48

Анонимен

преди 10 години

Какъв е изводът? Какъвто Запада, такъв и Изтока. Ако Изтока не си вземе Крим, ще го вземе Запада. Алчност и ламтеж за власт до безкрайност. И кой има право? Който се покаже по-силен. И къде е тъй наречената "цивилизация на 21 век"? И къде са свободата, равенството и братството?

47

Анонимен

преди 10 години

това части на SS ли са.

46

А Северен Кипър

преди 10 години

брутално окупиран от Турция през 70-те?

45

сопол

преди 10 години

турските китки не скимтят, те лапат европари и български пари. Единствената мюсюлманска партия в ЕС. ДПС

44

край

преди 10 години

Европа да анализира и да остави Путин да действа - Русия е велика и ще постъпи умно.

43

relax

преди 10 години

Не искате да сте с Европа нито с Америка-добре.Аз съм спокоен.Когато получовеците от север поискат да ни направят отново равни и щастливи само един човек ще ни спаси искате или не искате-господин Ердоган.

42

Анонимен

преди 10 години

До ето ви двоен стандарНе е двоен стандарт! Чечения, Ингушетия и Дагестан са самоуправляващи се структури. Рамазан Кадиров е ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕЧНЯ, а не Владимир Путин.

41

Да питам отново - ние като сме такава демократична, правова, европейска, развита, модерна, бла, бла, бла страна - колко референдума се проведоха досега!?!?!?!?!?! Проведе ли се референдум за влизането ни в ЕС?Проведе ли се референдум за влизането ни в НАТО?Проведе ли се референдум за свеждането на армията ни до една шепа хора?Защо ги е страх от директното допитване?

40

БМ_21 Град

преди 10 години

За всеки нормално мислещ човек отговора е ясен - разбира се че има двоен стандарт! Сега когато става въпрос за Крим двуличния запад си спомни за принципа на нерушимост на границите, а за Косово този принцип беше забравен! Не им дреме, че в Крим беше проведен референдум а Косово беше отделено с война, по-възможно най-насилствен начин.

39

Край

преди 10 години

Срам ме е че Испания Гърция Словакия и Румъния не признават Косово за държава а моята България го призна една от първите в света. Срам ме е че България на заема принципни позиции а се мъчи да се оринетира към някаква аванта едно време към СССР сега към ЕС и Нато. Държава без характер и без собствен образ

38

трафоПОСТ

преди 10 години

Искам да добавя и още един детайл. Щом Путин му харесва така много да прави паралели между Крим и Косово, ще обясни ли защо Русия не е признала Косово? Да очакваме ли да го признае сега? Защо иска спазването на споразумението от Киев, според което Яникович осртаваше президент до декември, след като неговия представител отказа да го подпише? Все въпроси на които ще отговаря пред съда в Хага за военните си престъпления и за престъпления срещу човечеството.

37

1

преди 10 години

Много чудно как са пропуснали да се публикува тази статия извън нормите зададени от евроатлантическите ни "партньори". Масово ни заливат с лъжи за случващото се в Украйна.Пратеника на БНТ в Крим ни лъжеше най-нагло, че не му позволявали да отрази референдума.Как на АЛФА бяха разрешили да снима и да взима интервюта от хората участващи в референдума.Накрая май наистина ще се окаже, че тази медия отразява най-коректно събитията в Украйна и Русия, а на зависимите национални медии и пишат новините.

36

Анонимен

преди 10 години

До trafoPOSTКосово имаше автономен статут. Но никога не е било федеративна република в рамките на Югославия. Косово имаше правото само на автономия. Както са баските в Испания. Паралелът е много голям. Косово е западно беззаконие. И двоен стандарт. Що не отделят с бомбардировки баските от Испания или Шотландия и Уелз от Англия?

35

БТА

преди 10 години

БТА = eдна изостанала в комунизма, безполезна агенция, смучеща държавни пари, която отдавна трябваше да бъде закрита.

34

2

преди 10 години

100% истина е статията.Когато Щатите хвърляха бомби и ракети 2008 година във центъра на Европа къде беше съвеста на големите западни демокрации.

33

Българин ВБ

преди 10 години

Благодаря за статията. Нещо рядко срещано в отразяването на събитията в Украйна. Не е лошо и да се каже, че с Янукович беше подписано споразумение което не се спази от сегашните лидери в Украйна. Спря да се говори за снайпериста и кой го е поръчал. Не се говори първо какъв закон за малцинствата прие новата власт в Украйна.Забрави се Ирак, Либия и много други страни атакувани не с думи и политика а с въвеждане на войски в тях.

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 41Този филм го гледахме вече...

31

Анонимен

преди 10 години

До РРРРНяма как да е прав за Кърджали! България е еднонационална държава и не сме федерация! У нас няма автономни райони и никога не е имало. Крим беше автономна република!

30

trafoPOST

преди 10 години

Косово е автономна област по време на първата световна война и след нея е прибавена от великите сили към кралство Сърбия като автономна. Милошевич и отне тази автономия и започна етническо прочистване и геноцид оставил след себе си хиляди трупове в общи и неоткрити още гробове. След едностранното обявяване на отделяне от Югославия (по това време само Сърбия и Черна гора) Косово не се присъедини към Албания. Нито пък се присъедини към САЩ, Англия или друга европейска държава. Какъв паралел???

29

Бънди

преди 10 години

Путин се погрижи да няма двойни стандарти. Той днес определи реакцията на Запада не като двойни стандарти, а като примитивен цинизъм.