44

Анонимен

преди 9 години

аз съм на същото мнение като 42 - Путин не е поискал - не е наказал запада.Зимата ще стане страшно ако реши да спре газа...... Европаима газ за дав-три месеца.освен това БРИКС създаде своя собствена агенция с която да контирра S и P и другите две агенции. путин прави нови претропроводи, учения с КИТАЙ, разкразав ВИЗА и мастер карад от Русия и им измисля руски аналози.....и въпреки това е МЕК. Ако стисне за гушата запада или влезе с армията в украйна ще стане страшно.

43

майна

преди 9 години

Напоследък, доста русофили бре... Аз не ги упреквам и не твърдя че ЕС, САЩ или Русия са номер 1, както повечето тук... Само искам да ги попитам тези про-руско настроените - абе защо не емигрирате в Русия бе? Защо децата ви не бягат към Москва??? Не съм ходил в Русия, но казват, че освен 2-3 града всичко друго е в 19 век...

42

До 42

преди 9 години

99% няма да спрат газа руснаците. САЩ И ЕС само това чакат и ще кажат ето вижте Русия е нанадежден доставчик. Тогава Южен поток няма наистина да се посрои, а ЕС ще се обедини още повече и ще търси с пълна сила заместители на руския газ.

41

Анонимен

преди 9 години

Задягане до скъсване и четвърт назад - значи бизнеса със зъмби за дупки на коланите може и да потръгне?

40

Айде сега!

преди 9 години

Дреме им на обикновените мужици че не могат да си купуват яхти и самолети! Те и сега не могат! 3D Max на село им не требе. Ракети за до Марс сами ще си направят!Коли...това е им е проблем - само може да почнат да прават собствени.

39

Анонимен

преди 9 години

*** да ги сцепят какво нас трябва да ни интересува русия

38

До тъп 28

преди 9 години

Знаеш ли, като чета такива коментари като твоя си месля, че напълно си заслужаваме тази война. То бива да си ***, бива да си сляп, бива да си ***, но това твоето е ПЪЛНО МОЗЪЧНО ЗАТЪМНЕНИЕ! Ти чули експерти да доказват че руснаците са го свалили, видя ли ДОКАЗАТЕЛСТВА? Няма и да видиш! Краварите тъй говорят - виновни са защото ние така сме решили. Айде се скрий бе, твоя акъл не ти стига връзките да си завържеш, политика си седнал да коментираш.По *** си и от зомбираните,неграмотни евро...ци

37

НФБ

преди 9 години

РУСИЯ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ АДЕКВАТНО И ОТ СЕГА ДА СПРЕ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ И АТОМНО ГОРИВО И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ЗАПАСЯВАТ ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА ПОПЪЛВАЙКИ ХРАНИЛИЩАТА..ИМА САНКЦИИ НО ТРЯБВА И ОГЛЕДАЛЕН ОТГОВОР ОТ СТРАНА НА РУСИЯТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ИМА САНКЦИИ ПОНЕ ДА СИ ПРИБИРА И НОВОРУСИЯ В СЪЮЗА КАКТО НАПРАВИ С КРИМ..ЦЕНАТА КОЯТО ЩЕ ПЛАЩА Е СЪЩАТА...ДА ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА ЛИБИЙЦИТЕ НА АФГАНИСТАНЦИТЕ И НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ САЩДА ИЗХВЪРЛИ ДОЛАРА ОТ ОБРЪЩЕНИЕ ПО-БЪРЗО БРИКС ДА ВЗИМА ИНИЦИАТИВАТА

36

неееееее

преди 9 години

До Анонимен 37Браво,ти четеш историята както дявола,библията.......

35

Разни мисли

преди 9 години

До чичо митко.Аз "Чичо Митко" трябва да те уверя, че не се считам за "Предател"! И не само аз а 67,8% от българското население също. Дори напротив. За "Предател" считам всичките тези мазни *** от Брюксел, защото за 7 години съсипаха и това що не може да се съсипва. Съсипаха Икономиката, съсипаха Традициите, съсипаха Вярата ни, съсипаха и Бъдещето ни. И продължават да го правят. Озверели и оскотели, на ура! Преди да наречеш повече от половината Българи "Предатели" се огледай.

34

Анонимен

преди 9 години

Абе, незнам, но само на мен ли ми се струва, че най-санкционирани в най-блицко бъдеще ще бъдат ЕС и САЩ?? Излязоха им вече кирливите ризи и хич да ни ни се правят, че ни лук яли ни мирисали!!!

33

Анонимен

преди 9 години

До жалкоНе забравяй, че Русия щеше да умре през Втора световна война ако САЩ и съюзническите сили не и бяха пратили танкове, самолети и провизии. Русия дължи живота си на Запада. Жалко обаче, че руснаците са прекалено цинични и дори не го признават.

32

Анонимен

преди 9 години

У ГЕРМАНИЯ АНГЛИЯ И СКАНДИНАВИЕТО ОЩЕ ОТ АКРАЯ НА АВГУСТ ТЕМПЕРАТУРИТЕ ПАДАТ ПОД 20 ГРАДУСА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КУЧЕТА ЩЕ ГРИЗНАТ ДРЪВЧЕТО ТОГАВА СЪС САНКЦИИТЕ СИ .

31

Tana

преди 9 години

Само Русия да не наложи санкции на ЕС ...

30

лъжец

преди 9 години

До Анонимен 28Лъжеш и ти го знаеш!

29

макето

преди 9 години

молете се на господ Другаря Путин, Лавров и други да са на власт щот ако я земат военните лошо се пише не само на Европата и америката

28

Анонимен

преди 9 години

Споко природните ресурси ще останата такива и след 100 години, само цената леко рипа!Братушките тогава ще си компенсират сегашните загуби.От глад няма да умрат до тогава - земя имат колко щеш. Липсата на външни *** на пазара им само ще им поправи икономиката. Ако пренасочат отново ресурс в образованието, запада ще ги моли за технологии.Или с други думи всяко зло за добро. Само трябва да мислят с главите си и да намалят водката!

27

Брат

преди 9 години

Да, руснаците знаят и 2 и 200, но ще ми бъде интересно да видя евро....ците. Колко хора ще останат без заплата и тъкмо ще проверим "социалната им справедливост". А колкото до вината на Русия, тя за тх е виновна просто защото съществува. И резултатът винаги ще бъде един и същ. Но не ми дава мира едно, как може краварите, дотолкова вече да агонизира самомнението им, че не ги интересува нищо и никой? Знаете ли, света не го очоква нищо хубаво. Ако допреди месец-два бях оптимист, вече - не!Иде война!

26

на ли ?

преди 9 години

До чичо миткоНи я като член на ЕС,трябва да ги предпазим от грешната и предателска политика която ще повлияе негативно на всички,от тази конфронтация ще спечелят само САЩ а ни я не искаме една страна терорист да погуби ЕС,нали така?

25

сър ПИЧУК

преди 9 години

Абе, смешници, колко проруски партии минаха бариерата на изборите :D