269

Анонимен

преди 10 години

Стига се хвали бе ***, видяхме ти скапаното гербаво управление, добре че бързо хвърли оставката. Ще видиш властта отново през крив макарон. За Доган винаги-за теб-никога.

268

Българин

преди 10 години

"Орешарски е срам за всички времена, не може да смята!"Не знам дали Орешарски е " срам за всички времена" ,но ти си срам за целия български народ.Ти си срам за тези ,които са гласували и не гласували за теб. С,неграмотността и неистовият ти нагон към властта ти си готов да погубиш държавата. Ти си срам за всеки средно интелигентен български гражданин

267

Анонимен

преди 10 години

Орешарски е един от най-добрите ни икономисти, не напразно го ползваха и други правителства, включително и СДС. Това че няма манталитета на един пожарникар и милиционер-нищо не означава.

266

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм харесвал комунистите и позитанковците, но жалко е че това правителство на Орешарски си отива. Имаше възможност да изкара мандата си и да не допуска ченгетата отново до властта.

265

Анонимен

преди 10 години

Другарю милиционер, малко факти: През управлението си *** до 2009 г. 4 пъти индексираха заплати и пенсии/таван на пенсия от 500 на 700 лв, сега 840/, винаги имаше 13 заплата и пенсия, добавки към пенсии и никога не окрадоха спестяванията на хората, за разлика от гербавите комунисти, които не направиха нито една индексация, освен че обложиха спестяванията на хората с данък за да строят магистрали, за да ядем сега асфалт. Никога повече милиционерите до властта.

264

Rado

преди 10 години

При алтернатива за Герб и ДПС, със сигурност гласа ми е за ДПС.

263

Анонимен

преди 10 години

Бокоо, Орешарски може да е за срам, но ти си посмешището на века в историята ни. Може ли един пожарникар да отправя такива слова към един от най-добрите ни икономисти. Поне се скрий и не се показвай, видяхме ти скапаното управление на разрухата и разсипията.

262

mihaela85

преди 10 години

Не само не може да смята, но не може да мисли, не може да вижда реално, не може нищо друго освен да изпълнява заповеди

261

Анонимен

преди 10 години

Типична мутренска физиономия.Доколко ли той може да смята?Или само може да брои пачките които натрупа за 4 години,а и преди това като кмет.Не знам дали Орешарски е срам,но този определено е позор за нацията,която го избра и показател за интелектуалното ниво на електората.

260

Българин

преди 10 години

Единствените лакоми мераклии, натискащи се за премиерския пост, са Бареков и Борисов :) Двамата са си лика-прилика. Правете си сметка какво ни чака с подобни арогантни некадърници начело на държавата. Но докато кадърните хора отказват да се занимават с политика, все ей такива *** ще са начело и ще разсипват държавата.

259

Анонимен

преди 10 години

Ех Орешарски Орешарски... Да беше ял мас - сега да си богуравен! Да беше прочел Винету - сега да си богуравен. Тия пропуски в юношеството ще ти изядат главата.

258

Анонимен

преди 10 години

Боце, знаеме че по-умен от тебе нема! Нема и да се роди, ако се роди нема да се отгледа. Ти си първия и последния акъллия у бегето. Дано си жив и здрав още 3000 години и дълга и успешна футболна кариера.

257

copypaste

преди 10 години

Срам ме, че това карикатурно бездарие 13 години е някакъв плямпащ фактор в моята Родина!!! КОЙ? КОЙ? КОЙ му позволява това, българино???

256

Анонимен

преди 10 години

И да крещите и да грубиянствате, полза няма да има. Ще спрат да ви плащат, че полза от омраза и простотии няма. Нормалните хора искат да четат разумни коментари, не злобни ругателства. След изборите ще има промени в съдебната система, които хората отдавна чакат. И при нас ще има истина и справедливост най-после. Успех!

255

Анонимен

преди 10 години

Продължавайте с простотиите и ще видите справедливост и истина през крив макарон.Толкова много крадци се навъдиха,благодарение на корумпираната политика на БСП/ДС,че вече няма накъде.Всички вкупом плюят по Бойко Борисов,ама няма кой да им вярва.Мръсотията стана повече от очакваното и сега трябва да се чисти истински,но не от търгаши като Бареков и фикуси като Волен.Крадливите ментета ще бъдат преследвани по закон,след промени на съдебната система.От това ги е страх само крадците.ГЕРБ идва.Успех!

254

АРХАНГЕЛ до 328

преди 10 години

До Анонимен 328 - чак смешно ми звучи един фен на винету да обвинява когото и да било в необразованост. И на малкия ми син му е ясно, че тиквата е идол на такива като него - анцузи, чалга, измами, ддс....изобщо на по-неинтелигентната част от БЪЛГАРИТЕ! В тази група слагам и немалкия брой каки и лели, които гласуват за боко, понеже бил голям мачо....един вид - фетишизъм/:)))/! Само такива хора могат да вярват на човек, известен в "средите си" с това, че много лъже и никога не е виновен!!!

253

демократ

преди 10 години

Срам за всички времена всъщност е самият Борисов, който нееднократно е доказал собствената си неспособност да смята :) Но много обича да приписва греховете си на други. Отделно от това, отказа да признае провала си като премиер и след страхливо хвърлената оставка през февруари 2013-а продължи (а и сега продължава) да се натиска за власт, вместо да прояви морал и достойнство и да се оттегли от политиката, като даде възможност на по-способни хора в ГЕРБ да се изявят. Себелюбието му е ненадминато

252

XEROX

преди 10 години

Борисов, ти си най-голямото зло, което се е случвало някога на хубавата ни Родина!!! Ти си очевиден ***, манипулатор, пртестъпник, сатрап, мафиот и самовлюбен пуяк. Ти си едно гнусно комунистическо изчадие. Ти си НАЙ-ГИГАНТСКОТО извращение в дългата история на България !!!! Жалък, страхлив, фашизоиден и комплексиран ***. Нелепа карикатура.

251

Анонимен

преди 10 години

Ей,голямо чудо сте тук.*** до трола, мила моя майно льо,*** до простака.Плюене, плюене,безхаберно плюене.Бойко боресов и ГЕРБ не са ви виновни,че Моника Хохегер плаща малко за подобни долнопробни излияния.Всички нормални хора в България разбраха за корумпираните управляващи от всички управления през тези 25 години.Много са крадците и се защитават взаимно,за да не им отнемат краденото.Това е общата им кауза.Като се почне с усмихнатия кмет Софиянски и се мине през менти,пъпки и бисери неземни

250

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ БИЛ КАРИКАТУРА А ДОГАН КАКЪВ Е ? ИЛИ МОЖЕ БИ ТЛЪСТАТА *** ПЕЕВСКИ Е ПО-ДОБРИЯ ? ОРЕХЧО НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА ЧОВЕК.....НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО БЕ ЧЕРВЕНИ *** ! ЗАТОВА ЕЛЕКТОРАТА ВИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ ,ЗАЩОТО НЕГО НЕ ГО КОМАНДВАШЕ ДОГАН КАКТО СТАНИШЕВ !