117

Анонимен

преди 10 години

Сега проруската педарастка *** ще получи това за което мечтае...нещо отзад, а след тях и джуджето *** в Москва.Колкото и да *** червените *** тук.

116

Анонимен

преди 10 години

"Киев: Няма да се използват оръжия срещу мирни граждани"И сега какво става? Гражданите по постовете нали не са тръгнали с камани и бутилки *** към столицата да палят? Стоят си мирно покрай пътищата, тогава кави терористи има?

115

Анонимен

преди 10 години

do NFB Abe vie ot tv - Skat , ste mnogo sueverni !

114

до глуполог 115

преди 10 години

Стига с тази пропаганда не всички които живеят искат да станат васали на Америка и да са членове на ЕС и НАТО всеки може да види положението на страни като България и Румания и да си прави изводите каква мизерия го чака :D. Не ме разбирай погрешно аз също съм против действията на Путин и против оцепването на Крим, за мен най доброто решение е Украйна да се раздели на 2 като беше с Германия 1945-1989 руска и американска част ивсеки да си реши каде иска :)

113

Анонимен

преди 10 години

До НФБKolko plashtat da se komentira??? Trqbva mi rabota zatva pitam

112

Анонимен

преди 10 години

До Do 43За твое сведение--за последните три години Русия е дала около 35 милиар.долара на Украйна.Под формата на отстъпки в бизнес проекти,купуване на държавни ценни книжа,инвестиции в инфраструктора и т.н.А това че хората не са съгласни с Киев --неозначава че трябва да ги убиват...

111

Анонимен

преди 10 години

До 106И аз искам!!!

110

Ужас!...

преди 10 години

Откраднат е тази нощ буса на КК Г. Одрински. Моля, ако някой го забележи да съобщи в Полицията. Бял бус \"Ивеко\" с надпис на колоездачен клуб \"Одрински\" - Трудно може да се скрие нещо във века на Интернет!...

109

НФБ

преди 10 години

До капиталистПЪРВИЯ ГЕНОЦИД Е АМЕРИКАНСКИЯ НАД ИНДИАНЦИТЕ...МИЛИОНИ ОТИВАТ ПОД НОЖА..КОЛКО СА ЗАГИНАЛИТЕ В АМЕРИКАНСКАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...ДО 1970Г ЧЕРНИТЕ РЕАЛНО НЯМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА КАКТО АНГЛОЕЗИЧНОТО НАСЕЛЕНИЕ...ДНЕС ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ СА ПО-ДОЛНА КАТЕГОРИЯ ХОРА...КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ КАКВИ 5 ЛЕВА

108

Хо

преди 10 години

До Анонимен 88Няма лошо......само не говорете, че това са мирни про-руски настроени мирни граждани! Украйна си е суверенна държава и който не му хатресва може да си стяга багажа и да емигрира в Русия!

107

до политолог

преди 10 години

я ми кажи защо чичо Сам се разпорежда в твоята държава бе ***

106

КО РЕЧЕ?

преди 10 години

..цел е защита на хората. Да бъде спрян терорът, да бъде спряна престъпността, да бъдат...казано от хунтата нещо не се връзва!

105

соти

преди 10 години

Да, след посещението на шефа на ЦРУ в Киев вече избиването на протестиращите е законно....Щом САЩ е дала съгласието си..значи всичко е О.К.

104

Анонимен

преди 10 години

Садам в Ирак за силова дейност ли го бутнаха?А Милошевич за каква дейност го подгониха?

103

Анонимен

преди 10 години

"Майдана постави 24-часов ултиматум на властите в Киев"На турчето взе да му се клати стола.

102

БоСимеонов

преди 10 години

Защо има все още заблудени хора, които си мислят, че Евромайдана беше народна революция?

101

капиталист

преди 10 години

Ленин е първият терорист в света а вие му направихте мавзолей и му се кланяте,Сталин е избил милиони,голяма част интелигенцията на Русия а вие му правите още паметници,за това народите на Русия,България,Украйна,Молдова,Грузия,Армения,Азърбейджан,Таджикистан,Тшркменистан,Чечения,ще си останат бедни,глупави ,изчезващи и манипулирани

100

политолог

преди 10 години

Няма Русофоби или Русофили. В този случай става въпрос за действия на Путин, които са противозаконни. Не може в чужда Държава да се разпореждаш. След края на войната са сложени граници и това е . Ами ако Украйна реши да използва ядрено оръжие тогава какво правим. Значи заради един Диктатор какъвто е Путин да унищожим света така ли. И не ми говорете, че Украйна е предала цялото си ядрено оръжие на Русия. Много бързо това може да стане факт, защото имат учени и не са Чеченци.

99

НФБ

преди 10 години

ДАЛИ НЯМАДИСПРОПОРЦИОНАЛНИ ДЕЙСТВИЯ...ТАНКОВЕ..ВЪРТОЛЕТИ....ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ ОТРЯДИ НА СМЪРТА СРЕЩУ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ ИСКАЩО САМО СВОБОДА...КЪДЕ СА СА ЗАПАДА ДА ПОПИТАТ ЗА ТЕЗИ ДИСПРОПОРЦИОНАЛНИ СИЛОВИ МЕРКИ...ЯВНО НАТО СЕ ГОТВИ ДА НАХЛУЕ КАКТО СТАНА В КОСОВО И СЪРБИЯ..ЯВНА ЗАТУЙ И 600 СПЕЦ АМЕРИКАНЦИ СА В РУМЪНИЯ...БОЙНИ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ ...САМОЛЕТИ В ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ..АМЕРИКАНСКИЯ СЦЕНАРИЙ Е ЯСЕН...ЕДИНСТВЕНО СЕ ПРОВАЛИ В КРИМ КЪДЕТО РУСИЯ ГИ ИЗПРЕВАРИ...

98

щирлиц

преди 10 години

Ще има кютек,и то здрав по фашистките мутри.А над нас ще фъркат руски самолетчета,ей така-празнично,заради малоумието на нашите ***.