136

Обективен

преди 9 години

Някакъв тука дрънкаше, че само на 2% от територията на украината се водело война, а на другата част-цветя и рози.Ти явно четеш само български сайтове.В ук-руината претрепаха кмета на Кременчуг като куче,онзи ден в Одела са хвърлили бомба в офис на банката на коломойски.С надпис "Това ти е за Одеса".Жените блокират шосета и правят митинги против войната,а укропите пускат поредната порция затворници да се бият.ТОВА ЛИ СА ЦВЕТЯТА И РОЗИТЕ?Боже,какво ни очаква с този *** клошарски Съюз?

135

Анонимен

преди 9 години

УКРАИНЦИТЕ СА СИ ПРИЗНАЛИ ЗА БОИНГА--ТЕ СА ГО СВАЛИЛИ--ПИЛОТ СИ Е ПРИЗНАЛ

134

НАТО НА Х..

преди 9 години

Най-Агресивната Терористична Организация в целия свят

133

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 143- *** си ти - ако имаш основно образование и можеш да четеш на български език/ дори със затруднения/, що не си прочетеш Стратегия за националната сигурност на Р. България от 2011г.,м?;) "...Ти също и всички които дращиме тук - хора без достойнство и чест, това сме...." ААа- АЗ не съм като теб- да си продавам и предника и *** на ЧУЖДЕНЦИ, независимо руснаци или американци или танганайци! Ако ТИ си се продал, АЗ не съм!

132

Анонимен

преди 9 години

Проблема може да се реши единствено като се подложи под ножа проруското мъжко терористично настроено население навършило пълнолетие, което е склонно да държи оръжие и си играе на стражари и апаши с живота на мирните жители които искат да живеят в нормална европейска държава, но са въвлечени в конфликт от който нямат абсолютно никаква полза, Шпионите на МАсква са навсякъде и се изискват по-крути мерки.

131

ДО СОФЯНЕЦА

преди 9 години

нато ПРИЕ предложението в редовете му да останат да служат гейовете и третият пол,,,,,,,,Та СОФЯНЕЦО ВЪПРОС----ТЕЗИ ЛИ КОНЧИТИ ЩЕ ТЕ ЗАЩИТАВАТ????? Или тези които се ***,,а в Черно Море????

130

rumen72

преди 9 години

До Анонимен 140, прочети 120 пост който завършва така "Хотел Украйна който е под контрола на ОПОЗИЦИТА"и помисли над тези думи на репортера с каската.

129

ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР

преди 9 години

бе наистина гарант на мира, и нямаше кървавите бани нито в Югославия, нито в Сирия или Либия щяха да посмеят да си пъхат носа ЮДО САКСОНЦИТЕ. Да не говорим за Украйна. БНА бе СТРАЖ НА БЪЛГАРИЯ 300 бойни самолета, 3500 танка, 120 000 армия. Сега ...... Не ми се говори. Само 1 ескадрила 20 самолета на 30 години са останали... и летят 5 от тъх

128

Тарас Булба

преди 9 години

Айде обратно в *** - който иска Русия, да си върви в нея...

127

Анонимен

преди 9 години

142 Като и плащаш по 7 млрд всяка година така

126

софиянец

преди 9 години

До rumen72 '...бъди сигурен че нищо няма да направи и ще сметне за необходимо само измислени декларации, виж пост 126 в края...' Уж беше много вещ, любезен, несофийска "мутра", ,НАЧЕТЕН;), а пък не си чел нормативни актове като например- Стратегия за националната сигурност на Р. България, както и не си наясно с точната роля на България като външна граница на нато:) Ай- до къде се стигна - софийски '***" да е по-запознат от теб с тези неща;)

125

Анонимен

преди 9 години

софиянец много си *** бе *** за БГ никой повече няма да си мръдне пръста освен Турция но тогава бг няма да я има.БГ е населена с *** (неблагодарни, продажни, мързеливи и не ставащи за нищо) от различни етноси.Ти също и всички които дращиме тук - хора без достойнство и чест, това сме.

124

Анонимен

преди 9 години

До капиталистЗа дереджето на българският пенсионер са отговорни единствено политиците ни.Каква Русия ти е на езика,***!

123

Анонимен

преди 9 години

139 Ох пак тези *** , ей *** КИПЪР НИКОГА НЕ Е БИЛ В НАТО , НИТО ТОГАВА ПРЕЗ 1974 НИТО ДНЕС Набийте си в *** червени глави ,че Кипър и Гърция са две отделни страни

122

Анонимен

преди 9 години

138 вече ти отговрих , стреляли са от силовите структури на янукович

121

ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ

преди 9 години

като се сбиха за КИПЪР НАТО И САЩ гледаха сеира. Ако стане напечено на южната граница ще чакаме от умрял писмо от ФАШИНГТОН

120

rumen72

преди 9 години

До софиянецбъди сигурен че нищо няма да направи и ще сметне за необходимо само измислени декларации, виж пост 126 в края. и все още чакам за правните действия на снайперистите, защото Майдана е в началото на случващото се в момента в Украйна.

119

Анонимен

преди 9 години

133 Много съмнително , но поразии ще направи .

118

иху,у,у,у

преди 9 години

До софиянецПогледни си компютъра,пишеш с големи букви.Може пък да недовиждаш,извинявай!

117

Анонимен

преди 9 години

131 Явно си много на ти с международното законодателство като гледам .