66

Анонимен

преди 9 години

Мръсни, долни журналисти, стига сте плюли Русия !!!С тия пари деца хранете...............

65

Анонимен

преди 9 години

Антируските форумци трябва да разберат веднъж завинаги, че когато се казва, че "Русия е могъща държава" не се подразбира, че е най-доброто място за живеене. Ако съм отговорил на въпроса, който от години мъчи форумните папагали, надявам се, че в 50% от мненията ще преобладава мисъл, а не няколко страници папагалски крякания "защо тоя или оня не живее в Русия".

64

Анонимен

преди 9 години

Едно и също си драскате платените американски *** тук! Отворете Ютуб и вижте колко американци се преселват с роднините и приятелите си в Западен Сибир а в същото време колко се връщат от "демократична" Америка.

63

птн

преди 9 години

колонизира УКРАИНСКИ КРИМ,за което са виновни АМЕРИКАНЦИТЕ.

62

МАЙКО МИЛА,

преди 9 години

Че Амстердам и Париж са два от най-красивите градове,а нашите птн седнали и пишат ли пишат простотии.Ами птн,като е толкова хубаво в Рс,защо професори от Санкт Петербург,на които децата са им в САЩ-син,и две дъщери в Лондон се преселват в България?Мъка,мъка и още много мъка чака България с тия птн.

61

slovenoa

преди 9 години

Ако дъщерята на Путин живееше в Москва,щяхте да пишете.Путин е диктатор,заточил е детето си, то няма избор.Чудя се,защо децата на комунистите ги приемат с отворени обятия на Запад,може би са по умни.Ето Бокова е начело на Юнеско,Елена попТодорова посланик в Сащ,Защо американците презират тези,които бяха опозиция и се надяваха на тях.Справка Илия Минев, горяните,бранниците....

60

Анонимен

преди 9 години

74За това и пригласяш на Путин , защото не си ходил на училище,защото не си чел,защото не виждаш по далече от носа си.За твое сведение именно Московското княжество което се налага само преди 5 века окончателно , абсолютизма на на царското му управление налагат този гнет върху населението на източната част на европейския континент, точно там е трагедията в това раково образование наречено Кремъл,поне като българин трябваше да си го разбрал,кой унищожи Волжко-камска България не е ли дядо Иван-Гроз

59

Иван

преди 9 години

Мисля, че след като се докаже, че самолета са го свалили киевските войски, този кмет и много други хора ще си спомнят правилото "мълчанието е злато".Казвам го, защото вече от Киев са обявили, че НИКОГА (?!) не са обвинявали Русия, а това е било само една от ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!Чакам да излезе и по нашите сайтове, ама сигурно чакат да им разрешат от Вашингтон.

58

Анонимен

преди 9 години

В Киев пристигнаха 180 елитни армейски инструктори от САЩ, за което е виновен, разбира се,Путин.

57

Лора

преди 9 години

Братята украинци и те май ще гласуват! Както предава агенция Bloomerg, двете партии "Удар" и "Свобода" са напуснали парламента и искат предсрочни парламентарни избори........P.S. Може би затова преди ден-два се раздаваха доста шамари в Укр.Парламент,както показаха по гръцка тв.видео от инцидентите там.

56

Алов

преди 9 години

Е защо не я обесят.

55

Анонимен

преди 9 години

Сега остана да обясните какво значение има къде живее дъщеря му... ?

54

Анонимен

преди 9 години

Дайте да осъдим и екзекутираме на електрическия стол и родата на Хитлер, защото... ами защото са рода на Хитлер. Звучи тъпо, нали? Явно не съм изпафкал достатъчно холанска плява и мисля логично.

53

Анонимен

преди 9 години

Спокойно,аз *** и *** ги пръскам като гнидиТе и така са една шепа дегенератчета

52

Анонимен

преди 9 години

Ей тези *** няма да се променят никога. Докога ще пращат децата си в тези загнили капиталистически държави, а не например в красивия и зелен Сибир?

51

Анонимен

преди 9 години

Децата на всички комунисти живеят и учат на запад!

50

До 52

преди 9 години

"Когато тук е било европа" Абе ***, не е имало още европата, когато е имало моксовски княжества. Лондон е рожба на римски войници и всичко в т.н европа е от римско време. А тогава Русь си е имала своите князе. Неук и *** си, да беше ходил малко на училище. Ще му накривят шапката на Путин. Русия я е имало от хилядолетия и ще я има винаги. А твоите *** ще изчезнат, защото нямат никакви корени, душа, сърца и духовност.

49

Анонимен

преди 9 години

До рускиняТи кога слезе от дървото,руски ***,че дойде да цапаш форума на нормалните хора.Щом ти харесва руската ***,връщай се там.Но не,вие давате мило и драго да се овесите на врата на някой българин, само да се измъкнете от там

48

neni4a

преди 9 години

Барем ни бяхте показали нейна снимка бре Инак е нормално за Холандия. Там не обичат жени,мъжете предпочитат да се *** помежду си Неслучайно приемат всякакви араби,*** и т.н. Не само щото нема кой да запложда жените им ,и плюс това холанците си искат коч-компания

47

браво на 47

преди 9 години

До Путин е виновен за:Вместо да пишете идиотщини срещу Путин, прочетете написаното от 47,и ще разберете защо запада го мрази няма друга страна с такива данни.