28

Han Krum

преди 9 години

Това изобщо не трябва да се отразява като нещо значимо - защото не е. Хубаво, никой не им пречи и ТОЧКА! Останалото са комплекси!

27

Анонимен

преди 9 години

Колко *я, ужас!

26

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИ, тази гнусна *** иска да ни управлява.Нека не им го позволим.

25

да

преди 9 години

страхотно. Много хубаво е това, нека всички се радваме :)

24

Ами

преди 9 години

ай,честито,на всички евро-гейци!Що в Евразия няма такива паради?Сигурно щото Путин естаромоден?

23

До 19

преди 9 години

Повече от година софиянци протестират срещу дружествата монополисти, а също и срещу мизерния размер на заплатите и пенсиите. Друг е въпросът, че всякакви политически фактори се опитват да оглавят протеста.До всички останалиИмайте предвид, че около "Цар Освободител" дебнат платени провокатори. Например, от Руската църква излиза достолепна баба с букет в ръце и започва да крещи "Платени ***.**.расти", а после подигравателно играе дивашки кьочек. Ако не бяха полицаите, щяха да я пребият!

22

Анонимен

преди 9 години

Скачахте с двата пръста по площадите - искахте демокрация.Ето вия демокрацията - получихте си я.

21

men

преди 9 години

"СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО" Васил Левски

20

111

преди 9 години

Боже, какви времена доживяхме, да бъдат по-обгрижвани и пазени от нас нормалните хора. После се чудят защо такива като нас започвали да се държат радикално.Ами, защото ни писна от безумия и противоестествени работи.

19

Анонимен

преди 9 години

БХК там ли бяха?

18

Не участвайте в безплодните дела на тъмнината; напротив - изобличавайте ги!Ефесяни, 5:11-14

17

Анонимен

преди 9 години

Така...на око кат зяпам кво са снимале фотографчийте ... се набива на очи, че са наблягали заснемането на отделни ЛГБТ и неЛГБТ(тоест платена агитка) личности по причина липса на масовка...Мое само да се радваме, че ги няма "хилядите ЛГБТ в България" както се изрази някъф джурналист ли неджурналист ли не знам...Излазя, че "прайда" си е държавна работа и си е платен отвсейде, а ние сме си нормални поне в това отношение все още

16

някоиМногоДаВнимават

преди 9 години

Този от сн.7 и детето си е довел!!!Двамата хаховци от сн.10 вече са издокарани с булчински воали. Дали това е предизвестие за някой тайно подготвян нов закон? Ако и такъв резил гласуват нашите "дупетати", предчувствам ново трошене на парламента, както преди 17 години. Някои да внимават, да няма и строшени управленски, угоднически глави!

15

АТАКИСТ

преди 9 години

В крайна сметка тия *** оставили ли са цветя пред паметника на Левски или не? Някой софиянец да каже. Има лесно, оставят цветята под надзора на ченгетата, а през нощта им се събират на тия *** цветенцата от паметника на Апостола и в първия казан за *** ги навираме.

14

карадере

преди 9 години

виждам по фотографиите че водят и малки деца.кво стаа бре с таз държава

13

Анонимен

преди 9 години

Алооо, Фандъкова - защо разрешаваш на привържениците ви да си показват задните части по улиците.Все пак има деца - не искам детето ми да ме пита защо тия батковци са с пера в гащите.София се напълни с извратеняци, станаха дори повече от безодмните кучета.

12

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против гейовете, но не мога да разебера защо трябва да ми крещят по улицата че са гейове.Аз като съм хетеросексуален, да не би да съм се качил на платформа и да го крещя.Загубена история.

11

Анонимен

преди 9 години

Напоследък отвсякъде ни се насажда, че е модерно да си гей, и който е нормален, едва ли не се приема за ненормален.То не случайно и Боко Тиквата пожела да е *** за да изглежда умен, красив и интелигентен.Тази държава пропада.

10

Ве.Узунов

преди 9 години

Жалко,че не можах да ида Било е яко.Живот и здраве другият път.

9

Анонимен

преди 9 години

Тия със шарените знамена умните и красиви *** на Боко Тиквата ли са, дето си развяваха *** почти цяла година по Жълтите павета.