40

Ганьо от Европата

преди 9 години

Скоро доларът във всички музеи на света! От Путин - с любов! Удар на Путин срещу световното лихварство - страните от БРИКС се обявяват за независима световна валутна система, както и подписаха създаването на мини МВФ и нова банка.

39

Лъвчо

преди 9 години

До Василев"И украинците ги ограбваха, ама вече няма да могат!"*** верно? *** край на ограбването на Украйна? Ах, каква бляскава новина1

38

Анонимен

преди 9 години

Бъмзи пак започна!!!!

37

До 68

преди 9 години

Човече, ти сигурно си генетично сбъркан! Можеш ли да ми обясниш с няколко думи защо си толкова озлобен на Русия?Какво са ти направили хората?Медицински погледнато - избиваш някакви комплекси.Не мога да кажа точно какви, не съм специалист, има си доктори за тази работа.Разбираш ли, хората са различни,на този свят има и африканци, и китайци и индийци, и т.н 7 милярда, всички ли ти пречат?Жалко, но както личи,всички са по-добри от теб. Особенно руснаците,не можеш да им стъпиш на малкото им пръстче.

36

Хектор до 68

преди 9 години

Пеевски ти ли си бе,иде коледа-вземи се скрий.....грух,грух пастърмааааааааааа....

35

Джак Спароу

преди 9 години

До секундата. Що да се навираме във тоя титаничен двубой, а не направим няколко залога със студено питие във ръка. И после да се обадим на санитарите да дойдат със усмирителните ризи и инжекциите? :)

34

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Всъщност латиностите напъдиха МВФ и финансовите върколаци , Путин просто се възползва !В България се отделя много енергия за да се премълчават вдъхновяващите речи на Рафаел Корреа който е един от най-великите политици борещи се срещу "добрите" финансови анархисти !

33

До-67

преди 9 години

ТИ СИ *** КАКВО СЕ ПОПРАВЯШ.....

32

Румбо

преди 9 години

Русия има една нова стратегия-предизвикване на нова оръжейна надпревара,с цел изтощаване на САЩ.Руснаците симулират,че създават нови оръжия,бази и т.н.,а реално укрепват и модернизират само стратегическите и тактически ядрени оръжия-доста евтино.Идеята е ако могат да подлъжат САЩ да харчат огромни суми за въоръжаване и поддържане на бази по света.Това преди нямаше как да сработи,но сега е друго-на безкрайното печатане на пари се гледа различно!Все по-малко държави искат да плащат сметките на САЩ

31

Анонимен

преди 9 години

Джуждето пак стана за смях. По-точно придворните му ***-писач-ПР-и го направиха за смях.

30

Лъвчо

преди 9 години

До ВасилевИмам свободата, каквото посея да го оберат ***. Имам свободата два пъти да ми разбиват и ограбват къщата, а да се закрива дело срещу "неизвестен извършител". Имам свободата, когато се обърна към институции, корумпирани чиновници да ми изпращат престъпници, за да ме заплашват. Имам свободата да плащам банкови кражби в огромни размери. Имам и свободата да работя и живея в друга държава и това в голяма степен ме спасява от горните свободи, но България си е моя, що да я напускам.

29

Анонимен

преди 9 години

Много се е размечтала Г***зетата !...ударно, по съветски.

28

Анонимен

преди 9 години

Харесва ми Путин,но неми харесват наще гъзо ***

27

Анонимен

преди 9 години

Нещо много им порасна работа на САЩ , трябва да някой ги удари един тукат як да дойдат на себе си да бачкат и да си плащат дълговете.

26

Анонимен

преди 9 години

До ФАШИСТНяма нищо чудно в това фашист да говори като комунист. Нали и двете са едно и също.

25

Анонимен

преди 9 години

Който не слуша - СУРА за наказание.СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч... кой ще е следващият?

24

Анонимен

преди 9 години

*** кой ще дойде като се махнем и идем във Сибир , ще вземете , пакистанци и *** дада оплождат щерките ви да ви се навъдят ***.

23

Анонимен

преди 9 години

До Василев А бе шматко Светът не само Европейския Съюз , светът е много по-голям

22

Илко

преди 9 години

До 12Ти не си ли чувал изразът - "Задният двор на САЩ"?

21

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се махаме от тази *** ЕС и НАТО докато е време ... 60 % от населението на Планетата е БРИКС , ако прибавим Иран , Виетнам , Малайзия и Северна Корея стават 75%