32

Анонимен

преди 10 години

От 2005 г. *** и бандата му са източили от София поне 8 милиарда лева!

31

Бойко Борисов

преди 10 години

Много ме яд че мен ме изхвърлиха завинаги от власта като Янукович.Помните нали ?Цецо прати Милицията да ви бие защото власта ни бе застрашена.Имаше строшени кървави глави и хора на които им писна от мен и Дянков под мотото стягайте коланите да не станете като Гърците?????Това мира не ми дава и сега на всеки ще му вменявам това което на мен се случи.Ходих на Психиатър непомага.Отвътре ме чопли да се върна на власт за да мога този път може би да не ме изгонят пак с камъни и дърве...Не е сигурно!

30

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТА колко пъти бяхте на власт защо не направихте хората богати а обогатихте синчетата си и синоветв бившите партийни секретари

29

Анонимен

преди 10 години

За сетен пьт се убеждавам.че тая терористична коалиция Бсп и дпс трябва да се изчисти до девето коляно

28

Анонимен

преди 10 години

Давай Бойко с теб сме всички който сме нормални, останалите горките с промотите мозъци май ги кефи да живеят в мизерия. Как не им дойде акъл толко години беее тцтцтцт!!

27

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТЗащото твоите любимци не им дадоха време. Много бързо си отидоха-това показва кой всъщност има цялата власт в България.

26

Човек

преди 10 години

Хайде сега долни мръсни тролчета споделете какво направи така възвишеното правителство за една година,къде са милиардите от митниците/не събрани 460 000 000/ къде са новите работни места /нови 45 000 безработни/къде е спокойствието на хората по села и градове/жандармерия и полиция са окупирали страната и Какво? едно нищо/кражбите на коли с 90 процента,подслушват се хора от митингите и от опозицията, връща се комунизма в България.Ти можеш да го спреш - гласувай против БСП и ДПС - Цензурата долу.

25

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТТи *** ли си колко пъти да ти отговарямЗащото вие я ограбихте и това което остана го раздадохте на синчетата си като Станишев който трябва да го съдят за национално предателство след извинението от името на цял народ към Местан.Кой му даде правото да говори от името на България да беше говорил от свое име и защо ВИЕ социалистите не го попитате кога БЪЛГАРИЯ ще получи извинение от тях за 500години робство и убийства

24

Анонимен

преди 10 години

Ей,докъде стига с нахалството си тая *** мутра бе?Да плаши,че ще става като в Украйна? Срама нямаш ли бе Тикво СИК-аджийска?

23

БоСимеонов

преди 10 години

Истинското заглавие трябва да е: "Борисов дойде на работа." Подзаглавие - Отново дрънка глупости

22

ха ха ха

преди 10 години

Боку Тиквата изпрати Дянкоф да му търси скривалище в Русия , а сега говори за Янукович.Тиквена работа.

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 35Ти отде ли при Станишко да си го вземеш че нещо си нервен

20

ХА СЕГА

преди 10 години

КОЙ ЩЕ БЯГА ЩЕ ВИДИМ МАЙ СЕ ИЗПЛАШИ И НЕЗНАЕ КАКВО ДА КАЖЕ

19

Въпрос?

преди 10 години

Защо ГЕРБерастките *** из форумите се дразнят неизмеримо повече, когато видят написан обективния факт, че ББ е ***, отколкото ако видят написано твърдение, че ББ е мутра и наркотрафикант?

18

Анонимен

преди 10 години

До СОЦИАЛИСTЗащото вие я ограбихте и това което остана го раздадохте на синчетата си като Станишев който трябва да го съдят за национално предателство след извинението от името на цял народ към Местан.Кой му даде правото да говори от името на България да беше говорил от свое име и защо ВИЕ социалистите не го попитате кога БЪЛГАРИЯ ще получи извинение от тях за 500години робство и убийства

17

Анонимен

преди 10 години

Първоначалната информация за разбития канал за кокаин от българските и френски служби, е дошла от К. с прозвището М. от Хасково /б.р. АФЕРА умишлено спестява пълното име и прякора на лицето/, който е човек на Евелин Банев Брендо. Човекът, който прави връзката по канала и зарежда кокаина от Боливия и Венецуела е И.Т. с прякор У. Той в момента се намира в Дубай. Парите, според брилянтни източници от чужди служби на АФЕРА, са преминавали през Общинска банка и именно поради тази причина българските полицаи ровят там и фокусират прожекторите върху Орлин Алексиев.

16

Анонимен

преди 10 години

Леле колко рано са станали тролчетата кутеви неса като шефа си станишко ама идват празници и за тях ще получат двойна надница

15

Той

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТКогато вземеш една държава съсипана и окрадена от БСП и ДПС това трудно се оправя,отново *** мизерни и смърдящи пишат простотии

14

Нормален

преди 10 години

...Разбра ли някой изобщо , за какво беше цялата тази жандармерия пред Общината? Работа която могат да я свършат двама следователи с една прокурорска заповед.Достъп до документация никога не им е била отказвана .Жандармерията отвън гаргите ли плашеха?

13

2883

преди 10 години

А Тиквата от с.Хераково си мисли ,че ще избяга като братя Галеви...Няма да стане.Ще търка наровете , рано или късно.Слугата на бай Тошо вече усеща топлия дъх зад гърба си.Хванаха им цигарите и хероина , следват далаверите с общински и държавни пари и накрая може да свърши като Чаушеско, Саддам и Кадафи.Такава е съдбата на всички тирани.Страх е обзел милиционерската главица.Голям страх.