63

по Вазов

преди 10 години

Кат Русия няма втора тъй пиянска нация в света!Тя е нашата Гоморатя нашата простота!

62

Анонимен

преди 10 години

Значи руски самолети в международното пространство над Черно море не може, но американски в международното пространство над Охотско море може? Я промитите западни мозъци в сайта, които ще наблъскат минуси като безмозъчни зомбита да обяснят каква е разликата?.......................Разликата е,Че Запада винаги е прав и има право да убива хора и да прави каквото си иска,защото е демократичен,докато целия останал свят е недемократичен и трябва да се подчинява на Запада.

61

do 67

преди 10 години

A западът се размножава все повече, даже и мъжете зачеват все по-често.

60

да го духаш ти

преди 10 години

Ей комунисти долни, отивайте да си живеете в Русия да ви командва ***. Кви подводници кви 5 лева. В една война Русия потъва като тапа. Само си спечелва позиции в момента тоя диктатор и неграмотници като вас си мислят че работи за вашето благо. Изобщо не му дреме както не му дреме и за Украйна.

59

23

преди 10 години

И как така една петоъгълна сграда може да признае нещо?

58

Анонимен

преди 10 години

Че то Охотско море си е вътрешно руско море от началото на април! Американците няма какво да правят там. Като не са го гръмнали, пак е добре.

57

до 62

преди 10 години

Този въпрос трябва да бъде зададен на оня *** Плевнелиев, който се мъчи да всява паника, обявявайки за "враждебни" руските полети в международни води, в близост до България. Интересна ми е позицията му относно американските действия в Охотско море и също така дали американците "шпионират" руския бря, и дали "източщават" руската армия и "съкращават" живота на руските самолети.

56

666

преди 10 години

Няма дума "прехвана", а прихвана.

55

Анонимен

преди 10 години

Русия е на път сама да се унищожи! Средната продължителност на живота на руснаците е малко над 50 години, просто черните им дробове не издържат на тоновете водка!

54

Анонимен

преди 10 години

EI MAFIA Q PO SPOKOINO S PACHENETO NA ORAJIQ VSE PAK VIE STE SAMO 25 % OT UPRAVLQVASHTITE ..A I ``VELIKOTO PREOQVLENIE NA SHAIKITE BANDITI OT ORION I OT SIRIUS NE SE SLUCHI`` NQMA KOI DA VI POMOGNE .... NEKA VLASTNICITE SE SAMOSEZIRAT I TAKA VSICHKI NADOLO ... MN BARZO SHTE SE USTANOVI KOI SA BAI GANIOVCI I TARIKATI ... CHUDQ SE KAK GI OPRAVDAHTE TEZI STOTICI MILIARDI DET VLQZOHA V OFSHORKITE VI S KOITO IGRAETE NA BORSATA I IZKUPUVATE PRIRODNI RESURSI I SE OPITVATE DA TROVITE PRIRODATA....

53

Анонимен

преди 10 години

Пише се "прИхванал"! Марш в 1-и клас.

52

Попа

преди 10 години

Колеги истината е че Русия е "Бомбоубежището" на Източното Православие!!!

51

сащ да го духат

преди 10 години

Ако погледнете на картата,ще видите,че 80% от големите градове в хъмерика се намират на бреговете на океана.При евентуална война с Русия ,познайте от три пъти кой ще има преимущество.Руските подводни лодки са там някъде около флорида,калифорния,мексиканския залив....винаги са си патрулирали там.А руските градове са далеко от океана,а и тяхното ПВО е много добро....черния обама е единствения човек в света който може да стане от леглото опирайки се и помагайки си само с ушите,без други крайници

50

Анонимен

преди 10 години

До Да Брат и teen 25/26Хваща ли са, ама кожена.

49

хаха

преди 10 години

Тоя *** сигурно е гледал много филми - слиза на обезопасено летище и пръста е на спусъка (Си еб....о командоса). Я да го пуснат с парашут в онова село дето френските легионери бяха яли пердах от гоския и един селянин.

48

Анонимен

преди 10 години

Янките голям страх ги гони, да не вземе руснака да ги задпука, да им наложи ракетни санкции :)

47

Доналд Кук

преди 10 години

"Руският самолет преминал на 30-ина метра пред носа на американския и демонстративно показал на пилотите му, че е въоръжен."Явно янките са напълнили гащите щом чак сега решиха да ни го съобщят.Рапорти за напускане имаше ли? :D

46

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо краварите чакаха 2 месеца, преди да признаят за техен разузнавателен самолет в близост до Русия? Всъщност причините са две- първата за да не изглеждат като жалки страхливци, които са били пощадени от "лошите" "агресивни" руснаци, а другата причина е, че по това време течеше мощна антируска пропаганда и този случай щеше да се приеме като американска провокация към руснаците.

45

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че започна нова студена война между Москва и Вашингтон.

44

Лапишняр(Келеш)

преди 10 години

Ей колеги чета коментари и се вижда кои са деца(***) Никога не са служили войници обаче тубата и интернета ги прави онлайн войници.... Ей деца у тея компютри могат да те утепат и 1000 пъти ама на война един куршум в главата и край!!! Не сте виновни вие че не знаете!!!Пак ви КАЗВАМ върнете ми Автомата!!! Защо го продадохте в Сащ..... С него съм се заклел да пазя България!!!Братушки пратете ми един АК-74 с ГП-30!!!