54

липсата на мозък

преди 10 години

Това са ценностите на Европа. Малко ли са ти?!

53

баи Ганю

преди 10 години

Вежте какво господа специално с бабата Меркел да я карате малко по джентълменски.Тя сега е малко с намалена физическа сила от както е на диета.Отслабнала е с 15кила и е заприличала на веика.Плюите франсетоа с нея по внимателно.

52

до мозъка

преди 10 години

V. Гражданство (право на гражданите да избират и да бъдат избирани в изборите за Европейския парламент, право на гражданите да избират и да бъдат избирани в общинските избори, право на добра администрация, право на достъп до документи, Европейски омбудсман, право на петиции, свободно движение и пребиваване, дипломатическа и консулска закрила) VI. Правосъдие (право на ефективни правни средства за защита и на справедлив съдебен процес, презумпция за невиновност и право на защита, принципи на законност и пропорционалност на престъплението и наказанието, право на всеки да не

51

до мозъка червен

преди 10 години

III. Равенство (равенство пред закона, недискриминация, културно, религиозно и езиково многообразие, равенство между мъжете и жените, права на детето, права на възрастните хора, интеграция на хората с увреждания) IV. Солидарност (право на информиране и консултиране на работниците в предприятието, право на колективни преговори и действия, право на достъп до услугите за намиране на работа, защита при неоснователно уволнение, справедливи и равни условия на труд, забрана на детския труд и защита на работещите младежи, семеен и професионален живот, социална сигурност и социална

50

пак до същия

преди 10 години

II. Свободи (право на свобода и сигурност, зачитане на личния и семейния живот, защита на личните данни, право на встъпване в брак и право на създаване на семейство, свобода на мисълта, съвестта и религията, свобода на изразяване на мнение и свобода на информация, свобода на събранията и сдруженията, на изкуствата и науките, право на образование, свобода при избор на професия и право на труд, свобода на стопанската инициатива, право на собственост, право на убежище, защита в случай на принудително отвеждане, експулсиране и екстрадиране)

49

Смях

преди 10 години

До петолъчкаПриятелю не се превабуждай и не ръси глупости !!! Във Франция от много години хората трябва да избират между ЦИОНИСТКИ подставени политици !!! Ситуация сходна със USisrael !!!Ако ти не забелязваш много други забелязаха, че Оланд продължи по стъпките на Саркози и това не е случайно !!!! Днес за да бъдеш избран за президент на която и да е "свободна" Европейска страна трябват МНОГО ПАРИ !!!! И без съответните договорки със гърбоносите ГОСПОДАРИ няма как да ги получиш !!!!

48

до мозъка

преди 10 години

I. Достойнство (право на живот, право на неприкосновеност на личността, забрана на изтезанията, на робството и на принудителния труд)

47

Анонимен

преди 10 години

Оставам с впечетлението, че войната между Русия и Украйна е нещо което радва вътрешно Западна Европа.

46

АНТИ

преди 10 години

Едно време нЕкои припяваха:Септември ще стане май!Дано 11 май не стане като 11 септември!

45

milen.atanasov

преди 10 години

Видео и снимкови ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КЛАНЕТО В ОДЕСА - Не е имало отровен газ, не е имало такъв голям пожар - убити са с бухалки, изнасилвани, душени, застрелвани или запалвани само с течност и след това с пожарогасител !Одеса - планиран геноцид и масово клане, изнасилени жени, удушени бременни, запалени с горивна течност хора - вижте ДОКАЗАТЕЛСТВА-> otvorenopismo.url.bg/evropa-6

44

БМ_21 Град12

преди 10 години

Швабите и франсетата да си налягат парцалите ...на тези двамата на снимката не им ли е ясно, че с Русия не може да се говори от позицията на силата! Техните фирми най-много ще пострадат, няма поръчки няма работа, а няма ли работа ето ви и стачки и протести, ама тия двамата май немогат да го проумеят. Да си спомнят какъв як пердах ядоха и франсета и шваби от руснаците ..май са забравили уроците на историята!

43

SALAJADIN

преди 10 години

VCHERA SE PITAHA ZAPADNITE MAMUNACI KAKVO LI E NAMISLIL PUTIN,AMI SCENIRA POSLEDNIA VARIANT NA OTNESENI OT VIHARA,PROZEKCII ZA SHIROKATA PUBLIKA ZAPOCHVAT SLED 25 MAY,NIAMA DA SKUCHAE NIKOI SERIALA E PRODALZITELEN

42

Анонимен

преди 10 години

а бе щом се прави от руснаци всичко е законно според мен. мили хора :)

41

феномен

преди 10 години

Двете страни на един и същи дрисък,под формата на американски пудел.

40

набюдател

преди 10 години

Заради това в България няма нито един референдум защото сме демократична държава!!!Незаконно е да знаеш решението от референдума и по тази причина да не го допускаш!!!Аз не съм гласувал за меркел и не искам тя да решава съдбата на България защото нито един Българин законно не е гласувал за нея !!!България има 240 говорителя на ЕС и Америка с квалификация депутат от който не зависи нищо!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Да живее ГДР!

38

@

преди 10 години

До е баш си е така! ДА ДА ДА БРАТ МНОГО СИ ТО4ЕН ! ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ НЕКА СЕ ПРО4ЕТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!!! ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИСТИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

До петолъчкаЯ ми кажи, коу са тия прословути европейски ценности, че ми е много интересно? Само си ги дъвчете промити мозъци такива, а няма нито ред написан що е то : Европейски ценности. Всичките зепадно облъчени мозъци повтаряте тия догми, но не знаете, а не ги знаете щото такова чудо НЕМА. Обаче аз си правя все повече изводи от нащо членство и стигам до извода, че може би най-важната европейска ценност е лицемерието!

36

Анонимен

преди 10 години

До АНТИSiderov i Sergey4o puk se celuvat s Dogan

35

Анонимен

преди 10 години

''Меркел и Оланд: Референдумът в Източна Украйна е незаконен "Според чии закони бих попитал - според неписани закони, които ЕС налагат пред различни страни, претендиращи, че раздават световен мир и справедливост ли ? Някой да им е дал правото на тия плазмодий да съдят човечеството ?