83

Анонимен

преди 10 години

"За какво са им е на руснаците този газ, след като имат Газпром!"Виж колко ти е тъпо мисленето! Газпром нали няма да има на кой да си продава газа ако Европа купува от Украйна вместо от Русия! И ако Украйна сама си набавя газа за собствените си нужди! Тогава ще стане и независима от руските *** които се месят в политиката и!

82

Людмила

преди 10 години

Живи глупости! Все едно, за България ттова нещо да напишат, както за Украйна..."От това се били уплашили руските газови монополисти, тъй като украинският шистов газ ще означава смърт за Газпром, пише ТСН.Тиждень.. "МНОГО Е СМЕШНО!!!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 10 години

Това само налага Русия още по категорично да дебаркира в Украйна, без да се интересува какво врещи световната гад.Съчетание на дълга с полезното за своя народ и целия прогресивен свят.Европа сама ще се регулира много добре с Русия, но задокеанските гладници са хукнали като изпосталели хиени по цял свят да глозгат когото могат и който не може да им го забие между очите.Дерзай, товарищ Путич! Наше - Ваше дело правое!

80

Анонимен

преди 10 години

Смешна американско еврогейска пропаганда

79

Анонимен

преди 10 години

До brbТи сондажен инженер ли си? Защо не отидете в Минно-геоложкия университет да ви се посмеят на простотиите, че уж замърсявало добиването на шистов газ.Само ми обяснете кое точно ще замърси и как точно ще го замърси?Газ добиваш от 2500, 3000, 4000 метра дълбочина, че даже и повече. Ти да не искаш да го добиваш от 20 санта при житото бе ***????

78

Анонимен

преди 10 години

Путин много обича фашистовия газ!Заради него стана и фашист!

77

Анонимен

преди 10 години

Абе червените мухали кой плаща на мирнопротестиращите с анцуг адидас ,маска и калашник в ръката в източна Украйна ,ама нека Русия си ги прибира и Украйна и Молдова и т.н. в ЕС не ни тябвят *** гладни за паспорти

76

Анонимен

преди 10 години

хахахаха руски дупедавци, виждам че сте много ранени от написаноро! хахаахахаах

75

brb

преди 10 години

Да добиваш шистов газ на най плодородната земя в бившият СССР. Това си е предателство срещу човечеството. Да оставим на страна колко и е дотрябвало на Русия това находище.

74

Панталеев

преди 10 години

Да и в САЩ много страдат от шистовият газ,не искаме Шеврон искаме да се БЪЗИМ на Путин и ГАЗПРОМ

73

Анонимен

преди 10 години

Дори и да съществуват тия залежи, те ще бъдат изпомпани от задокеанските "приятели", а за Украйна ще остане един гол...., както се случва с нашето злато.

72

nedkodd

преди 10 години

ЗНАЧИ В УКРАЙНА СИ ДОБИВАТ И ВОДЯТ ВОЙНА С РУСИЯ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ,А БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНИ КОМУНИСТИ ПРАВИХА ДЕМОНСТРАЦИИ ЗА ЗАБРАНАТА ЗА ПРОУЧВАНЕТО НА НАХОДИШТАТА НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ. ИЗВОД - ЗЕЛЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА РУБЛАЖИИИИИИИ?!?!?!

71

emil.popov.35

преди 10 години

Бравос, бандеровските *** откриха топлата вода. Аман от малоумия, поне и информационна война да знаеха как се води - милиарди взеха затова от Америка. Уникални ***!!!

70

Анонимен

преди 10 години

В барчето на Позитано сервират деликатес ,,Тиква на власт''.

69

аз

преди 10 години

До анонименточно така

68

ахахха хохохох

преди 10 години

Тази статия обаче направо им го начука мощно на всички платени *** които тук защитаваха Русия до момента :))))))

67

колибри

преди 10 години

Сега е времето да разкривате всякакви "тайни" - давайте следващата, "отметнахме" шистовия газ..............Сеир да става, лудите да се налудуват......

66

анонимен

преди 10 години

според мен с тази подхвърлена информация се цели да се спасят задните части на завзелите незаконно властта в Киев... щото им наближава да ги напънат и от задните им части колко шистов газ ще излезе... а може и за наторяване да имя материал:)

65

Анонимен

преди 10 години

и той квоооо???

64

Анонимен

преди 10 години

"Ако технологията фракинг е бозопасна, защо в самите САЩ, в доста от щатите им е забранена?"Технологията за извличане на шистов газ е НАПЪЛНО БЕЗОПАСНА!