69

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

Това са служебни обвинения,иначе Бойко си остава кръстник на детето му,а Цветан Василес спонсор.

68

Анонимен

преди 9 години

Даже и не му обръщам внимание на този ***. Стопроцентовия проект на задкулисието, платен с ограбени пари от една банка, да ми дрънка за борба със статуквото и операции "чисти ръце".......... Под нивото ми е да му обръщам внимание.

67

Румен

преди 9 години

Барека, политическата кукла на конци на Пеевски, ще прекара последните си политически дни плюейки ББ и после ще залезе безславно в *** на Кукления Театър наречен Българска Политика

66

Анонимен

преди 9 години

Додуков пак се из*ра на метеното!

65

Архангел

преди 9 години

*** беше употребен и сега неговите архитекти ще го забравят, защото раждането на недоносчето ББЦ не разводни привържениците на ГЕРБ а точно обратното. Със сигурност паричните потоци към *** са секнали. Затова и другите хиени Ангел Че, ВМРО и НФСБ избягаха панически от празните джобове на ***. Поне се набута за евродепутат да има пари за закуска...

64

Кирил

преди 9 години

Тежки, но заслужени обвинения!

63

Диян Димов

преди 9 години

" Абе Барек,ако нямаш доказателства ще те смажат за назидание бе момче!Бойко размаза БСП,та с теб ли няма да се справи?! ":)))) Опааааа, полека бе анонимния, имаш люспа от домат на устната , явно снощи Бойко е ял салата :))))

62

Анонимен

преди 9 години

Инвестицията - за унищожение на ГЕРБ се провали гръмогласно, а кой го отнесе??? Зомбирания истощен народец, който пак не можа да разбере КО стана.

61

Анонимен

преди 9 години

Да допуснем,че има документи.Защо трябва да тръби по медиите?Отива като нормален гражданин и ги подава на прокурор и толкова.Те медиите сами ще надушат после и ще гръмнат с много по-голяма сила.Явно няма нищо и си дрънка за да седи в медийното пространство.

60

Анонимен

преди 9 години

От там чистофайника Станишев се изкара голям борец за промени и разбира се не подмина да се оправдава с ГЕРБ. Затова нямат шанс сега, а с тях и народа на България. Няма как с най-големите милионери в държавата да се върви напред. Тези дето разрушиха и корумпираха държавата заради себе си, сега се опитват да ни учат на демокрация. На тяхната фасадна демокрация, дето ги превърна в олигарси, погребващи народа си.

59

бай Гецо

преди 9 години

Болен и Янето са класи над тоя самозабравил се ***!

58

Дарко

преди 9 години

Бареков е поредният проект.Трябват нови лица в политиката,някой който да мъти водата и да вади компромати.Не че нещо ще се промени.Важното е да си мислите,че имате избора,но накрая гласувате за една и съща мафиотска организация.

57

Анонимен

преди 9 години

Барека и Яне Янев са от един калибър.Много лаят,но без доказателства.Едно е да имаш факти и прокурора да ги вкара в съда,друго е да си дрънкаш по медиите каквото ти подхвърлят на маса.

56

Анонимен

преди 9 години

Хомолуденс свърши парите /знаем защо/ и започна с още по-голяма настървеност и пълна неадекватност,"цитирайки ДС" сипе клевети за Борисов.Пак сигурно и ще възкръсва за пореден път,ама и европарламента няма да може да го скрие от собствените му простотии.Не се чудя на изстъпленията му,защото той просто вече няма друг избор.Грандомания байганьовса в колосални размери.Способен е само на манипулации,но Костинброд няма да се повтори.Низостта му ще бъде наказана със закъснение.Измами куп наивници.Аут.

55

Anonimen

преди 9 години

Новият *** в политиката... Предишният беше Яне Янев. Спомняте си го, нали?

54

akud

преди 9 години

някой много се стрХува от герб, някой много се страхува една партия да не спечели мнозинство в Българския парламент. дпс чрез бсп и атака ограбиха данъците на Българите

53

Май Манолов

преди 9 години

Тоя *** барекоф е най-силен във високопарните празни приказки, може само да пуска партенка след партенка. А овцете блеят, блеят...

52

Анонимен

преди 9 години

И това недоразумение природно се самонарече - най високопоставения българин в Европа ...ай сега сложете до него и Росен Петров и паноптикума е готов само Нешка и Софиянски му липсват ....хахахахах жалки пародии .....

51

Анонимен

преди 9 години

Абе Барек,ако нямаш доказателства ще те смажат за назидание бе момче!Бойко размаза БСП,та с теб ли няма да се справи?!

50

Дарко

преди 9 години

До 64: Жалък клоун е защото разкрива престъпленията на Мутрата :))))затова е клоун, нали:))) Ако не беше разплел Костинброд сега Мутрата щеше да има още 10% депутати отгоре ! 350 000 бюлетини бяха подготвени за грандиозна фалшификация ! Матриала нищо нямаше да разбере!