117

1234

преди 10 години

В случая печеливши от тази ситуация няма да има! Същност има ,но теса от другата страна на атлантика ,тук в европа и в азия има само губещи!

116

Дайте да дадем

преди 10 години

Абе да им дадем на АТАКИСТИТЕ във форума по един iPhone да се успокоят. То ясно че нещо западно искат да докопат и те горките. Не може само Волен да ходи в Париж и Венеция.

115

neni4a

преди 10 години

До STARBUCKS-USA То е ясно че няма да има война. Просто голяма част от украинската армия няма да иска да се бие срещу руснаците.

114

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Аз съм евро гей куневист и рамадан къневист бивш гербераст но винаги настоящий ***

113

Анонимен

преди 10 години

2015 г. Кока Кола в САЩ = 30 рубли

112

Анонимен

преди 10 години

Турчето, Яйцето и Боксьорчето, най-накрая ще се окажат шефове на водопад.

111

до 133

преди 10 години

Малка Бълария да си спомним ли колко жертви и какво участие дава във ВСВ и какво участие дават Франция и Великобритания,САЩ и Канада.Много си отворен ,ама звучиш като Френски маршал предал столицата си след 20 дена!

110

Анонимен

преди 10 години

До 130Oh kolko si zabluden gorkia :)

109

127

преди 10 години

Под цялата армия на НАТО предполагам разбираш само САЩ, защото в технологично отношение останалите страни в НАТО като франсета, италианци, холанци и т.н. са някакви ситни лилипути в технологично отношение и разполагат с оръжие от миналата ера.

108

Анонимен

преди 10 години

Тука е пълно само с разни ***, дето освен руски *** в главите друго нямат.

107

Анонимен

преди 10 години

Що не излезем да им хвърлим по едни бой на тия *** - гейски герберасти ами ги търпим. Да ходят да лижат черния зад**к на Обама, и без това тук сеят само злоба и омраза.

106

Анонимен

преди 10 години

Украйна не е нито Чечня нито Грузия и още нещо голяма част от руснаците в Украйна и конкретно в Крим ненавиждат режима на Путин, така че товаришите от Кремъл си правят сметка без кръчмар

105

Анонимен

преди 10 години

Военния резерв?А защо?Редовната армия да не е дезертирала и сменила флага?Иначе новината е малко като !В КУба навлиза американската армия Гуантанамо е пъленен с воиници на американската арамия.

104

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Днес форума, пак пълен с червени генерали и маршали.От време на време се сещайте да си смените памперсите.Бъдете спокойни, война няма да има.Нищо , че големите сили ,раздрънкват оръжията.

103

Анонимен

преди 10 години

До do 113Това само вие с опорните точки го знаете. Ако стане война Русия, ще е едно голямо фиаско.

102

113

преди 10 години

До ХахахахМи ако си извадиш главата от тъмното място, където е може и да чуеш :). Айде да ти напомня 2007 г. когато Кипър купува от Русия морално остарелия ЗРК С-300 къф вой нададоха турчаги и хамериканци, кви морски блокади направиха, че да не стигнат до Кипър и какъв тотален натиск беше оказан, та накрая тези остановки принудително бяха дадени на Гърция.При една война НАТО ще гризка хурката. За това и няма да стане.

101

do 113

преди 10 години

Мръсен гербераст кого ще заблудиш бе ?! И децата знаят вече какво е ТОПОЛЬ, БУЛАВА ИСКАНДЕР и САТАНА ! Кой ще тръгне на самоубийство срещу руския мечок бе аахахахахаха *** *** циониска герберска *** да *** !

100

Анонимен

преди 10 години

Герберите са ориентирани евроатлантически, защитници на хомосексуалистите и ***. На гей парадите маршируват рамо до рамо с американския посланник и половинката му ******т. Те нямат нищо общо с Българи и трябва да бъдат смятани за врагове, щом не са на страната Освободителка.

99

Анонимен

преди 10 години

До ТервелПий си хапчетата бе човек. Русия дори няма собствена независима работеща "GSP" система. Гло-нас е в тотална разруха, заради 20 годишната корупция която се шири.

98

ИСТИНАТА

преди 10 години

До ТервелНаясно съм, че ти си русофил с промит мозък и без да споря повече признавам, че руската армия е съставена от непобедими супермени, и дори цялото НАТО да им се изсипе тя ще го смаже за 1 ден! Айде продължавай да си живееш в измисления свят!