56

До 67

преди 9 години

Дано да си прав! Дано това да е поредният му автогол! И да не го виждаме повече!

55

ц

преди 9 години

Защо ми се струва,че Бойко ако иска да бъде в управлението,слез изборите,ще бъде в качеството на по-малкия коалиционен партньор на реформаторите.Хората май започват да проглеждат.

54

До 61

преди 9 години

Аз нямам твоето достолепно търпение. Дай да ходим да скачаме пред прокуратурата?!!

53

до 43 искам работа

преди 9 години

На колко години сте,и какво е образованието ви?

52

Анонимен

преди 9 години

"Аз спасих банковата КРИЗА......." Аха, този требва да се е напънал да иска да каже, че е спасил не банковата криза, а банковата система... Ми да продължи с откровенията и по-нататък.... Напр. "Аз създадох и по-ниските планини вв България". Ще му прилича. Майчице, дай ми търпение да Му издържа следващият мандат

51

gost

преди 9 години

Прогноза за изборите на 5 октомври 2014 българоубийеците от герб не събират мнозинство и самовлюбения психично болен *** наглеч бойко медотиев борисов бойкотира пресконференцията сърдит на българския народ.Поне ще починем 1 година от *** изказвания на тиквуняка на снимката

50

Анонимен

преди 9 години

Този се има за вселенски мозък. Самозабравила се мутра.

49

Анонимен

преди 9 години

***

48

Анонимен

преди 9 години

Авторът на горното изказване ще бъде един прекрасен обект за изследвания на лекарите в някоя психиатрична клиника.

47

Анонимен

преди 9 години

А бе, тоя *** не го ли изгониха хората с МАСОВИ протести в ЦЯЛА България??? Защо си смени финансовия корифей? Кой открадна 1.5 милиард от НЗОК? кой назначи Миро Мършата? кой направи депутат Емо Фаса? кой направи депутат Фидосова? чий личен приятел е бащата на Калина Илиева от Фонд Земеделие? по чие време беше назначен българския Били Гейтс? колко здравни министри се смениха при ББ колко актуализации на бюджета имаше само за първата година от управлението му?

46

Анонимен

преди 9 години

На ББ трябва да му се вземе микрофона. Плещи само тъпотии и борави много свободно с цифрите. И той има вина за създалата се ситуация с непрекъснатите приказки за апокалипсис, съществуващ само в неговата глава.

45

Аз

преди 9 години

Този претендира за невменяемост! Не му се ходи в затвора още, малко са му висящити дела! ПОМОЩ!!

44

Анонимен

преди 9 години

ББ още септември предричаше катастрофа на държавата за половин година, като дори определи началото на март 2014 за срив на борда. Започна усилено да работи за постигането на своите предсказания. Включи министрите си от детската градина, като един от тях предричаше рецесия в Q4 на 2013. Не се случи нито рецесия, нито борда, нито държавата е фалирала! Фалирало е междуушното пространство на тиквата и е започнала мутация към кратуна!

43

66

преди 9 години

Всички си спомняме от записите от дома на Бойко в Банкя,как Кокинов му казва ти си избра Цацаров и сега му сърбай попарата.А знаем че Цацаров в момента обслужва Доган и Пеевски и зъедно се мъчат да бутнат държавата ,а да не забравяме кой даде генералски пагони на Бойко и го превърна от пожарникар в полицай-две напълно несъвместими неща.Извода си правете сами.

42

Анонимен

преди 9 години

Г-н Цацаров спи и се прави на ни чул, ни видял. Стига сте ни правили на ***. ГОВНЬОТО СЕ ПОДВИЗАВА ИЗ ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ И СЕ ОБЯСНЯВА КАК ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ. Орешарски и тройната да подават оставка и да се махат. Тоя банкянски *** направо кърти мивки с простотията и наглостта си.

41

Анонимен

преди 9 години

Този Икономически Профан няма ли да спре да приказва идиотизми и Неграмотния Електорат да му вярва.

40

gost55

преди 9 години

До Аз ще гласувам а ти? Ей герберасти кухи *** платено от бостанското плашило баба цецка цачева .Аз на 5 октомври 2014 ще гласувам против психично болния мутренския мафиот бойко медотиев борисов тиквуняка .За да не съберете вие герберастите мнозинството и да се наакате от яд в гащите това много би ме изкефило

39

Искам Работа

преди 9 години

В джобса пробвах от кандидатстващи 1000 човека и няма, не са ми се обадили.Много зле.

38

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката.

37

Eдин е Бойко и Цветан е неговият пророк!