Тази приличаща на развален плод държава само луд може да я оправи!

86

Пешко

преди 9 години

И мен Миков ме радва много. Стойнев все пак щеше да е още по-радващо, а Мая съвсем.

85

Анонимен

преди 9 години

- МАМО, МАМО, ето ги лошите чичковци на компютъра. Страх ме е мамоооо.

84

Анонимен

преди 9 години

Господин Борисов! Бяхте ми симпатичен и харесвах Вашият хъс в работата Ви. За голямо съжаление ми е много неприятно да Ви гледам в позиция на пълен саботьор на собствената си държава. През цялата една година Вие не бяхте конструктивна опозиция, а действахте със всички почтени и непочтени средства срещу държавата. Това не е държавно отговорна позиция и аз за съжаление повече не бих дал гласът си за Вас. Все пак Ви пожелавам успех и дано аз се бъркам в мнението си, но едва ли!

83

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Аз съм много доволен от избора на Миков за генерален секретар на партията... - той не пада по-долу от Станишев и ще довърши святото му дело... - да прати в небитието Столетницата и да я отърве от мъките...