26

101% Анти ЕС*

преди 10 години

2050г.Ингилистан.Религия - ислям.Официални езици - арабски,бенгалски.Столица - Лондон.Аламанистан.Религия - ислям.Офицални езици - турски,фарси,арабски.Столица - Бон.Франкистан.Религия - ислям.Официален език - арабски.Столица - Париж.Не гласуваш на евровота,спасяваш Европа от ислямизацията.

25

Мартин

преди 10 години

Борите се само за личното ви благо ...но признавам ....добри сте , много хора ви вярват макар че мизерстват и знаят че няма да оправите нещата , попаднали сте на точната държава с *** народ , заплатите до сега трябваше да са наравно с минималните европейски , но вие не желаете и народа ви подкрепя ....жалко но факт ! България има ресурси и не отстъпва на повечето държави по нищо освен по *** народ за това вие лесно го мачкате а той вика УРА !

24

Здравейте циркаджии

преди 10 години

Aз ще гласувам за БСП и плюещите герберасти ме стимулират още повече да гласувам за тях и да намеря още хора да гласуват за тях!

23

ИСТ

преди 10 години

Направо съм изумен.До вчера БСП беше против Европейският съюз и НАТО а сега само те имали визия за Европа, а тези които ни вкараха в ЕС и НАТО нямали.Този добре ли е или смята народа за балъци понеже е минал на другия тротоар.

22

Анонимен

преди 10 години

Какво доверие може да се даде на един безродник?! Още по-малко на изцапаната с кръв партия!

21

Алекс

преди 10 години

Само БСП !

20

Анонимен

преди 10 години

Лошото е, че електората на БСП - главно необразованите хора от село (като манталитет не като местоживеене) и измъчените пенсионери не се замислят, а ходят като стадо да гласуват за тях... това е истината електората на БСП е предимно неграмотни и стари хора И ЕСТЕСТВЕННО КОАЛИЦИОННИЯТ ИМ ПАРТНьОР ЕВРОРОМА!!! БСП - от години подкрепя беззаконието, което се отпуска на ***, защото са КОАЛИЦИЯ с тях и ТЕ са им гаранцията за депутатските места. РАЗБЕРЕТЕ ХОРА БСП=***, ТУрци + КОМУНИСТИ! УУУУУУ

19

Анонимен

преди 10 години

Живеем в отвратителна, скапана и безнадеждна държава, населена с отвратителни, озлобени и комплексирани хора.

18

dan

преди 10 години

Станишев ти и твоята партия имате един неизлечим комплекс и той се нарича ГЕРБ Казват че си умен Вярвам че си наясно че КОМПЛЕКСАРИ не трябва да управляват Б-я Не забравяй че и ДПС ви комплексира Камо грядеши БСП

17

Анонимен

преди 10 години

Само мършата ще гласува за теб, СтаниЛЕШ.

16

Анонимен

преди 10 години

Пропагандата вече върви гледам. рано рано тая сутрин са спуснали опорните точки. Драги ми ***, това правителство е поредият провал на БСП/БКП, каквито провали сме гледали през всичките тези 25 години преход. Колкото и да говорите и да ползвате страха от Бойко, надявам се българският народ да е прогледнал НАЙ-НАКРАЯ и да започне да гласува, за когото и да е само не за БСП/ДПС/АТАКА. Разсипниците на държавата трябва да получат звучен шамар, да се позабавляваме на опорните им точки ТОГАВА.

15

****

преди 10 години

не разбрахте ли вече че даже и на челна стойка да ходиш НАРОДА тези които икарват пенсиите и парите за тях и твоята заплата НЕ ВИ ИСКАТ

14

Анонимен

преди 10 години

Доверие - нулево, така че не е необходимо да се борите !

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимниятти *** ли си или на 10 години и повтаряш това дето баба ти ти го разказва

12

Анонимният

преди 10 години

Подкрепям това правителство по една единствена причина, защото падне ли, идва Хунтата ГЕРБ! Искам действия съобразно закона и справяне с тези терористи !

11

Анонимният

преди 10 години

Морето е бурно. Лодката е малка. И при това пробита. Някой от екипажа запушват дупките. Други изгребват водата, а трети наблягат на веслата за да закарет ловката до спасителен бряг. А в това време шайка *** клатят лодката само и само защото един бабаит иска да седне на кормилото.

10

Казасов

преди 10 години

Това ми хареса-справедлива България,в социална Европа.И най вече-младите хора.От доста години обвиняваха БСП,че няма млади членове и избиратели.Очевидно,това вече се променя.

9

Анонимният

преди 10 години

Станишев нищо друга да не направят, само да ни оттърват от ГЕРБ, пак си заслужават управлението!

8

бсп

преди 10 години

Дали пък заслужихте доверие с управлението си през тези 25години? Дали направихте нещо за народа си,освен да го завлечете на последно място по жизнен стандарт и на челно по смъртност? Освен далавери в името на джоба си дали направихте нещо подобно на Орбан в Унгария? Той за 4 години намали ток,вода и такси с 30%,,показа на ЕС,че унгарците са народ със самочувствие и гордост,а вие че сме бананова република без банани и с вечно приведени към запад управници,независимо от властващата партия.жал ня

7

Анонимен

преди 10 години

Циркаджии