313

Манчо

преди 10 години

Хайде бе! Пунда Стоянова голям капацитет се извъди! Тя навремето оправи НАП Пловдив ,сега стана голям капацитет да оправя държавата. *** които за 4 години разориха държавата,сега ще се сбъркат по медиите да се пишата на велики капацитети! Смешници! Как не ви е срам вашето ***! Тиква с малките тикви цигулки!

312

Алов до 334

преди 10 години

Тук па изобщо не позна.Червен е Тиквича .Под панталоните му се крие червен маймунски *** .

311

Анонимен

преди 10 години

Погледнете го само на снимката.Тиква!

310

ХА-ХА-ХА ... !!!

преди 10 години

Трябва наистина да си много ***, за да гласуваш за тоя *** на снимката !

309

Спасението!

преди 10 години

Яко копане на картофи и мацане тънко филиите с мас! Гарантирано от ГРОБ! Иначе идат *** и Боко и Станишев поемат пътя към Белене - бой и е.ане, е.ане и бой!

308

ВЯРВАТЕ ЛИ НА ТИКВИ

преди 10 години

АБЕ МОЖЕ ЛИ ОТ ПРАЗНА ТИКВА ДА ВЗИМАТЕ АКЪЛ ? ТРЯБВА ДА СТЕ МАЗОХИСТИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТОЙ БЕШЕ ИЗГОНЕН ОТ НАРОДА ЗАЕДНО С ИЗЕДНИКА ДЯНКОВ. КОЛКО ХОРА СЕ САМОЗАПАЛИХА ПО ВРЕМЕТО НА ТИКВАТА? ЕЖЕДНЕВНО ИМАШЕ САМОЗАПАЛИЛ СЕ. ТОЯ ТИКВУН ТРАБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДОКАТО НЕ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ. БОЙКО СТАНИШЕВ КУНЕВА ПАСИ ПЪРВАНОВ ДОГАН ЦАРЯ ВЕЛЧЕВ ДЯНКОВ ЖАБАТА ЖЕЛЮ КОНЯ СТОЯНОВ В ЗАТВОРА И ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ.

307

уйо

преди 10 години

Като го видят тоя ОРАНГУТАН в Европа и тънко се подсмихват.Чудят ни се на акъла,да изберем мин.председател -престъпник.

306

Аз

преди 10 години

Е.аси яката офанзива са спретнали тия ***. Кой разбира кой не, всички плюят Бойко. Защо толкова ви е страх от него бе ***? Да не би да имате да криете нещо а?

305

НСР

преди 10 години

За съжаление новия световен ред който ще настъпи първо в Русия няма да пожали и любителите на опорните точки , но те сами си го избират. Уж плюеха по злите американски илюминати аахаххахахахахаа

304

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Тиквата вещаеше апокалипсис още тази зима.Сега го отложи за 2015-та година.Да отложи с още две години и ще познае кога ще бъдат следващите парламентарни избори. :)

303

Анонимен

преди 10 години

katastrofata za Bulgari shte e mnogo goliama , s tezi kredite deto tegliat pravitelstvoto tezi miliardi pari , dyrjavata veche niama da se upravi sys sigornost

302

Анонимен

преди 10 години

МЕЧТИ МЕЧТИ В ПРАЗНИ ГЛАВИ

301

Аз

преди 10 години

Ако Европа се смее на Бойко, значи си силно умопомрачен. Бившите министри постоянно получават покани от Германия, Англия, Русия. А действащите министри си седят тука в изолация, никой не ги иска. Прави си сам изводите кой на кого се смее :)

300

НСР

преди 10 години

Аз не очаквам да ме разбереш нито се опитвам да те убеждавам в каквото и да било. Който има възможности би разбрал който не да си следи опорните точки.

299

Анонимен

преди 10 години

Абе,тоя *** ще ли спре да ръси мозък?

298

уйо

преди 10 години

БОЙКО,ама нахлузи ли ти го БАРЕКА,а 6% на вота.Проста ТИКВО,милиарди тръгнал да брои.Цяла ЕВРОПА ти се смее бе простако.

297

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** не разбра, че власт повече няма да види - ни през 2015, ни през 2025 г.

296

Анонимен

преди 10 години

до 316Гледам новините бе, смешен. Ти на 100 протеституиращи *** срещу Путин протест ли му викаш бе???? *** смешния индивид!

295

Катастрофата ГЕРП

преди 10 години

Катастрофата беше спасена 2013 год. Катастрофата се казваше ГЕРП!!!По ниско от Боковото управление нема и не сме падали .... години требват за да се изправиме.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРП!!!!!

294

копи-пасте

преди 10 години

абе другари,не виждате ли,че хората с хонорарите ви ще се избият едни други?всичко се разпада а вие си плещите по опорните точки?абасралис,както казват руснаците и ще става все по зле.защитавате сер гейчо а ви обезкървява една друга партийчица.или сте мнооого прости или хонорара е доста тлъст.няма друго обяснение на този нашенски феномен таваришчи.поздрави на децата и внуците по скайпа....с преводач.хехехее