53

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ще се...окаже,че сега само Атака иска свалянето на Орешарски.Вносителите на...недоверие Герб бият...отбой,защото премиера заигра по свирката на...хамериканците,за които е все едно,кое *** ще е на власт.

52

Патриот

преди 10 години

Сидер ага натиска за 20 юли, защото това е единственият му шанс да прескочи бариерата за влизане в НС. Да, ама не. Тоя път няма да им мине номера :) Избори в края на юли са възможни единствено при нарушаване на конституцията.

51

ха

преди 10 години

Този изпълзя от някъде и веднага засмърдя на политически трупове.

50

Georgi

преди 10 години

Toq Volen e nai golemiq *** v tozi parlament... Ne moje da zeme nito edni izbori i skacha ot partiq na partiq kogato mu iznasq a posle kato padne imidja na partiqta zapochva da q plue kato si misli, che shte sabere tochki ot cqlata rabota...

49

Анонимен

преди 10 години

След загуба на Атака на предсрочните парламентарни избори всички атакали ще млъкнат, ще изчезнат и поровете на Атака, които пишат хвалебствени коментари по форумите срещу парче пица и надница.

48

Запасен

преди 10 години

Добре е човек, преди да изкаже мнение, да се запознае с фактите. Не знам защо идентифицират Атака единствено със Сидеров. Да, той направи немалко глупости, но като цяло Атака е единствената праволинейна партия, която не си сменя идеологията съгласно вятъра. Може би ако от Атака излъчат и други лидери ,не само Сидеров, това би помогнало. Факт е обаче, че мнозина плюят Атака, без изобщо да са наясно с това, което те искат да постигнат. Глупаво е да се причисляват към властимащите и те без доводи.

47

Иво

преди 10 години

Златке, сега е много лесно да искаш оставки като ви дръпнаха килимчето и вече е ясно, че си отивате. Въпроса е като си толкова принципен, какъв го дири по Франция, Италия и Варадеро, когато държавата се тресеше от протести и същия Шаро беше премиер. *** долен, почвай да мислиш какво ще правиш като изхвърчиш извън парламента, свършат паричките и Деница замине при друго по-младо и способно гадже.

46

Анонимен

преди 10 години

До ИванИванееее споко, Местан ще ви оправи и яйцата и задните части просто му дайте още малко време!!!!!

45

садф

преди 10 години

Какъв катарзис, какво обръщане на палачинката, какъв ветропоказател!

44

ivan

преди 10 години

Тоя *** сидеров,не го ли е срам да се появява в медииното пространство,повече тоя *** нема да се добере до парламента

43

платен трол

преди 10 години

До ИванЗа колко поста ти плати Кутев, да знаем още колко пъти ще напишеш една и съща глупост.

42

Яяяяяя

преди 10 години

Тоя път няма бързи избори,няма и НС,Сидер ага,има крив КУБИНСКИ макарон и пътешествие до Крим-завинаги.

41

КПСС

преди 10 години

Сложете си липсващите три букви от пред и точките и се наслаждавайте...faktor bg/mnenia/intervyu/22415-vasil-filipov-bsp-da-vrastat-komisi onnite-ot-yuzhen-potok-ako-iskat-da-ostanat-zhivi.html

40

ИСТИНАТА

преди 10 години

С банкянската мутра не може да се отнася човек по нормалния начин. Станишев това не можа да разбере. Трябваше веднга да се изнесат кирливите му ризи и бой, бой до дупка. Слушаш го на пресконференцията, която ГРОБ даде. Чудовищна арогантност и скудоумие. Хора на извънредните парламентарни избори на този трябва да се затворят устата веднъж завинаги.

39

до 40

преди 10 години

По време на правителството на ГЕРБ навсякъде турците продължаваха да властват.

38

Иван

преди 10 години

Мутрата Борисов трябва да знае,че само ако се опита да вземе властта ще има коктеили Моллотов ако не ни изпревари Сретен Йосич. 4 години увеличаваше с по 13% без ДДС ел.енергията,яйцата от щастливите кокошки бяха стигнали 40ст.,олиото 4лв.,нафта и бензин по 2.80лв. Сега яйцата по 17ст.,олиото по 2лв. тока 2 пъти бе намален,горивата по 2.50лв. Върне ли се този няма да оживее,нали каза че в следващото му правителство "финансовия ми министър ще бъде по строг от Дянков"

37

психолог

преди 10 години

И оставката на БСП-ДС е като всичко останало. Тука има тука нема. Такива *** скоро не са били във властта. Как няма мъничко достойнство в тези хора. Ставаш и казваш подавам оставка от тази дата и го правиш или не подавам оставка. Това е позиция , а сега става като гадна и противна повърня.

36

Сидероглу Ага

преди 10 години

Къде си,еничарю? Липсваш ни! След като напълни *** на изборите, повече никога няма да помиришеш парламента! Довиждане, довиждане.......ПРЕДАТЕЛЮ!

35

Анонимен

преди 10 години

Замразихме доходите.Рекетирахме народа.Подслушвахме го.Утежнихме му живота и го обеднихме до степен да се самозапалва.За нас от значение бяха само собствените ни интереси и тези на господарите ни от САЩ и ЕС.Ние от ГЕРБ се гаврихме с нацията.Сега берем плодовете на това.Честито!Имаме воля отново...да ви довършим

34

ази

преди 10 години

Много късно чадо, даваш съгласие за поредното рокадо.Къде беше до сега и защо чълча ? Никой вяра ти нехваща, Волене.