39

9

преди 10 години

Я им пускайте миротворците да изчистят още някой ***!

38

Нетолерантен

преди 10 години

Айде, псевдолибералите пак налазиха форума. За съжаление олигархията упорито ги лансира тези хора и ги поставя на ръководни постве,защото има неясно каква изгода. Но все повече се убеждавам, че това са болни хора, които живеят в свой собствен измислен свят.Хора, лекувайте се!

37

kreti

преди 10 години

Открийте свободния отстрел на *** до кога ще ги траем.

36

партиен член

преди 10 години

Моля етноса да пише на майчиния си език.Ако може.

35

Мангал

преди 10 години

До vargВидяхме го вашия "силен" лидер как се излага като кифлажия. Кой е следващия клоун дето ще ни забавлява?

34

неразбирам нещо?

преди 10 години

Ако тоя млад *** не беше крал сега щеше да е жив и здрав.

33

Анонимен

преди 10 години

Най-добрият *** е мъртвия ***!"...един враг повеч мъртъв да положи."

32

макето

преди 10 години

сабалето гледам по тв друг *** бунт за ток единственото решение за *** е да им се опростят сметките нещат да го плащат ни разсрочено ни по друг начин немали пари и работа

31

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Samo kato gledam snimkata i si predstaviam ,,parlament 2050,, naprimer... Ujas! Ami da ! Triabva pravilna prisuda....Vsichkite tia 250 -do stenata i rastrel! Da ne e humanno ot choveshka gledna tochka,ama te ne sa hora ! Te sa kato paraziti,koito vinagi jiveiat na nechii grub! To i zatova po cial sviat *** niamat durjava!

30

varg

преди 10 години

До МангалНе вярвай,че знаеш какво ще се случи със света и с България в частност.Ще продължават да се раждат силни лидери,като мен които да водят този народ.

29

Турчин с фес

преди 10 години

До Анонимен 25"Толкова си ***,ч е даже и да искаш да дразниш хората не можеш,"Поне с тебе май добре съм се справил ;)

28

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Крадат ток на поразия,крадат ,изнасилват,разкостиха цели села ,раждат по едно котило деца даже и по две в година,данъци не плащат.не работят защото ги мързи,не учат,живеят само от помощи от нашите пари .Е какво искат охранителите и полицията ФИЛИИ С МЕД И МАСЛО ли да им мажат.Ако осъдят Еленков за свършената си работа тези смрадове както са се събрали и искат линч така ще убият първият попаднал им такъв защото заедно са зли и отмъстителни.ПОЛИТИЦИ КЪДЕ СПИТЕ???

27

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 23Точно за двойният аршин става въпрос.Когато пияна мутра размаже хора с 2-тонния си джип,протестите са меки,леки,мижави,ако изобщо ги има.Когато ром краде желязо(в никакъв случай не го оправдавам,но не може наказанието за това деяние да е смърт,и то раздадено от някой си охранител!),има канонада от протести.

26

Мангал

преди 10 години

До vargВие сте мъртво месо, но още не сте го осъзнали. То да беше така лесно "да бъдем единни" и айде хоп. А в кухнята ще се върнеш ли? А заменяш ли лъскав офис и командировки в чужбина, срещу бърсане на 7 *** дупета , готвене и пране по цял ден? Айде изчезвайте си там тихо и поздрави на динозаврите.

25

Анонимен

преди 10 години

*** са тия , а не фенове на Рома. Всички източни европейци ги наричат ***. Говорил съм със словаци, поляци, руснаци, беларусци всички ги наричат ***. Сори, но за другите славяни *** е думата и ***( а не афроамериканец). Какви са тия думи които искате да ни наложите? Това че ги наричате инак, не ги прави други хора. *** краде и обича да живее на гърба на другите етноси.

24

Анонимен

преди 10 години

До 18 турчин?Абе *** да те попитам точно ти как си ме поробил?Да ти пиккам на кухата кратуна.Толкова си ***,ч е даже и да искаш да дразниш хората не можеш,защото си *** като гъъззз

23

varg

преди 10 години

Навремето поне имаше металисти,които не ги беше страх да влизат в сражения с тия ***,а сега мъжлета обличащи розови фланелки и играещи *** кючеци с дебелите си *** гаджета по долнопробни коптори.Чалгата уби България!!!

22

Анонимен

преди 10 години

През 1980 година използването на *** срещу мирно население е забранен с конвенция на съвета на ООН. САЩ не се присъединява към това решение. Мисля, че съм съгласен с американците.

21

Анонимен

преди 10 години

Мръсни маймуни!Трябва да се промени закона за оръжието.Който има оръжие да може да си пази живота и собствеността с него,а не да го е страх да го използва.Само тогава тези *** ще се научат,че не трябва да пипат чужда собственост.Но управляващите ги е страх от граждани с оръжие.Затова ни подхвърлят на маймуните,нали те са единствения им електорат...

20

Анонимен

преди 10 години

До Хуманист-Ако *** бяха убили *** или баща ти за 20 лева.Щеше ли да сравниш човешкия живот за тези пари?А много често *** точно това правят.Много добре е направил човека.