75

Анонимен

преди 10 години

Статията е абсолютна манипулация или блед опит за такава.Все едно чета истории от местната клюкарка-злобно и непрофесионално.Говори за голяма доза неграмотност по отношение тълкуването на събитията.Журналистиката трябва да е безпристрастна по отношение на политическият анализ.С една дума евтина пропаганда.Жалко за авторката.Да подчертая - не съм русофил.

74

Salajadin

преди 10 години

До От Истинска ЕвропаA DA SI MERIM BANKOVITE SMETKI BE USPELIA,AKO SI NAVIT OK

73

belousrv

преди 10 години

До ТервелИ то не случайна пуля беше детето нанено 2 пъти!

72

терв

преди 10 години

До Тервелто не е сепаратист, то било разведчик.Майтапа настрана, но това с детето е много гадно.

71

Анонимен

преди 10 години

Джон Кери: Планираме помощ за Украйна. ПУТИН: Нашата помощ ще стигне първа.

70

Анонимен

преди 10 години

Гледах парадът на Червения площад днес. Гледах и не вярвах на очите си ! Толкова много бели хора на едно място ... Няма *** ! Няма *** ! Е, кажете ми как да не харесвам руснаците и Путин повече от САЩ и ЕС ?!

69

Б.Благов

преди 10 години

Аз мисля ,че Европа и Русия може би щяха да се разберат за Украйна ,АКО НЕ БЕШЕ САЩ! Те нямат никаква изгода да има разбирателство тук . Едно обединение и съгласие между Европа и Русия ще създаде един нов световен лидер!За САЩ и Китай тук в Европа трябва да има конфронтация между ЕС и Русия!

68

ццнбвцнж

преди 10 години

В Славянск детето не е ранено убито е заради георгиевата лентичка сложена от майка му, аз не знам Путин как още търпи да се убиват руснаци от американски наемници могат да влязат и за 24 часа всичко приключва .Всеки който не вярва да види тубето за какво идва реч има достатъчно любителски клипове какво става там .

67

Анонимен

преди 10 години

Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.. Украина била вече 10 години в ЕС и Нато... *Как си бе приятелю?* пита единия *Абе мани,мани* му отговаря втория.. *Що бе?* *кво е станало?* *Абе нищо.Аз съм без работа,жената бере домати във испания,дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!* *Ахххх,техната ***...а тея руснаци!-отговаря втория.*Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!*

66

Анонимен

преди 10 години

Американците подготвяха "арабска пролет" в Киев , но тя се получи "руска пролет" . Вместо Украйна да стане "васал" на САЩ , тя ще стане част на Русия .

65

От Истинска Европа

преди 10 години

Пак е пълно с русофилска ***.Неуспелите неграмотни селендури са се нахъсали отново.Още сънуват че ще дойде обратно социализма и ще се търкалят на произвола-без да работят и да взимат жълти стотинки да преживяват от ден за ден.Съжелявам за шепата умни и способни българи които все още се гърчат между тази гнусна неграмотна ***.

64

Анонимен

преди 10 години

Майдановец уловил заек с примка. Казва на жена си: Изпържи го. Как да го изпържа, като нямаме масло? Свари го. Как да го сваря, като нямаме газ? Осоли го. Как да го осоля, като нямаме сол? Майдавовецът ядосан хвърлил заека. Заекът, като се отдалечил, закрещял: Слава на независима Украйна!

63

belousrv

преди 10 години

До ДаниелВиждаш ли има голяма разлика между политици на САЩ, ЕС и на Россия, много малко от западни политици изобщо имат представление какво е Украина, малко повече политици от ЕС си представят Украина, но всеки Российски политик поне веднъж е ходил до Украина, многите от тях си имат живи родственници там, лели, чички, вуйчета, братовчеди и т.н... Затова ако ще се наложи да скъсат всичките световни връзки, ще го направят за спасение на своя народ!

62

гражданин

преди 10 години

България бива разбивана от Запада, а не от Турция. Така след време ще бъдем лесна плячка на съседите ни... Турция, Гърция, Румъния... А в Руската федерация ще бъдем защитени, ще имаме достъп до необятния пазар на Евразия и улеснени контакти с българите в бившия СССР

61

Salajadin

преди 10 години

GLEDAH PARADA PO ZAPADNA TELEVIZIA,YASNO OTCHETOHA MOSHTA NA RUSKATA ARMIA,I ZNACHITELNO PO MALKO ATAKUVAHA RUSIA PO UKRAINSKIA PROBLEM,OTKOLKOTO BG ZURNALIATA,A ZA DNESHNIA DEN V MARIUPOL OTKROVENO PRIZNAHA CHE SE UBIVAT CIVILNI GRAZDANI

60

333

преди 10 години

По елементарна статия даже *** не може да напише. Пълен фарс и пасквил. Няма ли да препишете нещо по смислено най накрая? Тва дори пакистански журналист би го хвърл в кофата

59

гражданин до 83

преди 10 години

Мен не ме е страх от турско нападение, но народът е заблуден и като излезе някой измамник като Бойко и каже, че ще го пази от Доган и Турция, стадото отива и гласува. А иначе Бойко се прегръща в Ердоган, а неговите хора в БГ са Касим Дал и Корман Исмаилов съюзници на реформаторите, а пък реформаторите бяха в коалиция с Боко.

58

belousrv

преди 10 години

До СкороАма ти си сигурно също гражданин на Украина като и мен, то хората като не ходили до украина не могат да разберът какво става там в същност... :(

57

Анонимен

преди 10 години

Мина парадът, утре очаквайте изненади от Путин!

56

Даниел

преди 10 години

Путин много хитро ги бламира...