319

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 10

преди 10 години

3 Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от Алпите? Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство чрез ООН.

318

Анонимен

преди 10 години

VE4E KA6ATA E PYLNA I SLED TOLKOVA MNOGO JERTVI NE BIVA DA SE DOPUSKA RAZ6IRQVANE NA KONFLIKTA.SINI KASKI NEZABAVNO.NQMA DRUG PYT.

317

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 9

преди 10 години

4Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.

316

Анонимен

преди 10 години

""ЗАЩО ? По дяволите .... :( ""...................................................ами защото когато народа не го обединява нищо - така става ...една клечка и пламва стадото.също както българския народ в момента ...

315

Анонимен

преди 10 години

Добре де ,ама за сега разрухата е само в Украйна и то за правителството избрано само от Обама... което явно и целта на цялата инициатива! Русия от какво точно ще се разпадне? Германците си пуснаха Северен Поток прескачайки Полша и си получават газ с 50% дискаунт , а нашите умници ще гледат как Южен Поток ще мине през турция и ще чакаме евтин газ от Катар в бутилки за къмпинг или как ?

314

Анонимен

преди 10 години

Зли джуджета сте българите предатели на националните интереси на България.Хубавата новина е,че new world order беше до тук.Сорос умря,не можа да преживее злобата си.След него ще умрат и другите еврейски замбита глобалисти.Идва нов ден за света.

313

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 8

преди 10 години

5Обявили сме намеренията си пред всички световни правител-ства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати -или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически."

312

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 7

преди 10 години

6Грешка, млади приятелю. Вие самият не открихте ли истината? Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни ? Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.

311

Анонимен

преди 10 години

Сблъсъците са били провокирани от около 1500 радикално настроени привърженици на киевските власти и ултраси на местният футболен клуб Черноморец. Млади хора с маски и ленти с надписи на Десния сектор, въоръжени с вериги, тояги и щитове, са се опитали да минат в шествие по централните улици на града, скандирайки Слава на Украйна!, Смърт на враговете! и Руснаците на нож!, съобщава кореспондент на агенцията. Срещу тях тръгнала колона от активисти на организацията Куликово поле, която е против узурпирането на властта в Украйна, за референдум за федерализация на страната и признаването

310

Анонимен

преди 10 години

JALKO PO MIREN PYT MOJEXA MNOGO DA POSTIGNAT.

309

Леле че народ

преди 10 години

До до 375 от славянин Еми и те са гледали какво е станало в Одеса Ако изчакат до 11 ,пак ще е успех

308

Анонимен

преди 10 години

Ех, гледам, че форумните американофили параноици изкараха крайнодесните неонацисти от "Десен сектор" агенти на Русия и КГБ. По голяма глупост и лъжа нямаше как да измислите!!! Интересно тогава защо именно хората на "Десен сектор" по-рано свалиха от власт проруския Янукович? Тези крайнодесни украински националисти мразят най-много руснаците и Русия... и никога не са криели този факт! А, вие ги изкарахте хора на Москва... за сетен път се убеждвам, че няма по-глупави хора от десните американофили и псевдодемократи! :D Но, имате и едно качество, а именно, че сте много забавни... ;-)

307

муспи

преди 10 години

Синедрионът е изпратил смесена БСП, ДПС и ГЕРБ комисия да се запознае отблизо с методите на Десен сектор, защото следващата е България.

306

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 6

преди 10 години

7Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават.

305

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКакво лошо има във федерализацията на Украйна,както е в САЩ или Германия,например------------------ А какво лошо има в унитарната държава?

304

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 5

преди 10 години

8Признавам, че дълго време ги успивахме; но въпреки това теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става. Вие също, господин Холай. Мога да разбера Вашите претенции. От определена гледна точка те дори са основателни от Вашата. Но можете ли да разберете нашата гледна точка ? Вие уловихте едва върха на айсберга или малко повече

303

Анонимен

преди 10 години

S VOINA NIKOI NEE VLQZYL V ES.TIQ UKRAINCI STANAXA KATO ARABELITE TE SA ZA SINI KASKI.TYP NAROD IZLQZOXA.

302

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 4

преди 10 години

9Аз обаче зная неща, които ако Ви бяха известни, дори Вие бихте променили мнението си за Новия световен ред. Неща, които сякаш са почерпени от филма Матрицата.Съществува тълпа и тя е повече от 95% която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% не знам дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят принудително в настоящето.

301

Анонимен

преди 10 години

Интересно...Самоотбрана от Харков отишла в Одеса да вдига бунт. А кой им е платил?

300

Анонимен

преди 10 години

Мечтата на Бжежински е да се сбият двата народа:руският и украинският.Голяма геополитическа игра се играе и страдат невинни хорица!Какво лошо има във федерализацията на Украйна,както е в САЩ или Германия,например.Защо трябва да пращаш десен сектор да ескалира напрежението и после да пращаш армия и наемници срещу своя народ?Когато остров Змеиний стана румънски,дори не се и чу и една дума от никой!