112

са1

преди 10 години

Гледайте наш азисчо как диктува модните тенденции. Много преди тоя вурст наш васко излезе с пола. Много преди гагата наш васко запя с полилей и всякакви други предмети по главата. АЗИС- МОДНА ИКОНА НА СВЕТА

111

Бичето

преди 10 години

Айде ,айде не се правете! знам ,че сте и навити и момичета и момчета...старият тракторист ли ще лъжете

110

Анонимен

преди 10 години

Новото пожелание на Евровизия към зрителите е: "Син да Ви се роди, Зет да Ви доведе"

109

Анонимен

преди 10 години

Ех тия катинарчета как ги разбивам...

108

АКС-74У

преди 10 години

Трябва да благодарим на телевизията майка, че се отказа да предава Евровизия, някога хубав конкурс, от който са тръгнали групи като АВВА, който днес е едно голямо нищо! БНТ спаси младото поколение от още една гнусотия, този или тази /незнам как до го нарека/ или по-добре ТО, това същество с брада и рокля с неустановен пол .. ако това са "европейските ценности" ... мерси, бог е създал мъжа и жената, не някакви травестити и тем подобни твари!

107

Анонимен

преди 10 години

Явно модата в окусмяването е стигнала дъното си, и сега тругва нагоре...

106

:(

преди 10 години

Абе то хубаво да си толерантен...ама това вече минава границата. Няма трезво мислещ човек ,който да не вижда извращението във всичко това. Склонен съм да приема ,че всеки може да прави каквото си иска, но да се извисява в някакъв Култ да се парадира в топ шоута всички деца да го гледат...и едва ли не да им се промива мозъка от малки ,че трябва да са ***..е това не мога да го приема. Не съм краен и смятам ,че тези хора имат правото да решават за себе си и да са равни, но това парадиране е цирк

105

Анонимен

преди 10 години

Всички барбита с бради от утре!От вдруги ден, и планета ТВ с бради, иначе не е Европейско! П.П. Той за това и, ББ ходи с брада. Дилянчо и той репитира за евро парламента.

104

5555

преди 10 години

Да живее "третият пол". Само така- с много реклама и шум могат да ни го наложат!

103

садфсдфадф

преди 10 години

За всички гласували за този синовете им брадата снаха да доведат.

102

бъдещ вегетарианец

преди 10 години

Онзи ден, тъкмо бях награбил любимите ми бирени наденички и ... изведнъж се изтъпанчва този/тази/то на екрана!!! Щях да върна в чинията. Че и нек'ви гадни асоциации с моите любими наденички. От утре ставам вегетарианец!

101

Анонимен

преди 10 години

Време е за референдум и тука...В еврасткия съюз става опасно,разбираш ли...

100

bibbo

преди 10 години

всички защитници на човечеството нека ме обвинят... ама аз неискам да съм час от това гнусно промиване на мозъците на европейците.. европейските ценности вече не са мои ... това определяне на трети пол е срещу природата и естествената еволюция.....

99

Ром Еврогей

преди 10 години

Всички проевропейски граждани, много се радваме.

98

Анонимен

преди 10 години

Е те тва е изкуство, а не като ония винкели у Перник!Тоа дали е ходил у Перник?

97

TrollTerminator

преди 10 години

До Centurion 104Това не е нестандартно отново повтарям:" Хирзутизмът се нарича още окосмяване от "мъжки тип", тъй като засяга такива части от тялото като брадата, областта над горната устна и ..." В този случай това не е изкуство, или той се подиграва на жените болни от това или се опитва да шокира предизвиквайки погнуса! На мен това не ми харесва, не ми пука за ориентацията му, просто брадата и мустаците нямат място там!

96

до 94

преди 10 години

Ето такива дето си мислят че това е изкуство е проблема на модерното общество. Защото е много по-лесно да сложиш рокля и брада вместо да измислиш нещо качествено. Много по-лесно е да нацапаш стена и да го наречеш модерно изкуство. Разликата е че хората и след 50 години ще пеят песни на Меркюри (независимо какъв е бил) а този брадатия ще го забравят. Понеже тази "победа" е евтин маркетинг трик без съдържание.

95

Всички толерасти да му лапат вурста!

94

Анонимен

преди 10 години

Тоз дали има менструация?

93

TrollTerminator

преди 10 години

До до 94Ами обясни ми о учителю:"Хирзутизмът (от латински hirsutus, космат) се определя като прекомерно или повишено окосмяване у някои жени на части от тялото, където такова окосмяване принципно липсва или е слабо изразено. Хирзутизмът се нарича още окосмяване от "мъжки тип", тъй като засяга такива части от тялото като брадата, областта над горната устна ..." Нека аз ти обясня: Това е мъж който се подиграва с жените с това заболяване!