49

Анонимен

преди 10 години

Русия и Китай вече са в съюз и това е най-големият ужас за хамериканците и западните им ***. Тия две държави, просто могат да си правят та*ак едновременно и с Хамерика и с цяла Европа.

48

почивен ден

преди 10 години

Хора, работете, печелете и се забавлявайте!Вампирясвате от тоя компютър: обземат ви силни емоции, сковават ви, преставате да разсъждавате с ума си. В главата ви има само дива страст, омраза към едни хора и богоговение пред други. А то всички са хора, само в главите ви е така, както го пишете.Бог здраве да ви даде, работете, печелете и се забавлявайте!

47

Анонимен

преди 10 години

Поляците са *** на славянството и един от най-големите проблеми на Европа като цяло.

46

Анонимен

преди 10 години

Русия и Китай ще им покажат техния пакет !

45

безсилен

преди 10 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

44

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА НЕЗАКОННИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ РАЗПОЛОЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ.КОЙ Е ПИТАЛ НАРОДА ДАЛИ ИСКА ТЕЗИ ВОЕННИ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ .

43

празни плажове

преди 10 години

Пълни санкции срещу Русия - празни плажове в България!

42

До 41

преди 10 години

Хахаааха прав си познавам поляци които пият като за Световно и най обичат да се събират С украинците но не с всички единствено с ПОЛСКО Говорящите между другото в Полша има много Украйнско - Руско Говорящи само дето кривът някоя и друга дума

41

Анонимен

преди 10 години

от тези санкции реално ще изпатят и двете страни не само Русия,а колкото до ресурсите те не са вечни и нефта и газа ще свършат все някога в Русия и арабските страни но в Европа ще свършат много по-рано

40

украинец

преди 10 години

Не купувайте полски стоки в знак на протест срещу мръсната им намеса в Украйна.

39

Не се съмнявайте

преди 10 години

Не се съмнявайте, готови сме да затегнем санкциите срещу Русия! Каза баба Ангела. И допълни: Няма да допуснем нито един руски турист до българските плажове!

38

Анонимен

преди 10 години

Вчера по новините по канал 1 дадоха как в подгранични градчета в Китай и Русия , хората си влизат свободно (безвизово) и как там руснаците пазаруват в Китай с рубли,а китайците на руска територия с китайски йоани като двете страни са се договорили търговията между тях да става само с рубли и йоани ,заобикаляйки долара ,в същото време този месецв Пекин Русия и Китай подписват за руски газопровод и нефтопровод от Русия ,към Китай.най големия кошмар за запада да се съюз Русия и Китай се сбъдна

37

антируска пропаганда

преди 10 години

Стига сте се занимавали с тази примитивна антируска пропаганда! Като не ви харесва Руската Федерация, отидете на някой гейпарад!

36

до 37 анонимен

преди 10 години

А най- много от всички Русия забрави, че Украйна не е в нейния съюз.

35

ще ви спрат и газа!

преди 10 години

Искахте да вкарате Украйна в Нато, и ви взеха Крим! Не искате референдум, и ще ви вземат и Югоизточна Украйна! Не искате да плащате, ще ви спрат и газа!

34

но комент

преди 10 години

България трябва да има една позиция с финландия, защото двете държави най-много ще загубят от еропейски санкции против Русия.

33

но комент

преди 10 години

Защо не понасям *** пияни полски ***?

32

Анонимен

преди 10 години

ЯВНО МИТЪТ ЗА " ВЕЛИКАTA САЩ " Е КЪМ ФИНАЛА СИ И МАЙМУНЯКА ОТ БЕЛИЯ ЕВРЕЙСКИ ДОМ Е В ПАНИКА .ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ .

31

но комент

преди 10 години

От страните, които са близо до Украйна и до Русия само Полша иска санкции.Не искат нито Финландия, нито Чехия, нито България.Е с какво са толкова важни полските свиневъди и къде смятат да си продават свинското?

30

Анонимен

преди 10 години

до 30: Ти не си русофил, а Володя-фил !...прави разлика !