14

TRAFALGAR

преди 10 години

Недоволстото е , че едни *** без мозък тръгват в планината. Спасителните операции струват пари !!! Кой ще плати сметката ??Всеки труд се заплаща !!

13

Гневен българин

преди 10 години

Майката на момчето благодари на всички институции и хора, които са се включили в издирването.Да,този път (чак не ми се вярва) държавата направи всичко необходимо и свърши своята работа.Защо обаче тази разпасана майка не е свършила неината и не е възпитала онзи сополанко като хората,че вдига на пожар няколко града и различни ресурси?Питам!И тримата са келешчета.Абсолютни ***.Ходенето на планина не е като отскачанията им в чалготеките,но то се иска малко мозък.Дечковци смешни.

12

Анонимен

преди 10 години

Яли вода и качвали върха без да качват планината - ей това е бъдещето на България... Едно голямо недоумение...

11

BG

преди 10 години

"Пили са вода от водопадите, които са били по пътя, и затова са оцелели, защото тя е хранителна вода" - коментарите са излишни :))) Я, уточнете - водата с вкус на бекон, пица или кетчуп беше :)))Наистина нивото на простотия на нацията скача до небето !

10

TRAFALGAR

преди 10 години

Българите по презумпция считат, че ДЪРЖАВАТА трябва да плаща и да се грижи за тях. Няма безплатни услуги , всичко се заплаща .

9

иво

преди 10 години

леле, чета коментари под другите статии по темата и ум не ми го побира: не съм чул в друга държава да има такова негативно отношение при подобна ситуация. Всъщност на всеки може да се случи! Аз се губя всеки ден и то в град, я който живея от години. И това, че парите, похарчени за подобна операция е можело да спасят дете болно от незнам-си-какво, е меко казано нелепо: най-малкото защото никой няма да позволи подобен поток на средства!

8

Салахадин

преди 10 години

Тази постъпка отвсякъде е наказуема.При условие,че годината е такава щом още спим с юрганите в равнината,те къде са тръгнали в планината??Има и друго,да си толкова неграмотен и да подхождаш леко към това да изкачваш най-високия връх в Стара планина ,си е лек ***!!!Така ,че плащането ще е най-малкото!!!И правете разлика..едно е да се издирва отвлечен човек,друго е групичка от полу-*** и кандидат наркомани!!!За мене лично,наказания си трябват.

7

Анонимен

преди 10 години

О боже, и оцелели пиейки хранителна вода.... Не е истина какви *** има...

6

dc

преди 10 години

защо се усеща някакво недоволство, че момчетата са се спасили, сякаш операцията е била напразно и само са се пръснали пари. Тая служба не е ли точно за това?! Браво, че са успяли да оцелеят сами и неподготвени, докато хеликоптерите са кръжали над главите им в продължение на 3 дни...

5

Анонимен

преди 10 години

Значи са решили да качват Ботвен без да се качват в планината? Моля ви се, уважаеми родители, възстановете парите, които *** ви отрочета са похабили и после се гръмнете, понеже сте тотален провал като родители, и по всяко правило на естествения подбор тия *** трябваше да се самозатрият...

4

Гневен българин

преди 10 години

..."но ако се наложи, ще търся начин да ги възстановя", посочи тя.Ако се наложи ли?Естествено,че се налага.Бъркай и вади парите!Няма и тази тийнейджърска изцепка да я плащаме ние!Спасителната служба в Сопот е с бюджет от огромните 1000 лева,които със сигурност са надвишени многократно само заради хеликоптерите.Ами военните,планинарите,доброволците и кучетата?Със сигурност тази спасителна операция е над 10 хиляди.Хвани се и си възпитай детето,а не благодари!Безотговорна лигава история на пубери!

3

Анонимен

преди 10 години

Хайде бе, цял живот хрантутим *** и обирджии в парламента, спасили един път 3 българчета и Аре плащайте. Не ги оправдавам, очевидно е че са постъпили много лекомислено, но пък важното е, че са живи и здрави. Дано им е за урок!

2

Анонимен

преди 10 години

Браво за Държавата, момчетата и майката.

1

Анонимен

преди 10 години

Ами налага се.