50

Анонимен

преди 9 години

Поради Демографската Криза т.е. ниска конкуренция между младежите , педофилия и ***.. На запад идва едно поколение което нищо не става , затова университетите компенсират като раздават стипендии , кредити на всичко куцо кьораво и сакато което иска да учи висше..

49

Анонимен

преди 9 години

Големи топки има Путин, най-големите на света! Сам срещу глутница ГМО-вълци.

48

rusnak

преди 9 години

Очевидно, никой не е бил на място в Русия и явно не разбират колко не разбират разликата от манипулацията и реалността. Руснаците никога не са били по консолидирани, а това е много лошо за много ***..

47

Анонимен

преди 9 години

Мръсните евреи спретнаха преврата в Украйна за да сложат техно удобно правителство,да вземат без пари тръбите за газ т.н приватизация, да дупчат шиостов газ и да изтровят почвата на житницата на Европа-Украйна.Русия това няма да го позволи. Тя води тази война с посредници руските сепаратисти, защитаващи интересите на руското население, както и интересите на всички българи, европейци обикновени хора.Шепа евреи алчни за пари срещу народа на Европа.Путин и Меркел са партньори, а САЩ е врага

46

Анонимен

преди 9 години

САЩ е *** държава.. Франция е арабска държава.. Германия е турска държава.. Англия е сборище на ***..Запада и САЩ бяха дотука сега си отива последното бяло и образовано поколение.. А Русия най-вероятно ще приеме исляма от Иран.

45

rusnak

преди 9 години

Зад Обама още повече, е?

44

Анонимен

преди 9 години

до 103Не им е хубав живота на руснаците...много им е тежко, особено сега лятото като заливат бг черноморието ни яхнали лъскавите си джипари. Тежък живот . Живи да ги оплачеш.

43

Анонимен

преди 9 години

А като го махнат, знаят ли какъв изперкал ще дойде на негово място и натисне бутончето!

42

Г

преди 9 години

Лукянов.....въри си лягай най добре

41

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия.. Смърт на Запада.. САЩ и запада и *** убиха 2 милиона българи.

40

Анонимен

преди 9 години

ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО ИСКА ХУБАВ ЖИВОТ! РУСИЯ ПРЕДЛАГА ВСИЧКО, НО НЕ И ХУБАВ ЖИВОТ! В РЕШИТЕЛЕН МОМЕНТ НИКОЙ НЕ БИ ПОДКРЕПИЛ ПУТИН, ДАЖЕ И РУСНАЦИТЕ!ВСЪШНОСТ, ПРЕЗ ЗИМАТА САМИТЕ РУСНАЦИ ЩЕ СВАЛЯТ ПУТИН!

39

национал

преди 9 години

Много ви се иска господа западни болшевики да го махнете г-н Путин!Той смачка бившите комунисти и оздравява държавата с небивали темпове!Вие мръсни гадни долни Ционистки Марксисти, които организирахте червената революция, отново искате Русия за себе си!Путин, който национализира газ и нефта и осъди най-богати мръсен олигарх заслужава 1000 паметника и един ден най-вероятно ще бъде канонизиран като светец !!

38

rusnak

преди 9 години

Когато зад теб стои 83% одобрение от населението, трябва да си много *** и нагъл, и най-малкото да не разбираш, че ако продължаваш да наливаш масло в огъня, може и да изпука жестоко..

37

Анонимен

преди 9 години

И ще дойде много по-зъл за запада човек..

36

Голям смях

преди 9 години

Позицията на ЕС щеше да е смешна ако не беше трагична.Всяко дете знае,че не трябва да се бие с големия батко.ЕС явно са в забавачката още.Какви санкции може да наложиш на най-голямата държава по площ в света,въоръжена с оръжия без аналог и имаща ядрено оръжие комбинирано с над 50% от световните полезни изкопаеми.ЕС са *** а Украйна най-големите в целият свят.

35

Анонимен

преди 9 години

А УДОБНИТЕ ЗА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА ЛИДЕРИ СЪЩО ИДВАТ ПОНЯКОГА С ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ВМЕСТО С ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ. ПОСЛЕДЕН ПРИМЕР УКРАЙНА. ПО-СТАРИ ПРИМЕРИ ОТ ФРАНКО И ПИНОЧЕТ ДО ПАК ЧЖОН ХИ В ЮЖНА КОРЕЯ И НОВИТЕ УПРАВНИЦИ В ИРАК, ЕГИПЕТ, СИРИЯ.

34

Алекс

преди 9 години

Путин си е в Русия. Ако му липсват технологии, ще си ги набави от Азия. Лъскави возила или часовници винаги ще се намерии кой да продаде. Русия си е там където е била и за последните 350 години последователно е укрепвала за разлика от всички еропейски държави. Не виждам няакаква причина това да не продължи. Ние да му мислим. Всъщност, затягането на коланите, ако има такова, руснаците ще го понесат и надживеят знаейки защо. Ами ние? Ние защо?

33

Анонимен

преди 9 години

ДА СЕ ОТТЕГЛЕЛ ПУТИН??? Ами това фактически е държавен преврат в чужда държава!!! А аз все смятах (както ме лъжеха в 1989 г западняците), че при демокрацията на власт се идва с изори и се губи с избори, а не с държавен преврат организиран от тайните служби на голяма чужда държава! Изглежда съм се лъгал за демокрацията. ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ПРАВИТЕЛСТВАТА ИДВАТ НА ВЛАСТ С ИЗБОРИ. НОООО НЕУДОБНИТЕ ЗА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ СЕ СВАЛЯТ С ПРЕВРАТ,А НЕ ПО ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ. А УДОБНИТЕ ЛИДЕРИ

32

rusnak

преди 9 години

Не само че няма да се оттегли, а отива на 4 мандат.

31

Анонимен

преди 9 години

Ще му разкатаят фамилията ,но и руснаците ще го усетят...